Allah yardımcınız olsun.Devlette çalışıyor, başıboş anlayacağınız. Zaman zaman üst kuruma gizli telefon edip üstü kapalı şikayet etmek istedim ama zararı bana dokunur diye de düşünmeden edemedim. Evet çocuklar çok etkileniyor. kızım anaokulunda öğretmenine geçen gün bizim kavga ettiğimizi söylemiş. yakında çağırıp benimle konusma ihtiyacı olacağına eminim. oğlumsa babasının bana sık sık söylediği bir cümle var Allah belanı versin diyor. Çocuğun ağzında sürekli. Kimbilir okulda arkadasına demiş midir.
Adamın durumu oldukça iyi. Maaşı devlet kanalı ile oldugu için belgelendirmek daha kolay sanırım. Bu konuda detaylı bir bilgim yok.
Boşanmada çocuklardan biri ona verilirse ne yaparım. Çocugu onlara teslim edip topluma sorunlu bir birey yetiştirmelerini engellemem lazım. Dedim ya ailesi de normal değil. 18yaşında yeğeni yatağı ıslatıyor zaman zaman. Düşünün işte.
Tehdit mi? Olmaz mı. hem de nasıl. en son şöyle bir anlaşmaya gidelim demiştim. Senden 5kuruş para istemiyorum yalnız bir şartım var çocuklar bende kalacak. dedim demez olaydım. o zaman köy evindeydik evdeki içi boş tüfeği bana doğrulttu. çocuklar yanımda yatıyordu. uyanmadılar yada uyandılarda sesleri çıkmadı.
Sizce gerekirse bu adamdan kurtulmak için çocuklarımı ona vermeye razı geleyim mi. Biliyorum ki yaşlı kayınvalide onlara bakamaz bu desen içkiden başını kaldıramaz ve çocuklar bana geri gelir. Böyle bir blöf yapsam mı. Babamı karşıma alacağım buna cesaretim yok. tek başıma hareket etmem için maddi anlamda rahat olmam lazım.
Allah yardımcınız olsun.
Alkolik olduğunu , tedaviye yanasmadığını vs belirtseniz avukatinıza yinede çocukların velayetini alabilirmi? Avukat arkadaşlar cevaplasa keşke bu soruyu.
Çok üzüldüm durumunuza, çocuklarınıza ayrica üzüldüm, dilerim en az hasarla bir çıkış yolu bulursunuz bu durumun içinden.
alkolik bir babaya çocuk filan vermezler canım ya.ispatlandığı takdirde şansı olmayacaktır.Devlette çalışıyor, başıboş anlayacağınız. Zaman zaman üst kuruma gizli telefon edip üstü kapalı şikayet etmek istedim ama zararı bana dokunur diye de düşünmeden edemedim. Evet çocuklar çok etkileniyor. kızım anaokulunda öğretmenine geçen gün bizim kavga ettiğimizi söylemiş. yakında çağırıp benimle konusma ihtiyacı olacağına eminim. oğlumsa babasının bana sık sık söylediği bir cümle var Allah belanı versin diyor. Çocuğun ağzında sürekli. Kimbilir okulda arkadasına demiş midir.
Adamın durumu oldukça iyi. Maaşı devlet kanalı ile oldugu için belgelendirmek daha kolay sanırım. Bu konuda detaylı bir bilgim yok.
Boşanmada çocuklardan biri ona verilirse ne yaparım. Çocugu onlara teslim edip topluma sorunlu bir birey yetiştirmelerini engellemem lazım. Dedim ya ailesi de normal değil. 18yaşında yeğeni yatağı ıslatıyor zaman zaman. Düşünün işte.
Tehdit mi? Olmaz mı. hem de nasıl. en son şöyle bir anlaşmaya gidelim demiştim. Senden 5kuruş para istemiyorum yalnız bir şartım var çocuklar bende kalacak. dedim demez olaydım. o zaman köy evindeydik evdeki içi boş tüfeği bana doğrulttu. çocuklar yanımda yatıyordu. uyanmadılar yada uyandılarda sesleri çıkmadı.
Sizce gerekirse bu adamdan kurtulmak için çocuklarımı ona vermeye razı geleyim mi. Biliyorum ki yaşlı kayınvalide onlara bakamaz bu desen içkiden başını kaldıramaz ve çocuklar bana geri gelir. Böyle bir blöf yapsam mı. Babamı karşıma alacağım buna cesaretim yok. tek başıma hareket etmem için maddi anlamda rahat olmam lazım.
Alkolik bir babaya velayet vermez kimse. İçiniz rahat olsun.
Daha önce hastahaneye götürmüşsünüz, o gün yapılan testlerde alkol aldığı belli. Komşularınız görmüş, babanız, aileniz biliyor. Dayak olayı da yaşamışsınız. Hemen dava açın, elinizdeki belgelerle evden uzaklaştırma talep edebilirsiniz. Bu davada haklı sizsiniz ve eliniz çok güçlü. Umarım bir an önce kurtulursunuz.
Maddi ve manevi tazminat, ayrıca hem çocuklarınız hem kendiniz için nafaka talep edin. Detaylı ve net bilgiler içinde vakit kaybetmeden iyi bir avukatla görüşün.
sarhoş kafayla bi halt edemez ağzını burnunu kır patlat tencere tavayla şrfszn... bir daha mı yaptı bir daha yap.. tehdit et, dişe diş kana kan valla. canımı alacak değil ya anladığı dille anlatırım ben olsam. çok sinirlendim pislik herif. seni sindirmesine izin verme. rezil..
alkolik bir babaya çocuk filan vermezler canım ya.ispatlandığı takdirde şansı olmayacaktır.
zaten bi de küçükler.
valla ne yap et yol yakınken kurtul.
alkolden kurtulmak kolay değil.uzun seneler mücadele lazım.
yazık olacak çocuklarına.
baban da gaddarmış kusura bakma da.
başına kalcaksın diye mi korkuyor.
ailen destek olsaydı daha kolay olurdu elbet.
sen geçim sağlayacak kadar kazanıyormusun?nafaka da alırsan geçinemezmisin?
Annen çocuklara baksa biraz.ne bileyim bişekilde çıkış yolu bulman lazım.
Allah yardımcın olsun canım.
Zaman zaman kendimi korumak adına o bana vururken ben onu ittim. Hatta bir seferinde üzerindeki atlet yırtıldı. Bunu başta annesine sonra babasına ve benim aileme duyurdu. Yine suçlu ben oldum. Kolundaki çizik için ise benim yaptığımı iddia ederek iş arkadaşlarına bile anlatmış. Benim başıma ciddi bir bela almadan önce ayrılmam- ayrılabilmem daha iyi olur sanırım. Güzel yazmışsın sindirmesine izin verme diye ama nasıl anlatayım yaşadıklarımı bir Allah bilir bir de ben!
yazık günah ,kendinizi geçtim,o masum çocukları 9 yıldır o adamla nasıl aynı evde büyütürsünüz..
yok ailem kabul etmedi,yok maddi durum..
afedersiniz de sıçarım parasına..ya o çocukların mutluluğu nerde?? büyürkenki huzuru mutluluğu nerede? şimdi geri getirebielcek misiniz o günlerini? ömürleri boyunca yaşayacakları sorunları çözebilecek misiniz,affettirebilecek misiniz kendinizi?
okudum diyorsunuz,işim var diyorsunuz bir de..yazmışsınız 3 sene önce..aynen de yaşamaya devam etmişsiniz..
şimdi alın adamın arabasını,evini parsaını neye yarar?? vapurda ortalığı yıkan çocuğunuzu düzeltebilecek mi bunlar?mutlu edecek mi?
çocuklarınız boşanınca değil,tam tersi boşanmadığınız için perişan olmuşlar asıl..kusura bakmayın ben gerçekçi biriyim..çocuklar sözkonusu olunca biraz acımasız oluyorum..evet yalan yok bencil davranmışsınız..evet insan tek başına çocuk büyütmeye korkabilir,anlıyorum bunu..ama sizinki az değil ki 10 yıl.üstelik alkol sorunu,şiddet her halt var..çocuklar ne hale gelmişler..Yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım inan... Hatta kendimi bencillikle suçladım diyebilirim. Hep etrafın dediklerine baktım. Aman çocuklar perişan olur, aman çocuklarını düşün, onlar için biraz daha bekle diye.. Aslında ben en büyük hatayı evlendikten sonra aldığım ayrılık kararını uygulamamakta görüyorum. Ama iş işten geçti gitti bile. Şimdi önüme bakmalıyım ve çok ama çok haklısın ki çocuklarımın psikolojisini bir an önce düzeltmeliyim. Her ne kadar ayrılık sonrası babasının ve babaannesinin dolduruşlarına gelecek olsalar bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?