- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.081
Tebrikler cgdmk ve kupa alan diger arkadaslar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emeğine sağlık A AklinYolu1 teşekkürler
Bugun sabahtan yillik rutin kadin dogum kontrolune gittim. Sabah benim tarti 62.6 gosteriyodu malum. Doktorun ofisindeki tartida kiyafetli (ve ayakkabili) ustelik saclarim sirilsiklam bi sekilde 139 pound (63 kilo) ciktim. Evdeki tartinin bana biraz garezi var yani sanirim
Cigdem sen cik yanlis gelmissin, kilo vererek motivasyonumuzu bozuyorsun.
9 kupan oldu hayirli olsun. Kupa sayilari ilk sayfada merak edenler bakabilir.
cikmam
Haftayı da az çok kaparım kupalarimi, sonra iki hafta mola. Dipteyim sondayim naraları atarım
Ben aynı zamanda şeker orucu da yapıyorum, 15. Gundeyim. Tavsiye ederim, fark hissediliyor gerçekten.Kim hak ediyorsa o alsin kupalari gozumuz yok.
Evdeki sekerlerden kurtuldum mu ben de katilicam yarisa.
Portakal suyu var , musli var bunlar da sekerli ve bana zarari oluyor. Sanirim once sekerden kurtulmam gerek. Kafeini azaltmam gerek vs vs.Ben aynı zamanda şeker orucu da yapıyorum, 15. Gundeyim. Tavsiye ederim, fark hissediliyor gerçekten.
Evet işte onları bırakmalısın, şeker orucunda onlara, meyveye yer yok tabi.Portakal suyu var , musli var bunlar da sekerli ve bana zarari oluyor. Sanirim once sekerden kurtulmam gerek. Kafeini azaltmam gerek vs vs.
Sen de bu hafta guzel bi kilo verirsin bence ama kesinlikle aralarda bisey yememen gerekio. Daha once sekerli besleniosan ve kesersen zaten farki gorursunkaratay dıyetıne baktımda 2 haftada 5 kılo verenler olmus yahu
lısteye bakınca baya da doyurucu guzel seyler var
bana cazıp geldı
hıc yemıyorum hıc aklımdan bıle gecırmıyorum vallaSen de bu hafta guzel bi kilo verirsin bence ama kesinlikle aralarda bisey yememen gerekio. Daha once sekerli besleniosan ve kesersen zaten farki gorursun
Canan karatay’li karikaturlere cok guluyorum ben ya
bırde sefa doganay taklıtını yapmıs bugun ona denk geldımCanan karatay’li karikaturlere cok guluyorum ben ya
Yavas da versen onemli olan vermek. Yag kaybetmek zaten cok hizli bi surec degil ne yazik kihıc yemıyorum hıc aklımdan bıle gecırmıyorum valla
bu dırencle devam edecegımı dusunuyorum
tek korkum yavas kılo vermek bu surecın yıpratıcı gecmesı benı cok yorması
normalde bu sene mayıs basında tatıle gıdecektık ama ben dombılı oldugumdan tsunamı etkısı yaratmaktan cekındım ınsanların can guvenlıgı ıcın agustosta daha cok kılo verıp tatıle gıtmeye karar verdımYavas da versen onemli olan vermek. Yag kaybetmek zaten cok hizli bi surec degil ne yazik ki