- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aslan ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var olmaz mi, cok sevdigim bi video var mesela soyle kendisi:şu yogaya bende bir başlayabilsem var mı bana önerebileceği evde kendi halimde yapacak bişeyler
spor güzel ve günlük rutinin içinde hareket olması ayrı güzel
Ben basagim:) ama hic duzenli tertipli degilim, onu napcaz:)Arkadaslar burcunuzu yazin bakalim. Gorelim kimler ne burcu. kremsokola sen ikizler misin mesela.
Var var olmaz mi, cok sevdigim bi video var mesela soyle kendisi:
Yalniz bastan uyarayim bu pek rahatlama yogasi degil baya terleme yogasihatta yapan abla bi yerde "yerden kalkamicam sandim" falan diyo:)) ama bitince insan pek bi mutlu hissediyo:)
Ya oyle gibi duruyor egilince foto icin ama egilince fazlalasti yoksa 66 duruyordu.Keske dijitalim olsaydi.
Sinsos la ben de aslaniz.Aslan ben
Asiyim diyorsun.Tam bi kova
Eee yukselen onemli o durumda. Ikizler olmali.Ben basagim:) ama hic duzenli tertipli degilim, onu napcaz:)
Eki Görüntüle 2114338 oldu sanırım
Ya oyle gibi duruyor egilince foto icin ama egilince fazlalasti yoksa 66 duruyordu.Keske dijitalim olsaydi.
Hahahah valla ikizler yukselenimAstrolog gibisin A AklinYolu1Eee yukselen onemli o durumda. Ikizler olmali.
Ben sabah sut tozu ekli sekersiz nescafe uc parca bitter .Aksam bir parca et cok az patates puresi birkac kasik corba.Aksam cayla iki baklava.Bir bucuk litre de su sabaha kadar bitiririm.Baska birsey yemeyecem.Gunde yarim saat platesimi yapiyorum.Nobette musaitlik ve yer bulursam yapacam.
Hahahah valla ikizler yukselenimAstrolog gibisin A AklinYolu1
Çok şükür
Çok şükür
Aksam aksam benimle uğraştığın için minnettarım
Bu arada ben bugün 800gr yoğurt ve 200 gr haşlama tavuk yedim. Hepsi bu
Senin detoksa ara verdiğin iyi olmuş genel olarak gündüz iyiydik ama akşam herkeste bi sapıtma olmuş. Ben de de oldu biraz. Zor bu diyet işi. Ammaa pes etmiciizDiyet psi ne diyorum. Kedi mi demek istiyor. Sonra dank etti psikolojisi dedim. Gec kaldi orada. Sivi bir seyler ic. Ayran iyi secim.
Severim yoğurdu daha doğrusu proteini. Şuan yoğurt diyeti yapıyorum hafiften dukana geçeceğim çünkü cuma günü 20 günlük (İsveç diyetini dukana uyarlayacagim yani ptesiden itibaren de) karmancorman bişey işte, yerimde sayiyorum çoktandır, ne yapacağımı şaşırdım
Senin detoksa ara verdiğin iyi olmuş genel olarak gündüz iyiydik ama akşam herkeste bi sapıtma olmuş. Ben de de oldu biraz. Zor bu diyet işi. Ammaa pes etmiciiz