alkali diyet, 30 günlük, 10 kilo verin:)

Bugün ilk günümdü kızlar, sabah karbonat bulamadığım için biraz yalandan yapmış oldum ama şimdiden bir şeyler hissettirdi bana. :21::21::21:
Hadi bakalım hep birlikte kilolara elveda diyelim, dur demezsem göbeğim için devlet nüfus kağıdı isticek yakında, otobüslerde 2 bilet kesicekler bir göbeğime bir de bana :KK52::KK52:

az kaldı o göbuşun gitmesine aaaazzzzzzz
1 haftada farkı göreceksin

Merhaba sevgili kader arkadaşlarım bende sizinleyim.bu sabah bende karbonatglı suya başladım 1.5 litre suya 2 tatlı kaşığı koyup içtim toplamda 3 lt tükettim ama sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ve akşam yemeğinde tavuk yedim :) yeni başladığım için çok bilgi sahibi değilim.mesela neden peynir süt yumurta ve tavuk yasak olduğunu merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.bende kendimle ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.birbirimize destek olalım tam gaz zayıflayalaım inşallahhhhhhh...

Gül Kaynak hanımın dediğine göre 1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat
sen nasıl 2 tatlı kaşığı koyup içebiliyorsun çok acı olur o zaman kendine işkence etme aman haa :KK54:

Gül Kaynak hanımın dediğine göre 1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat
sen nasıl 2 tatlı kaşığı koyup içebiliyorsun çok acı olur o zaman kendine işkence etme aman haa :KK54:

yanlış yazmışım canım bende 1 tatlı kaşığı kullanıyorum..:))patikss ben çay içiyorum ama bi sakıncası olurmu ?

yanlış yazmışım canım bende 1 tatlı kaşığı kullanıyorum..:))patikss ben çay içiyorum ama bi sakıncası olurmu ?

ben ilk hafta hiç içmedim her şeyden uzak durdum ama çaya akşamları dayanamadım aslında çaya düşkünlüğüm yok ama eşim de çay içemez oldu benim yüzümden sonra çaya başladım içiyorum ama ben çoookk açık içenlerdenim
tutabildiğin kadar tut kendini aslında kaçamaklarımı söylemek istemiyordum ama yalan da söylemek istemedim :KK43:
sanırım çay kahve falan diyeti hızlandırıp metabolizmayı kendine getirmek ve selülitler için yasak olduğunu düşünüyorum ama tam emin değilim bence 2-3 hafta dayanılabilir

Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

KAYNAK: Gül KAYNAK

canım bu sabah içilen su normal sumu birde suyun içine hangisini koyuyoruz? ve güne direk yemeklemi başlıyoruz kahvaltı yokmu:)

canım bu sabah içilen su normal sumu birde suyun içine hangisini koyuyoruz? ve güne direk yemeklemi başlıyoruz kahvaltı yokmu:)

hayır gün boyu hiç bir zaman normal su yok onu unut artık :)
1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat koy ve sabah 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1 lt alkali su tabi meyve çayı içebilirsin ama onu su miktarına ekleme
11 den sonra serbestsin kahvaltını yapabilirsin

Son düzenleme:
hayır gün boyu hiç bir zaman normal su yok onu unut artık :)
1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat koy ve sabah 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1 lt alkali su tabi meyve çayı içebilirsin ama onu su miktarına ekleme
11 den sonra serbestsin kahvaltını yapabilirsin

peki canım sadece karbonatlamı içiyoruz suyumuzu yani 3 litre suyun hepsi karbonatlı dimi yada isteğe göremi? birde bu himalaya tuzunu nerden alıyosun canım

evet 3 lt suyun hepsi alkali olacak
ben himalaya tuzu hiç kullanmadım ama aktarlarda vardır
şimdi de hamile olduğum için yapamıyorum diyetimi ama doktoruma sorcam bakalım alkali su içiyorum hala bol bol akşamları da yememeye çalışlıyorum artık olduğu kadar

evet 3 lt suyun hepsi alkali olacak
ben himalaya tuzu hiç kullanmadım ama aktarlarda vardır
şimdi de hamile olduğum için yapamıyorum diyetimi ama doktoruma sorcam bakalım alkali su içiyorum hala bol bol akşamları da yememeye çalışlıyorum artık olduğu kadar

teşekkürler canım bende yarın başlıyım bakalım gelişme olursa yazarım:)

11 den önce mi?
bence 1 lt alkali suyunu içmeden kahvaltına başlamamalısın
nasıl faydası olacağını görmelisin
ben şuan hamile olduğum için su bile içemiyorum midem bulanıyor o derece yani ama 3-4 gündür beri hala aynı kilodayım hiç almadım ve akşamları ara ara mide kazınması yüzünden atıştırdığım da oluyor
tam gaz devam bence 1 hafta dayan bak sonucu görünce nasıl da azimlenip devam edeceksin

ben uygulayamıyorum yani şöyle ki su bile içmek gelmiyor içimden midem almıyor
sabahları 1 lt su içerdim şimdi 1 bardak bile içemiyorum
bi midem kendine gelsin de inş başlayacağım sabahları kahvaltıya kadar 1 lt su içmeye
bazen gün içinde hiçbir şey yiyemiyorum canım işstemiyor sonra pat diye akşam acıkıyor çok az yiyorum mecburen aç duramıyorum
bence 4 ten sonra aç kalmak hamile iken pek uygun değil ama 4 ten sonra meyve ekmeksiz sebze yemekleri çok az kuruyemişle falan geçiştirilebilir

kızlar inanın 1 haftadır bu diyeti yapmıyorum çok iştahim da açılmadı ve akşamalrı da yememe rağmen hala kilo almadım olduğum yerde duruyorum bu süper bir şey demek ki kalıcı kilo verdiriyor

doktoruma sorduğumda sirkeli su yun zararı olmaz içebilirsin dedi

midem toparlansın en azından onu içeceğim

merhaba arkadaşım hayırlı olsun blogun bende sizinle başlamak istiyorum kuralları okudum katı gb geldi ama alışınca yaparım
ben 22 kilo vermek istiyorum 66 gün mü yapmam gerek sadece çalıştığım için 11 den önce az da olsa birsey yemem gerek ne önerirsiniz bir de benim yürüyüş imkanım yok 7 de çıkıyorum zaten işten yorgun oluyorum :KK50:

merhaba arkadaşım hayırlı olsun blogun bende sizinle başlamak istiyorum kuralları okudum katı gb geldi ama alışınca yaparım
ben 22 kilo vermek istiyorum 66 gün mü yapmam gerek sadece çalıştığım için 11 den önce az da olsa birsey yemem gerek ne önerirsiniz bir de benim yürüyüş imkanım yok 7 de çıkıyorum zaten işten yorgun oluyorum :KK50:

ben hiç katı diyet uygulayamam bana da en light geleni bu oldu ve sonuçtan da memnun kaldım
3 günde 1 kilo olacak şekilde yani 66 gün evet
bence 11 e kadar dayan yanına birşeyler götür işe giderken ben oyle yapıyordum
ayrıca hiç yürüyüş ve spor yapmadan verdim herkes süzülmüşsün dedi :) düşün yani 2,5 kilo ama sıkılaşmışım demekki
sabah 11 den önce kahvaltı yapınca akşama kadar daha da acıkılıyormuş kan şekeri ile alakalı demişti diyetisyen
11-16 arası sınır olmaması bence çok guzel diyet hiç sıkıcı değil
birkaç gün dene ne demek istediğimi anlarsın :)
kolay gelsin

kizlar bende varim.cidden kilo verdiriyomu.ben hala inanamiyorum.acil 10 kilo vermem lazim.hatta 13-14 olsa super olur.deneyo veren varmi?

30 gün devam edip sonuca ulaşan yok sanırım örnek menüler falan olsa ne güzel olur du !!

11 den önce mi?
bence 1 lt alkali suyunu içmeden kahvaltına başlamamalısın
nasıl faydası olacağını görmelisin
ben şuan hamile olduğum için su bile içemiyorum midem bulanıyor o derece yani ama 3-4 gündür beri hala aynı kilodayım hiç almadım ve akşamları ara ara mide kazınması yüzünden atıştırdığım da oluyor
tam gaz devam bence 1 hafta dayan bak sonucu görünce nasıl da azimlenip devam edeceksin

Arkadaşım hamilesin ve kilo vermeye çalışıyorsun. Diyetin içinde süt,peynir ve yumurta yok. Bence yanlış yapıyorsun. Selülitlerinden önce bebeğini düşünmelisin naçizane fikrim bu benim.

X