- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.621
hem tok tutacak hem zayıflatacak seyıKahve bugunlerde aciktiriyor ya. Istedigi kadar konussun 59 u gormem gerek.
dusunuyorum dusunuyorum
ayran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem tok tutacak hem zayıflatacak seyıKahve bugunlerde aciktiriyor ya. Istedigi kadar konussun 59 u gormem gerek.
hem tok tutacak hem zayıflatacak seyı
dusunuyorum dusunuyorum
ayran
bu ismi kım bulmussa opmek ıstıyorum onu yaHindiba koku de fena degil.
bu ismi kım bulmussa opmek ıstıyorum onu ya
altdan ıtttırmelı ustden tutturmalı cok oturgaclı götürgeç lı genıs vızyon da cıkan hındıba koku olur ya daha ne olsun daha ne desınler daha ne denebılır ben bırsey demıyorum ıste goruyorsunuzKendinden soguttu ya. Turkcesine bakmaz olaydim.
altdan ıtttırmelı ustden tutturmalı cok oturgaclı götürgeç lı genıs vızyon da cıkan hındıba koku olur ya daha ne olsun daha ne desınler daha ne denebılır ben bırsey demıyorum ıste goruyorsunuz
1 hındıba koku lutfen
59 a dusmezsem karakok olarak degistiririm.
hindiba hindiba olalı boyle bır hayat yasamadı
ne kılolar verdın 59 a haylı haylı dusersın de
ozledıgın tatları unutt
3.13 yetistin.mentalıst 3. sezondayım :)
Karataya doktorlarin karsi olma sebebi hamilelikte seker yukleme , asi , tansiyon hastalarina zeytini gomun demesi vs. Konularindaki radikal cikislari. Diyetine karsi olduklarini sanmiorumKadın doğru olmasa yazdığı menuyle kiloyu veremezdik
Dün öyle doydum ki yürürken içimde su bidonu varmış gibi Lik Lik ses geliyordu
Şimdi de karataya uygun diyet salata yarısından fazla yiyemem sabaha kadar da açıkmam öyle doyurucu ve üstüne kilo veriyorsun :) kesinlikle süper
Yillar var ki hasretim o zayif kiloya, kararliyim bu kez, 53 olmayaaaa geldim.
Yalniz yemeyince bizdeki kafa 1 milyon oldu.
3.13 yetistin.
hmm anladımKarataya doktorlarin karsi olma sebebi hamilelikte seker yukleme , asi , tansiyon hastalarina zeytini gomun demesi vs. Konularindaki radikal cikislari. Diyetine karsi olduklarini sanmiorum
sen degerlerıne baktırmısmıydın
d vıtamınıne ?
o boyleymıs d vıtamını eksıklıgı yorgunluk kuvvet kaybı vucut agrısı degısken ruh halı depresyon bas agrısı uykusuzluga sebep olurmus
bu da bagırsak sıstemını etkıler yeme duzenını bozarmıs
bu sebeple kılo gıtmezmıs
ınsulın gıbı vucudun duzene karsı dırenmesıne sebep olurmus
bugun ıgnemı oldum d vıtamını damlamı da yuttum
yemekten sonra almam gereken bır ılac verdı doktor bu normalde obezlere verılen bır ılac ama sende unsılın dırencı oldugu ıcın verıcem kılo vermeye yardımcı olacak bagırsagın cok calısıcak ama yagı tamamen kesmelısın oyuzden dedı
belkı sana da boyle bır takvıyesı olur gıtmısmıydın doktora
Kullandim uc ay D vitamini . Bir agri yok fazla da degisken ruh hali var. O da burcumdan kaynaklaniyor.
Iyiyim ben yaaa.
Bu hafta karisigim ben , beni gecersin.
ıyıyım derken bıle
bugun bıtırırım ben bu 3. sezonu
Geçmiş olsunKızlar ben biraz rahatsızım...gribal enfeksiyon..pek paylaşımda bulunamıyorum kusuruma bakmayın.menümu paylaşayım.
Sabah: 8.00
karatay kahvaltısı
Öğlen:13.30
Yumurtalı ıspanakve yoğurt
Akşam:19.00
Salata ve taze fasülye
2 lt su içtim...zorla 35 dk yürüdüm.
Afiyet olsun canım ayrıca geçmiş olsunKızlar ben biraz rahatsızım...gribal enfeksiyon..pek paylaşımda bulunamıyorum kusuruma bakmayın.menümu paylaşayım.
Sabah: 8.00
karatay kahvaltısı
Öğlen:13.30
Yumurtalı ıspanakve yoğurt
Akşam:19.00
Salata ve taze fasülye
2 lt su içtim...zorla 35 dk yürüdüm.