- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Evet arkadaşlar, bazılarımızın diyet listeleri ve kitaba göre yanlış yapılan şeyleri daha detaylı görülebilmesi için Dr. Ayşegül ÇORUHLU'NUN kitabından bu önemli yerleri sizler için tarattım. Lütfen dikkatle okuyalım. Özellikle süt ve ürünlerinin asitlenmeye katkısı ve kilo verilemeyişinin en önemli sebeplerinden diyor kitabında, alkali su içmenin 12 altın kuralı ve detaylar aşağıda... Birde sporla ilgili olan yerler yine lütfen dikkatlice okuyarak konu dışından bilgilerle değil, kitaptan bizzat bu sayfalardan bilgiler vererek arkadaşlarımızı yönlendirelim... Hepimize bol sağlıklı ve ideal kilomuza ulaşacağımız günler diliyorum, sevgiler...
Eki Görüntüle 576222 Eki Görüntüle 576223 Eki Görüntüle 576224 Eki Görüntüle 576225 Eki Görüntüle 576226 Eki Görüntüle 576227 Eki Görüntüle 576228
ben yurtdisinda yasiyorum cnm, burdan gittigidiyordan acik arttirmadan aldim, 20 euro yani 50 lira küsüre denk geldi.
karbonatli suyu icmeye basladim, demen gibi pek fark etmiyor tadi. sonradan agzinda tuzumsu bi tat kaliyor ama olacak o kdar.
gün icinde neler yedigini, yani bi kac menünü paylasabilir misin? fikir olur herkes icin...
Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız paylaşımlar harikaaaaaaaaa
Kola olayında şok oldumMeger ne zararlımışşşşşşşşşşş
kitap alacaktım alamadım gittim d&r ye alkali kitabi 25 tlo kadar çok kızdım ki anlatamam yaa
Almadan çıktım
Niluferbsrgl ve derindenizlerden,kitabı hala bitiremedim ama sodyum bikarbonatı aldım.500 gr.iğrenç bir tadı var.limonla falan olmuyor.moralim çok bozuldu.nasıl tüketmemi önerirsiniz( yemeğe eklenebiliyor mu mesela)? yoksa eczaneye geri vericem.öğğğğ:84:
Niluferbsrgl ve derindenizlerden,kitabı hala bitiremedim ama sodyum bikarbonatı aldım.500 gr.iğrenç bir tadı var.limonla falan olmuyor.moralim çok bozuldu.nasıl tüketmemi önerirsiniz( yemeğe eklenebiliyor mu mesela)? yoksa eczaneye geri vericem.öğğğğ:84:
Canım ben de ilk başladığımda ''bunu hayatta içemem, suyun da tadı kalmadı'' diyordum ama sana içtenlikle söylüyorum ki Şimdi bazen normal su içiveriyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.Damak tadın ona da alışacak ,hatta arayacak.Sadece az sabır.Kilo vermek ve daha sağlıklı olmak uğruna ne lahana suları içmediğimiz kaldı, ne açlıktan ağlamadığımız..Onların yanında bu bir hiç.Üstelik zayıfladığını gördükçe karbonatlı suyu daha bir seveceksin, merak etme :)
Nilufer, Derindenizlerden neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız paylaşımlar harikaaaaaaaaa
Kola olayında şok oldumMeger ne zararlımışşşşşşşşşşş
kitap alacaktım alamadım gittim d&r ye alkali kitabi 25 tlo kadar çok kızdım ki anlatamam yaa
Almadan çıktım
Canım sana attığım linkteki kitapçıdan yani D&R sitesinden ,kargo ücretiyle(3,5TL ) 18.50TL ye geliyor. Tabi 50 tl lik kitaba tamamlarsan kargo da ücretsiz oluyor. 15 TL ye almış oluyorsun.
Ayrıca kola ile ilgili anlatabileceğim daha çok şey var .Boşvereyim anlatmayım mideniz bulanmasın,iyisimi hiççç içmeyin içirmeyin.
merhaba kızlar
ben karbonatlı su içmeye dün başladım
dün 1 lt içtim bugünde 1lt içtim ama biraz önceki kitaptan alıntı msjda 1lt suyu iki saatte bir içerek mi bitirmek gerekiyor diyemi anladım ben
yani 1 lt sudan 1 bardak içim 2 saat sonra 1 bardak daha şeklinde 1lt bitirmek gerekiyor.
bu arada sizler kaç lt içiyorsunuz ben 1 lt ondan 1 lt normal su olarak içiyorum
ben yanlışmı yapıyorum acaba
Merhaba canım. 20kilo başına 1Lt olacack şekilde içiyoruz.Örneğin 80 kilo isen 4Lt alkali su içmelisin.Kendi kilona göre ayarlarsın,tüm gün alkali su içmelisin.Bunun dışında tek seferde 500ml. yi geçme .Yemeklerden 30 ila 20 dk önce iç,yemeklerden 2 saat sonra.akşam yemeğinden 2 saat sonra yatana kadar da ara ara, bardak bardak devam et.