- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.661
Daha neler duyacağım :) yüz yogası mi gerçekten mi
Bende her turlu bilgi mevcuttur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha neler duyacağım :) yüz yogası mi gerçekten mi
Ay iyi geliyo ama bana sizinle konusmak, malum hepimiz diyetteyiz. Etrafimda baska kimse diyet yapmadigi icin bazen kendimi sorguluyorum cunkuDegil mi boyle hizmet nerde var. 95 e inmis dahaa ne olsun. Yalniz kafasini cok sisirdik mecbur inecekti.
Kk ansiklopedisi :)Bende her turlu bilgi mevcuttur.
Ay iyi geliyo ama bana sizinle konusmak, malum hepimiz diyetteyiz. Etrafimda baska kimse diyet yapmadigi icin bazen kendimi sorguluyorum cunku
Kirisikliklari azaltmaya yariyor. Kaz ayaklari filan.Kk ansiklopedisi :)
Google amcaya sorayım yüz yogası nasıl yapılırmış
Nedir ne işe yarar peki
Yok daha gelmedi. Arkadaslara sorduk herkes cok hevesli, bu gidisle 6 kilo falan alicaz. Allahim sen aklimi koruKokorec geldi mi kokorec.
Ben genetik den kurtardım 60 yaşında annemi gostersem inanmazsın maksimum 50 dersinKokorec geldi mi kokorec.
Kirisikliklari azaltmaya yariyor. Kaz ayaklari filan.
Yok daha gelmedi. Arkadaslara sorduk herkes cok hevesli, bu gidisle 6 kilo falan alicaz. Allahim sen aklimi koru
Ben genetik den kurtardım 60 yaşında annemi gostersem inanmazsın maksimum 50 dersin
Cilt / deri ve saç konusunda şanslıyım :)
Ama hepsini ogrenicemNasil gonderiyorlar onu burada yasak diye biliyorum.
Sen yapma o zaman.
Ama hepsini ogrenicem
Yüzde inceltme yapıyor mu
Mesela benim elmacık kemiklerim çok çıkık ve zayifta olsam yüzüm toplu hep
Daha narin yapar mı yanakları
Yapıyorsa yapicam
Çok teşekkür ederim canım zorlamıyor da yine de özgürce yemek istiyorumbende bayılırım balıgın her türüne.
Önce zayıflayın sonra uçalım. Bu kadar dombiki taşımaz bu kanatlar
Kesinlikle önyargı.insanlar aç kalmadan gayet güzel verıyor kılolarını.karatayda cok açım dıyeni hıc duymadık ama normal dıyette mıllet açlıktan artık ıvır zıvıra saldırıyor .karatay candır
Aynen bır ekmek banarak ye yumurtayı zaten kılo alırsın.pilav sınırlı dıyor mıllet dolduruyor tabağını neymiş serbestmiş.hayır olayı anlamadan göm herşeyden sonrada Karatay saçmalık de.
afıyet olsun cnm
geldimi zıpzıp.ohhh artık daha
Çabuk gıdecek kılolar desene.
cok gecmişolsun cnm
afıyet olsun cnm.cok ıyı götürüyorsun İsveç’i .cok zor bır dıyettır gercektende.
çok beğendim afiyet olsunSlm
B bilinmeyenkullanici menü
Sabah 2 yumurta 2yk yulaf 1tatlı kaşığı chia ile omlet salatalık 5zeytin 2 ceviz 1 dilim peynir yeşilçay
Akşam
2 kase ayran çorbası
Su 2lt
Spor yok yarına kısmetse uyudum bugün yine ne olacak bu uyku hali ya
Burda serbest ya. Meksikalilarin bi corbasi var hatta, bildigin iskembe corbasi. Meksikali kardeslerim sagolsun, kelle sogus falan da bulunuyo. Bi kokorec isine girmemisler:))Nasil gonderiyorlar onu burada yasak diye biliyorum.
ayyy cok guzel bı kadın oooDefne samyeli var ya o yapiyor yuz yogasini . Ornek.
Sen hollywood yanagi istiyorsun onun icinde estetik yapiyorlar.
Allah im bilmedigim sey yok benim.
ben 4. sezondayım sımdı suan ıcımdekı seytan durtuyor atla sezonu 5 e basla dıye@nscckts red john un kimligi 5. sezonda ortaya cikiyormus. Ben gordum kim oldugunu kahretsin :))Sadece kacinci sezonda cikacagini merak etmistim. Baska bir seye bakmadim.
ben 4. sezondayım sımdı suan ıcımdekı seytan durtuyor atla sezonu 5 e basla dıye
Kokorec de gelirse tren yaparsiniz. Cuuuufff cufffCok alakasiz bi konu: fazla acik tonda bi goz alti kapaticisi almisim. Sabahtan beri ortada farlari yakmis gibi geziyorum. Gercekten cok vahim...
Normal goz alti kapaticimda boyle bi sorun yok aslinda. Bu aylik uye oldugum bi servisten geldi, fazla pigmentliymis, bembeyaz oldum:)Kokorec de gelirse tren yaparsiniz. Cuuuufff cufff
Acik olur zaten kapaticilar uzerine fondoten sureceksin.
Ben de bi tatlilarini gormustum muhallebiye benziodu canim cekti aldim. Agzima bi attim bizim sutlac :) pirinci tarcini sekeri kivami ayni. Ben cok supheleniom bu meksikalilardan turkluk var onlardaBurda serbest ya. Meksikalilarin bi corbasi var hatta, bildigin iskembe corbasi. Meksikali kardeslerim sagolsun, kelle sogus falan da bulunuyo. Bi kokorec isine girmemisler:))
Ya ama bence defne samyeli bisey daha yapmis botoks fln muthis bi yapmaciklik var suratinda fotolarda iyi ama konusurken fln hissediliyor , instagramda yuz yogasi yapan bikac teyze var onlarda ayni sey yok. Hele biri teyze 70 yasinda ama maksimum 50 gosterio.Defne samyeli var ya o yapiyor yuz yogasini . Ornek.
Sen hollywood yanagi istiyorsun onun icinde estetik yapiyorlar.
Allah im bilmedigim sey yok benim.