Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Sag
Saglicakla kullanin insallah iyi dilekleriniz icin hediyeniz icin de ben cok tesekkur ederim helal osun ne demek gorusmek uzere

Bende çok teşekkür ediyorum.İyi günlerde kullanın inşAllahhh :)

orion6 arkadaşımdan ilk kez alışveriş yaptım.Oyuncaklar yepyeni,tertemiz.Çok beğendim.Üstelik kargoyu karşılaması yetmezmiş gibi bir de hediye eklemiş.Kendisine bir de buradan teşekkür ederim

D dogcag arkadaşımızdan çok güzel oyuncaklar aldım. Ayrıca çok da güzel bir hediye göndermiş kendisi. Çok kibar ve anlayışlı biri. kendisine tekrar çok teşekkür ederim.

D dogcag arkadaşımızdan çok güzel oyuncaklar aldım. Ayrıca çok da güzel bir hediye göndermiş kendisi. Çok kibar ve anlayışlı biri. kendisine tekrar çok teşekkür ederim.

Seninle alışveriş güzeldi,iyi günlerde kullansın kuzucuğun canım,güzel sözlerin içinde ben çok teşekkür ederim.

Dtaser16 'den birkaç defa alışveriş yaptım.her alışverişten o kadar çok memnun kaldım ki anlatamam. Her defasında gelen ürünler çok temiz ve yeni gibiydi.göstermiş olduğun özen, iyiniyet ve hediyelerin için de ayrıca teşekkür ederim.başka alışverişlerde görüşmek dileğiyle.

Bir teşekkür de orion6 arkadaşıma.seninle de defalarca alışveriş yaptık her defasında aynı samimiyet, aynı ilgi ve aynı hızlı kargo:) o kadar yorgunluğunun içinde bile gecenin 4'ünde koli hazırlaman, ertesi gün kargoya vermen bile ne kadar sorunluluk sahibi olduğunu gösteriyor.göndermiş olduğun hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim .

Guzel satirlariniz icin ben tesekkur ederim. Keske herkes sizin gibi olsa. Alisveris disinda da birgun karsilasiriz umarim. Öpüyorum kuzunuzu ve sizi.

_awez_ ile yaptığım alışveriş harikaydı ilgi, bilgilendirme ve kargo tercihime özeni ile harika bir iletişim, ayrıca ürünler gayet temiz ve yeniydi. Tavsiye ederim kaliteli ve uygun fiyata alışveriş yapmak istiyorsanız bebeğinizin yaşıda müsaitse kesinlikle alışveriş yapılacak biri. Umarım ileride yine alışverişimiz olur.

Cok tesekkur ederim guzel ovguleriniz icin.saglikla mutlulukla kullanin insallah.anlayisiniz iletisiminiz icin ben tesekkur ederim

Y yagmur7968 çok teşekkür ederim herşey için.kendin kadar yolladığın eşyalarda tertemiz. Gerçekten çok iyi niyetli bi bayan. Son derece Güvenilir. Kesinlikle gözü kapalı alışveriş yapılabilir.

[/QUOTE="gebze03, post: 44959789, member: 662968"] umay2004 arkadasimizdan harika bir alisverisim oldu hemde uygun fiyata kendisinden güvenle alisveris yapabilirsiniz.[/QUOTE]

Cok incesiniz mahçup oldum, hepimiz birazcık katkı sağlamaya çalışıyoruz evimize. Sevgiler

orion6 çok düzgün ve iyi niyetli bir satıcı. kendisiyle yaptığım alışverişten çok memnun kaldım.
teşekkürler ediyor , esenlikler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…