- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.121
canım benim boyum kısa 155. benim ideal kilom 51 52. şu anda göbeğim var. haftada 3 gün spora gidiyorum. 1 gün plates, 1 gün aerobic, bir gün kondisyon. sıkılaşmak hedefim yaniKilon bence çok iyi boyun kaç canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim boyum kısa 155. benim ideal kilom 51 52. şu anda göbeğim var. haftada 3 gün spora gidiyorum. 1 gün plates, 1 gün aerobic, bir gün kondisyon. sıkılaşmak hedefim yaniKilon bence çok iyi boyun kaç canım
haklısın yaş ilerledikçe daha çok dikkat etmek zorundayız. sen gençsin tabi daha.Simdi daha zor vermenin nedeni yas da olabilir diye dusunuyorum, metabolizmamis 20 yasindaki kadar hizli degil ben hayatimda hic uzun sureli bi diyet yapmamama ragmen eskiden yedigim kadar yersem kilo aliyorum artik...
Hepimiz genciz tabi orasi ayri:))haklısın yaş ilerledikçe daha çok dikkat etmek zorundayız. sen gençsin tabi daha.
Tabii ki yaşın da etkisi vardır ama aradan sadece 2 sene geçti.Simdi daha zor vermenin nedeni yas da olabilir diye dusunuyorum, metabolizmamiz 20 yasindaki kadar hizli degil ben hayatimda hic uzun sureli bi diyet yapmamama ragmen eskiden yedigim kadar yersem kilo aliyorum artik...
Kızlar hastaneden şimdi çıktım
Doktor 42 tahlil daha istedi
Damarda kaçak varmış insülin direnci troid ve damarda kaçak
Belki ameliyat gerekir dedi
Ptesi öğleden sonra tekrar doktora gideceğim
Tüm vücut ultrason ve 7 tüp kan tahlili oldum bugün
Hala birsey yemedim ... Malum aç yapılan tahliller bugün lahana diyetine başlıyorum lahana çorbası yapacağım
20 kilo versen manken gibi olursun o da 5 aylik dis sikmaya bakar sikma canini :)
Günaydın
2014 ten beri (hamileliğim de dahil) Karatay usulü beslendim. Her konuda yardımcı olabilirim
Ben 2014 sonu 2015 ortası arası diyet ve sporla 18 kg vermiştim. Karatay diyetiydi. Verdim gerçekten, en son lisede o kadar incecik olmuştum. Sonra geri aldım şimdi de çok zor veriyorum. @pelin- 'in de sanırım öyle olmuştu. Protein ağırlık beslenip kilo verip, sonra vermesi zorlamıştı diye hatırlıyorum. Benim sana tek tavsiyem iyi bir diyetisyen bulman. Yolun uzun senin de çünkü.
Oyyy canım yaa... olsun nerden dönsek kardır, şu son cümlen var ya! ne doğru tesbit öyle pis bogazlılıgın sonu!
Bir düşüneceğiz hepimiz, bu benim vücudumun işine yarar mı? yemeli miyim? pis boğazlık mı ediyorum...
Pis değil tertemiz olsun inşallah midemiz.
Başarılar canım... neden veremeyesin.. neden veremeyelim.. istersek başarırız.
sevgili N nscckts moralini bozma, sadece azimlen. Başaracaksın biz de sana yardımcı olacağız.. Bir arkadaş söylemiş bence de diyetisyene gidebilirsin ama maddiyata bakıyor tabiki bu da.. eğer gidemezsen de bence sana en uygun Karatay onunla bence çok rahat kilo verirsin. Karatay'ı ama kitabıyla anlayabilirsin. Mutlaka kitabını al bence. burada yapan arkadaşlardan da yardım alırsın. Şu anda hırslısın aç durabiliyorsun ama dayanamadığın noktada çok yiyeceksin(tecrübeyle sabit)..
O yüzden biraz da karnını doyurmalısın sağlıklı yiyeceklerle..
Gecmis olsun ns.
Lahana corbasi iyi bir fikir mi su an sence. Su hastane islerini halletsen biraz guce ihtiyacin var .
Sekerli ve ekmekli yine yeme ama normal yemek yiyebilirsin.
Açıkçası üç gün lahana diyetinden sonra karataya başlayacağım bu lahana diyetini arınmak karataya hazırlık gibi düşündüm kendimi çok hazır hissediyorum ve hala açlık duygusu yok nasıl odaklandiysam :)
Çok acikirsam ayran bayilirsam sadece haşlanmış tuzsuz yumurta :)
1 ay yemek yemesem vücut anca kendini dengeler gibi geliyor :)
Firinda balik da iyi bir secim, yumurta da . Tereyagli yumurtaya bile izin var da ekmege yok ahaha:)
1 ay yemek yemesem vücut anca kendini dengeler gibi geliyor :)
Karatay diyeti çok güzel ya resmen heveslendiriyor diyete
Ptesine kadar lahana ama :) vücut atsın toksinleri
1 latte iç oda ödülün olsun bence :)Tamam ben de yarin basliyorum sana eslik ederim.
Latteden kisamiyorum ya. Yemisim sekerini.
1 latte iç oda ödülün olsun bence :)
Faydası yok biliyorsun onun yerine yeşil çay ıhlamur tarçın çayı iç tarçın şekeri dengeler hem
Niye içiyorsun latteyi söyle bakiimmm :)
Sinir koymasak simdi. Sekerle bogustugum icin. Ah bu musli beni napti sorma. :))
Bi sor niye iciyorum latte yi
Yesil caya basliycam zaten badem sutlu.