Ya sorun çıkar bence. Yani kendimden örnek vereyim bir dönem ciddi bir platonik sevdam vardı.-Lüften bu yazacaklarım yargılama olarak anlaşılmasın herkesin hayatına saygım var sadece farkları göstermek için yazıyorum- Çok iyi bir insandır her şeyine kefilim arkadaşımdı zaten. Ama nasıl tersiz aşkın gözü kör. Ben kapalı ailem keza öyle babam alkol ağzına sürmemiş 5 vakit namaz oruç kuran vs.(erkek kardeşim de bu anadan babadan ama kullanır arada dozunda) Bu adam kendisi içer ailesi içer düğünlerinde alkol alırlar. Kadınlar giyim olarak baya açık bize göre. Sonra gözüm açılmaya başlayınca dedim adam gece bara gidip eğlenecek konser vs gitmek isteyecek e ben? Gitmem. Ben adama haydi Eyüp sultana sabah namazına diyecem adam diyecek yat zıbar
Ben dedim bu adamla nasıl ömür geçireyim.
Mesela arkadaş ortamı da içilmesinden rahatsız olmam içen de çok arkadaşım var ben yemeğin yanında kola içerken diğeri içecek olarak alkol alsın. İçip sapıtıp çevreye zarar vermedikçe benim için mahsuru olmaz. Ama ömür geçireceğim insanla bu gibi noktaların ortak olması gerekir diye düşünüyorum.