- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kekle bakışmak kaç kalori
Aynen yarım kilo dahi gitse razıyım :)
Keyifli kilo vermeler :)
harika , zaten zorlanmamışsıdır diye düşünüyorum
tabi olur , neler yaptığını bizle de paylaşırsın amaroxen ben spor salonuna gidiyorum seninkileri yapmasam olur de mi
Aynen yok, platonik takılıyorumRahatttt verirsin.
Artik kek pasta yok. Insulin direnci acligindan yatamiyorum bile.
tabi olur , neler yaptığını bizle de paylaşırsın ama
Aynen bende uyumadan yapiciğimm çünkü genelde uyumadan canım birşeyler yemek istiyor o enerjiyi spora kullaniciğim
Sağol canim :)Tesekkur ederiz. Sen de gel diyicem araligin disindasin.
Istiyorsan gel hala carsamba gunu.
Aynen bende uyumadan yapiciğimm çünkü genelde uyumadan canım birşeyler yemek istiyor o enerjiyi spora kullaniciğim
Elbiselere girmek için göbeeeeemizi içimize çekmektense şimdilik duvara tırmanalım ona da razıyımBakalim nasil bir etkisi olacak. Duvara tirmanmayalim sonra.
All-Starlarimiz | 21/2/18 | 28/2/18 | 7/3/18 | 14/3/18 |
---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | ||||
Elbiselere girmek için göbeeeeemizi içimize çekmektense şimdilik duvara tırmanalım ona da razıyım
Eki Görüntüle 2114099 Kızlar yetiştim ben de. Anca yükleyebildim. Bugün çok hevesli başladım. Yarın spora yazılacağım. Hedefim 51 kilo.
5 dk ya kadar kapatiyorduk dukkani. Iyi yetistin.
Spora yazilmana gerek bile yok. Spor ayaginiza geldi. Gun gun roxen ilk sayfada paylasim yapti.
Yine de yazilicam diyorsan ver parayi gitsin.
Bende de var o huy :)Spor enerjiyi almaz enerji verir o yuzden dedim ama benim erteleme huyum aksam yap diyoooo. :)
roxen2303 e teşekkürler çok hoşuma gitti onlar zaten. Onları da yapmayı düşünüyorum. Ama internet sıkıntım var bu ara.
Bende de var o huy :)
Bana enerji vermiyor genelde panda gibi yattığımdan o yorar beni küt yatarım
Kislar slm twist aleti ile 25 dk yaptim glu
tensiz besleniyorum ekmeksiz kahvalti kabakli yogurt oglen yemegim aciktikca cerez findik fistiksimdilik sikinti yok