- 12 Nisan 2012
- 3.765
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin ben varım canım ben yapıyorum alkali suyu da tüketiyorum gayet güzel bir diyet beraber yapabilizir
ben bu gün başladım sabah hiç bir şey yemedim şimdi karbonatlı suyumu içiyorum. inş biraz sonra açlık krizine girmem.
ben sabahları himalaya tuzu içiyorum valla öküz yemiş gibi tok oluyorum o derece merak etme canım birde karbonat tozunu eczaneden al canım kimyasal olmasın daha faydalı olur
himalaya tuzununun tok tutma gibi bir özelliğimi var.ama ben burda himalaya tuzu bulamıyorum.öğleyin 12 ye kadar yemek yemedim çünkü öğleyin restauranttan menü istiyoruz çalıştığımız için. Menüde 3 adet zeytinyağlı kuru dolma, kremalı sebze çorbası ve salata vardı.ama açlıktan başım ağrımaya başladı.inş. Akşama açlık krizine girmem çünkü o zaman gözüm hiçbir şey görmüyor.
kaç kilosun arkadaşım ne kadar vermek istiorsun merak etme karbonat suyunu ihmal etme canım himalaya tuzu migroslar da yada büyük market hatta aktarlarda bile var
Bagırsakları çok iyi temizliyo valla
merhaba arkadaşımmerhaba arkadaşlar bende bu diyete başladım ama eczaneden bulamadım ve markette satılan şu 5 li karbonatlardan aldım 1.5 lt ye 1 paket attım ve şişeyi bitirdim ama midemi bulandırdı sizde de durum böyle mi yoksa benim içtiğimde kimyasal fazla olduğundan mı acaba?
1.66 boyunda 68 kiloyum 12 kilo vermek istiyorum. Acil himalaya tuzu bulmak lazım
merhaba arkadaşım
arkadaşım çokkkkkkkk atımşsın karbonatı 1 lt bir çay kaşıgı olacak şekilde tüketilir bu da suyu alkalki yapardaha fazlası kesinlikle daha yararlı değildir aynı zaman da limon ve elma sirkesi de suyun ph derecesini arttırıp durum böyle olunca da saçma basit bir su degilde mineralli vücuda yararlı bir su içmiş oluruz
şu bilgiyi de söylemeden edemeyecegim 1 alkali su =2 lt normal suya eşittir yani o karar yararlı ve sağlılkı
birkaç yerde 1.5 lt ye 1 tatlı kaşığı yazıyordu pakette de 1 tatlı kaşığına eşittir diyordu demek o yüzden mide bulantısı yapmışbugün bu yüzden içemedim açıkçası ama yarın tekrar devam edicem .aslında o zaman gün içinde önce karbonatlı sonra limonlu sonra sirkeli içsem daha iyi olur galiba çünkü normal su içme isteğimi bile etkiledi şu an :s
anladım canım ama çok gelir ya tatlı kaşı değil çay kaşıgı koy canım 1 lt tadı pek değişmiyo
çaylara da limon koy çok iyi oluyo faytdasını görürsün canım ben sua düz su içmeyi sevmiyorum tadı kötü geliyo alışmısım
benimde sabunlu su gibiydi tadısabırla içtim ama bugün içmedim artık:)ben birde şu 9 karışımlı çaydan almıştım bi de ona başlamayı düşünüyorum
ben karbonatlı su içemedim ya midemi bulandırdı.
haftada 3, ayda 10 kilo verin
kısaca;
günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak
aklıma gelenler bunlar
benim 2. günüm gayet ii gidiyor acıkmıyorum oyle aman da aman
selülit deyince bittim ben zaten :))))