Alkali yaşam tarzı ve diyetle, 1 ayda 10 kilo verdim!

aynı ben aynııııııııı Su problemi bende de var kilolarımız da aynı yoksa sen ben misin Alkali su çok önemli aşacağım şu su işini inşallah

Son düzenleme:

Rica ederim cnm. Alkali su tokluk hissi veriyor gibi çünkü midede ki asidi alıyor,kazınmayı önlüyor. Tatlı olayını da 1-2 meyve yiyerek gider ama akşam yemeğinden 2 saat önce olsun.Çok canın çekerse 2 minik tablete kadar bittet çikolata yiyebilrsin yine söylediğim zamanda.

Son düzenleme:
Kıslarrrrrr, ilk keçi sütümü dün akşam buldum.Biraz tuzlu ama "1lt si 6.75 TL." Markası baltalı. İzmir Seferihisar ın bir köyünde üretiliyormuş.İlk keçi yoğurdu deneyimi bu gün yapmış bulunuyorum. Keçi yoğurdum olmadığı için inek yoğurduyla mayaladım. İnşallah yoğurdum güzelce tutar.Hala bekliyorum 3 saati var.

aaaa tadı nasıl tadı canım kokusu varmı inekden farklı mı hiç yemedim tatmadım aydınlat beni canımm

aynı ben aynııııııııı Su problemi bende de var kilolarımız da aynı yoksa sen ben misin Alkali su çok önemli aşacağım şu su işini inşallah

aşarsın canım inşallah sonucu gördükçe dahada motive olursun.su içmek zor birde sürekli wc de vakit geçirmek zorr
inşallah sağlıkla kilolarıza ulaşırız

aaaa tadı nasıl tadı canım kokusu varmı inekden farklı mı hiç yemedim tatmadım aydınlat beni canımm

Canım aslında keçi sütünün mevsimi değilmiş.Hayvancağızlar hamile şu sıralar da.Mart, nisan tam zamanıymış.Şu dönemin sütü çokkk çokk daha sulu olurmuş.Sütü yoğurt için aldığımdan içmedim ama yoğurt yaparken parmağımla sıcaklığı kontrol ederken şöyle bir tattım. Öyle hiç tadılamayacak gibi gelmedi bana ama çok sulu olduğu dönemdeyiz bunun etkisini unutmamak lazım. Yoğurt olunca tadına bakıp buraya yazarım.

Keçi sütü alacakların dikkatine !

** Sağlık Bakanlığı sahtekarlık yapan 25 gıda firmasını açıkladı biliyorsunuz. Bu firmaların içinde Migros mağazalarında da satılan " KAY marka keçi sütü" de çıktı. İçinde keçi sütü yokmuş. İnek sütünü keçi sütü diye satmışlar.

canım,sana bugün iki defa cevap yazmaya çalıştım.ama her seferinde zaman aşımı yapmışım gibi sistem attı beni.sanırım sorun vardı.ama bu durum sinir olmamı engellemedi tabiiiii ..o kadar da şey yazmıştım ki cevap yayınlanmayınca şimdi içimden bişey yazmak gelmiyor.ilgin için teşekkür ederim canım..

afiyet olsun canım.izmir'de mi oturuyorsun?

ay çok zorr alışmak umarım becerebilirim.midem bulanmasa,tiksinti hissi gelmese tadına katlanıcam.ama sizlerin destekleriyle biraz daha denicem.sağl canım..:18:

canım benim,çok teşekkür ederim desteğin için.valla kendim için değil sizlerin desteğinden ötürü sizlere ayıp olmasın diye alışmaya çalışacağım.öğüre öğüre de olsa uğraşacağım .çok teşekkürleerr

ilgin ve desteğin için ççok teşekkür ederim sana canım.alışmaya çalışacağım.yalnız şu yemeklerden 2 saat sonra su içme olayı beni sudan da yeşil çaydan da kopardı.neredeyse ikisini de içmeyi unuttum.alışkanlığım bitti..geleneklerimizde yok böyle birşey.değiştirmek ,bambaşka bir şeye alışmak çok zor..

Tatlım şöyle düşün.Hastalandığında verilen ilaçlara çokmu bayılıyorsun.Tadına,kokusuna.Mecbur kaldığın için iyileşmek için içiyorsun.Ve o ilaçları içip iyileşirken biliyorsunki bir yerlerde birikiyor o ilaçlar.Aslında her ilaç bir zehirdir ayrıca.O birikimler yavaş yavaş bizi etkiler.Oysa bunda her geçen gün sağlığına kavuşuyorsun.Bundan bir ay önce inanırmısın 15 dakikalık mesafeyi iki üç kere dinlenerek yürüyebiliyordum.Bayılma hissim hiç bitmiyordu.Oysa şimdi o mesafeyi hem beş dakika daha erken yürüyorum hem de nefesim hiç tıkanmıyor.Kendine biraz zaman ver.İnan ki kendin için harika bir iş yapıyorsun

haklısın canım.kendimi zorlamalıyım.inşallah benm de nefesim seninki gibi açılır.ben de tıkanıyorum çoğu zaman.sırf bu yüzden bile üstüne gitmeye değer değil mi :13: hoşçakal canım.görüşmek üzere...

afiyet olsun canım.izmir'de mi oturuyorsun?

Teşekkürler canım,evet.Yoğurdum oldu maşallah güzel tuttu. Yarın tadına bakacağım. İnşallah yenebilecek bir tatdadır. Yoğurdu çokkkkk severim ,çok da özlemiştim.Keçi sütü ya da yoğurdu bulamadığımdan yemiyordum pek.

Son düzenleme:

Ne demek canım,rica ederim. Yaparsın sen ,başarırsın inanıyorum. Bu arada karbonatlı suyu içmeye başladıktan sonra farkettim ki uyandığımda sırtımda olan ağrılar geçti. Bir de regl dönemimdeyim şu anda, ilk 1 ya da 2 gün çok şiddetli ağrılarım olurdu,ağrı kesici almadan dayanamazdım.Şimdiyse çok hafiflemiş şekilde atlatıyorum,ilaca filan lüzum yok .Maşallah diyelim .

nİLUFER BU SAYFAYA KAÇINCI BAKIŞIM BİLİYORMUSUN, NEREDESİN, TAHMİN EDEMEYECEĞİN KADAR ÇOK ZİYARET ETTİM.

Canım sağolsun internet bağlantısı yerinde durmadı, ayrıca elektrikler de sağ olsun, tam bir sıkıntıydı ki hala da geçti mi bilemiyoruz. Neyse sabah çok erkenden uyandım merakımdan hemen bakmak istedim, bir sürü şey yazmışsındır :26: Üzüldüm yaaaaa. Neyse bağlantımda sorun olmazsa bugün evdeyim umarfım denk geliriz :26:

hadi yaaa!! maşallaaahh diyelim evet.umarım bana da faydası dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…