alkali diyet, 30 günlük, 10 kilo verin:)

geçenlerde ivana sert de bahsetti bundan, karbonatlı su içemiyormuş da limonlu su içiyormuş
gün içinde 4 litre taze limon sıkılmış su içiyorum detoks niyetine alkali olsun vs dedi:KK31:

geçenlerde ivana sert de bahsetti bundan, karbonatlı su içemiyormuş da limonlu su içiyormuş
gün içinde 4 litre taze limon sıkılmış su içiyorum detoks niyetine alkali olsun vs dedi:KK31:

gün içinde çok spor yapılmıyorsa bu kadar su içimi zararlıdır.bi kere sodyum dengesini bozar. bununda bir çok kötu yan etkisi vardır.beyin hücrelerini şişirip ölüme bile sebebiyet verebilir. son yapılan araştırmalar kişi susadıkça su içmeli olduğunu söylüyor ama yinede 8 bardak tüketmekde yarar var fakat 4 litre çok fazla.kaş yapayım derken göz çıkarmamak gerek

bende 10 kilo vermek isteyen biri olarak tam tamına 30 gün yapmam gerekiyor.. ayrıca Gül Kaynak tan dinlediğim kadarıyla 20 kilo başına bir litre su içmek gerekiyormuş, gün içinde içilen suyun yarısı karbonatlı yarısı sade su olucak.. başladık bakalım hayırlısı...:KK8:

Merhaba bende kilo vermek istiyorumemziriyoru. Katı diyetleri yapamıyorum bu diyeti sabah ikbal de iizledim kadın 43 yaşındayım aç kalmadan zayıflıyorum herkes denesin dedi araştırdım konuyudaokudum bende yapabilirim diyorum akşam yeyemi başarabilirsem tabi :KK43:
Bugünden geçti artık yinele limonu suyumu içtim ama yarın şunları yapacağım yanlışım varmı ?
Sabah 1 Lt su karbonatlı yada limon sirkeli 1 Lt suya yarım çay kaşığı karbonat
11 de kabak ve havuç suyu ( ikbalde duydum çok iyiymiş )
Sonra 16 ya kadar yasaktır menü
16 sonrası çiğnenemeyecek şeyler tüketilebilirmiş
Yemeklerde su içilmeyecek
Yemekten 2 saat sonra suya başlanacak
1 Lt alkali su3 Lt suya eşmiş
Karpuz yenilebilenler arasında

Son düzenleme:
haftada 3, ayda 10 kilo verin

kısaca;

günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak

aklıma gelenler bunlar
benim 2. günüm gayet ii gidiyor acıkmıyorum oyle aman da aman
selülit deyince bittim ben zaten :))))

ben bayağı araştırdım ayşegül çoruhlu kiloskop diye bir siteye videolu reportaj vermiş açıklamış alkali diyeti iyice öğrendim başlıcam herhalde

Kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete çok mantıklı geldi bana ama şuan dukan diyeti yapıyorum 3. günüm dukanı bitiriyim hemen buna başlıcam :KK1: Şimdi fark ettim dukanla alkali diyet birbirlerine çok ters diyetler :KK53:

yapmak istiyorum fakat anlamadığım sadece sabahmı alkalılı su içilecek yoksa gün içinde 3 litre içilecek suyun hepsi alkalili sumu bunu anlamadım yapanlar açıklarsanız sevirim

yapmak istiyorum fakat anlamadığım sadece sabahmı alkalılı su içilecek yoksa gün içinde 3 litre içilecek suyun hepsi alkalili sumu bunu anlamadım yapanlar açıklarsanız sevirim

artık normal suyu hayatınızdan çıkarıp hep alkali su içeceksiniz sabahki de gün içindeki de alkali olacak

kızlar sabah bir buçuk litre karbonatlı suyu içtim . bir kötüyüm anlatamam resmen su çıkıyorum büyük su hemde haa :KK70: :KK1: devam edicem içmeye sonumuz hayrola

gün gün yazacağım bu diyeti zayıflamak dışında selülitlerimde işe yararsa diye düşünüyorum
fakat anlamadıgım bişey var bağırsaklarım felaket sanki sinemaki içmişim gibi tuvalete çıkıyorum tek fark sancı yok agrısız sancısız gidiyor kilom 51 bir haftada ne olacak acaba ,

Kızlar ben de 15 temmuzdan beri diyetteyim. nasıl bir diyet uyguladığımı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...liyi-hayatimdan-cikariyorum-zayifliyorum.html topiğimde anlattım ve hala da anlatıyorum. bu süreçte 4 kiloya yakın verdim ama son 10 gündür olduğum yerde sayıyorum. yeni bir arayış içindeyim. bu diyette et süt yumurta yoğurt yasak diyor. kimse kusura bakmasın bunlardan vazgeçemem :) ama kendi yaptığım diyetime ek olarak alkali suyu eklicem. zaten günde 3 lt falan su içiyodum, artık bunu tamamen alkali olarak tüketicem (diyorum ama henüz tadını bilmiyorum). tadı kötüyse karbonat değil ama sirke koyarak içebilirim, aynı amaca hizmet ediyor sanırım. ama o zaman ne kadar koymam gerektiğini bilmiyorum.. neyse bakalım belki tadını beğenirim karbonatlının. bugün bir alıp tadına bakmayı denicem. beğenirsem 10 lt lik sular var ya onlardan alıcam, kendi suyumu ayırmış olurum böylece, muhtemelen eşim içmek istemicektir çünkü :) 10 lt içine direk koyucam karbonatı, ordan yavaş yavaş tüketirim işte. tadını seversem hep böyle gider, sevmezsem sdc kilomu yerinden oynatana kadar devam edicem. inşallah sdc suyu alkali yapmak da biraz kiloya yardımcı olur...

gün gün yazacağım bu diyeti zayıflamak dışında selülitlerimde işe yararsa diye düşünüyorum
fakat anlamadıgım bişey var bağırsaklarım felaket sanki sinemaki içmişim gibi tuvalete çıkıyorum tek fark sancı yok agrısız sancısız gidiyor kilom 51 bir haftada ne olacak acaba ,

umarım bende de bu türden bir etki yaratır zira ben de bağırsak sistemi yönünden sıkıntılıyım. sürekli kayısı yiyip form çayı içmek istemiyorum artık :) seni takip edicem arkadaşım lütfen bilgilendirmeye devam et :)

umarım bende de bu türden bir etki yaratır zira ben de bağırsak sistemi yönünden sıkıntılıyım. sürekli kayısı yiyip form çayı içmek istemiyorum artık :) seni takip edicem arkadaşım lütfen bilgilendirmeye devam et :)

kızlar ben 1.5 lt suya bir paket karbonatı döktüm içtim ya dün burda okudum bir paket karbonat zaten bir kaşık diye hiç bakmadım heyecanla döktüm içtim bardak bardak sonrası malum tuvalette geçti .bu sabah uyandım suyu ayarlayacaktım bakim dedim bu karbonat kaç kaşık yapacak anaaaaaaaaa bir baktım iki çorba kaşıgından fazla yapıyor sihirli karışımın ayarını kaçırmışım ben :KK34:neyse şimdi bir kaşık koydum tadı hiç fena değil dünkü içtiğimden sonra zaten herşey güzel gelir biraz limon sıksam gazoz gibi içerim onu valla kilom 51 bu ara suyla yetinmeyim yememide azalttım işkence çekiyorum çekmesine tam olsun işe yarasın dedim sabah haşlanmış patates yedim 1 tane doydum öğlen bir salatalık attım agzıma arada domates yedim akşama doğru patlıcan salatası yapmıştım küçük bir tabak ondan yedim gece acayip karbonhidrat ihtiyacı hissettim kuru ekmek olsa yerim o derece 4 tane burçak bisküvi yedim :KK56: bilmiyorum zayıflarmıyım hiç ekmek yemiyecem en azından bir hafta yapsam şu diyeti kilomuda yazıcam benim kilom fazla yok en fazla 3 kilo versem tamamdır benim işim

bu sabah kalktım tartıldım merak ettim 51 kiloydum 50.900 çıktım tüh vere vere 100 gram vermişim dedim .2 günde 100 gram 10 günde yarım kilo yapar :KK25:yeterli değil sonra karbonatlı suyu yaptım içine limon sıktım içmeye başladım kalori hesabı yapıyorum netten liste çıkardım salatalık domates pilav ekmek ne varsa yediğimiz hepsinin kalori degerleri olan bir liste günlük alınması gereken kalori miktarı 1500 falan ben 2 günde 1500 kalori tükettim nereyese inşallah bir işe yarrar

bu sabah itibariyle şekeri hiç kullanmadım çayı kahveyi şekersiz içtim sabah haşlanmış yumurta yedim domatesle arada ağzıma leblebi attım bir tane salatalık şu an saat akşam yemeği için salata ve sebze yemeği var pilav yemicem eşime pişirdim ama kokusu buram buram geliyor karbonatlı suya devam bol bol tuvalete gidiyorum aslında bu kadar çıkmam beni korkutuyor yarın içmicem sabah aç karnına su bile içmeden tartıldım 49.700 çıktım hayırlısı bakalım .bu kadar az yemekte sağlıklı değil ama miğdem karbonatlı sudan sonra hiçbişe istemiyor

bu sabah itibariyle şekeri hiç kullanmadım çayı kahveyi şekersiz içtim sabah haşlanmış yumurta yedim domatesle arada ağzıma leblebi attım bir tane salatalık şu an saat akşam yemeği için salata ve sebze yemeği var pilav yemicem eşime pişirdim ama kokusu buram buram geliyor karbonatlı suya devam bol bol tuvalete gidiyorum aslında bu kadar çıkmam beni korkutuyor yarın içmicem sabah aç karnına su bile içmeden tartıldım 49.700 çıktım hayırlısı bakalım .bu kadar az yemekte sağlıklı değil ama miğdem karbonatlı sudan sonra hiçbişe istemiyor

çok hızlı kilo vermişsin sanki? süper tebrik ederim. ben de bugün 1.5 lt'ye 1 çay kaşığı karbonat ekleyerek içmeye başladım. bünye ve ağzımın tadı biraz alışsın diye ama pek içilesi değil, acı geldi bana sanki. daha da 1 litresini içebildim sadece. bağırsaklarda bir numara yok henüz ama heralde az içtiğim içindir....

çok hızlı kilo vermişsin sanki? süper tebrik ederim. ben de bugün 1.5 lt'ye 1 çay kaşığı karbonat ekleyerek içmeye başladım. bünye ve ağzımın tadı biraz alışsın diye ama pek içilesi değil, acı geldi bana sanki. daha da 1 litresini içebildim sadece. bağırsaklarda bir numara yok henüz ama heralde az içtiğim içindir....

içme yaw karbonatı tiksindirdi beni

içme yaw karbonatı tiksindirdi beni

gerçekten mi? bıraktın mı içmeyi yani? ben bugün 1.5 litreye 2 çay kaşığı koydum. şimdi de bir bardak suya bir çay kaşığı koyarak içtim. aslında elma sirkesi konursa belki daha bir içilebilir olur? çok kötü değil içiliyor dicem ama benim su içme kapasitem düştü bu karbonatla aslında. normalde 3 ltye yakın içerken şimdi 1.5 litre anca içiyorum...

X