Alkolden kurtaramayacağımı biliyorum.ben ne yapmalıyım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardımcınız olsun..
en doğru kararı vermişsiniz..

video ya çek kendini görsün bakalım ne yapacak

Allah yardımcın olsun inş doğru bir karar vermişsindir ve o adam peşini bırakır.

Yine de iki çocuğu için yapmaz, bu kadar vicdansız değildir diye düşünmüştüm. Yanılmışım. Evet şerh koydurmalıydım. Avukatım hileli satışa girer, uzaklaştırma aldıktan bir süre sonra yeğenine satmış üstelik, tapu iptali isteyeceğiz dedi. Biraz uğraştıracak ama alırsın çok büyük ihtimalle diyor. Teşekkür ederim yazdığınız için..

4 senelik konuyu hortlatmışsınız. konu bildirildiği ve eslki olduğu için kapatılmıştır

şimdi durum farklı. konu sahibi konusuna geri gelmiş. bu durumda konu açık kalacak

Küçükte olsa bir işiniz azda olsa geliriniz ekonomik özgürlüğünüz varken bu eziyete devam etmenize şaşırdım. Aileniz yanınızda değilse boşanıp kendi hayatınızı kurmaya bakın. Eşinizi alkolden kurtarmak yerine kendizi eşinizden ve sizi ellerinin tersiyle bu hayatı yaşamaya mahkum eden ailenizden kurtarın.

Ailen ne dedi destek oluyor mu. Kaç yıl geçmiş düzelmemiş işte olan 2 yavrucak ve sana oluyor

çok haklısınız.. şimdiye kadar buna cesaret edemiyordum. Bundan sonra hayırlısıyla inşallah herşeyi yoluna koyacağım..

Allah yardımcınız olsun
Okurken gözlerim doldu sizi yaşarken düşünemiyorum
inşallah her şey yoluna girer bir an evvel

Ailen ne dedi destek oluyor mu. Kaç yıl geçmiş düzelmemiş işte olan 2 yavrucak ve sana oluyor

Ailem ayrılmam konusunda destek artık.. senin can güvenliğin yok diyorlar, en çok onu düşünüyoruz diyorlar.. Öte yandan onların maddi olarak ciddi zorlukları var. Yük olmak daha doğrusu benim zaruri ihtiyaçlarımı karşılarken zorlanmalarını ve bundan doğan sıkıntıları psikolojime yansıtarak daha da dibe çökmek istemiyorum açıkçası. Örneğin evin elektrik, su, doğalgaz gibi fatura ödemelerini beni uğraştırarak ve gecikmeli olarak ödeyecekler bunu biliyorum. Bu arada ben zaten yıpranmışım yıllardır, beni daha da yıpratacak bu gibi durumlar..

Allahımm !!!
İnanki gözyaşları içinde okudum en bastan.Rabbim 2 masumun yüzüne baksın tez zmanda kurtlun o adamdan.Ben eşimin balkonda içtiiği sigaranın üstüne sinen kokusuna dayanamıyorum.O taptaze bedenler ne yapsın nasıl dayansın..
Çocuklarınızla el ele verin onlar öğretmeden siz girin beyinlerine yaptıklarını görüyorsunuz babanızın diye yıkayın akıllarını iyice üçümüz el ele verecez daha mutlu olacaz gibi.aklı erecek yastalar anlatmanız daha kolay olur cocuklara.Okuduklarımdan cıkardıgım kadarıyla ekmenizi tastan cıkarırsınız Allah ben yarattıklarımın rıskına kefilim diyor.konfor içinde böyle yaşamaktansa ( klasik laf )söz soğan ekmek yiyin cocuklarınızla gülerek sohbet ederk cok daha iyi.
Allahım yar ve yardımcın olsun bundan sonra yüzünüz güldürsün evlatlarınızın yüzüne baksın

Allah yardımcınız olsun
Okurken gözlerim doldu sizi yaşarken düşünemiyorum
inşallah her şey yoluna girer bir an evvel

dün avukatın ofisinden çıkıp araca gidene dek ağladım sokakta yürürken.... 10 yıllık emek verdim bu evliliğe ben. Neden ben Allahım diye sordum... İsyan etmedim.... İçten içe kendimi sorguladım belki de.

Hepimizin sınavı var ya
Bu da sizinki olmuş belliki
yok isyan etmeyin bundan sonrası çok güzel olacaktır inşallah inanıyorum..

Eşim çocuklara yalan yanlış şeyler söylemeye başlamış bile ki ben onlara doğruları söyleyeceğim.. Vicdanım rahat en azından. Boşanma dilekçesinde yazdığım tek bir yalan yok. Evet bundan sonra huzurlu günleri yaşamak en güzeli sadece ekmek soğan yesek bile.. Onları onarmam gerek...

çok haklısınız.. şimdiye kadar buna cesaret edemiyordum. Bundan sonra hayırlısıyla inşallah herşeyi yoluna koyacağım..

Allah yardımcınız olsun eminim siz kendi ayaklarınızın üzerinde evlatlarınıza kendinize yetecek düzgün bi hayat yaşayacaksınız. Size sabırlar ve kolaylık diliyorum.

çocukların çocuklarına çok üzüldüm
bende bunları yaşamış çocuklardan biriydim
kocan asla alkolü bırakmayacak bunu bil
benim babamda bırakmadı ve şu anda hastanede
nedenmi çünkü siroz oldu

çocukların çocuklarına çok üzüldüm
bende bunları yaşamış çocuklardan biriydim
kocan asla alkolü bırakmayacak bunu bil
benim babamda bırakmadı ve şu anda hastanede
nedenmi çünkü siroz oldu

hangi yolu denediysem olmadı zaten. onun da sonu iyi değil. aşırı alkol tüketen birinin sağlıklı olması mümkün mü. size de geçmiş olsun..

hangi yolu denediysem olmadı zaten. onun da sonu iyi değil. aşırı alkol tüketen birinin sağlıklı olması mümkün mü. size de geçmiş olsun..
sağolasın eğer boşanma durumun var ise hiç durma
kendin için demiyorum ama çocukların için çok önemli
ilerde psikolojisine ağır yaralar verecek bir babanın elinden kurtarmak şu anda devam etmekten daha daha iyidir
bunu birebir yaşamış sırf evliliği kaçış olarak yapmış biri olarak söylüyorum
Allahtan şanslı olanlardan oldum da eşimde böyle bir problemle karşılaşmadım

Çok sevindim adına.. Dün itibarı ile davayı açtım. Gerekli yazışmalardan sonra duruşma tarihi verilecek. Hayırlısıyla kurtulacağım inşallah. Bu zor süreci kolaylıkla atlatırım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…