- 20 Şubat 2015
- 975
- 180
- 47
Saglicakla kullanin insallah iyi dilekleriniz icin hediyeniz icin de ben cok tesekkur ederim helal osun ne demek gorusmek uzereelif emre mesut hersey ıcın tesekkur ederım aldıklarımın fazlasını hedıye gondermıssın paketı acınca cok mutlu oldum ve cok sasırdım hepsıde bırbırınden tertemız urunler, oglum suan oyuncagını oynuyor ve kahkahalar atıyor ne kadar guzel bır oyuncak mıs :) hayırlı bol kazancların olsun hakkını helal et
Elif emre mesut süper bir insan kendisi birkaç kez benim de alışverişim oldu birde burdan teşekkür etmek isterimSag
Saglicakla kullanin insallah iyi dilekleriniz icin hediyeniz icin de ben cok tesekkur ederim helal osun ne demek gorusmek uzere
Tesekkur ederim iyi anilmak guzel bu sizlerinde iyiligi.Allah iyilerle karsilasirsin hepimizi.Elif emre mesut süper bir insan kendisi birkaç kez benim de alışverişim oldu birde burdan teşekkür etmek isterim
Bende çok teşekkür ediyorum.İyi günlerde kullanın inşAllahhh :)
Bir teşekkür deorion6 arkadaşıma.seninle de defalarca alışveriş yaptık her defasında aynı samimiyet, aynı ilgi ve aynı hızlı kargo:) o kadar yorgunluğunun içinde bile gecenin 4'ünde koli hazırlaman, ertesi gün kargoya vermen bile ne kadar sorunluluk sahibi olduğunu gösteriyor.göndermiş olduğun hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim .
Cok tesekkur ederim guzel ovguleriniz icin.saglikla mutlulukla kullanin insallah.anlayisiniz iletisiminiz icin ben tesekkur ederim_awez_ ile yaptığım alışveriş harikaydı ilgi, bilgilendirme ve kargo tercihime özeni ile harika bir iletişim, ayrıca ürünler gayet temiz ve yeniydi. Tavsiye ederim kaliteli ve uygun fiyata alışveriş yapmak istiyorsanız bebeğinizin yaşıda müsaitse kesinlikle alışveriş yapılacak biri. Umarım ileride yine alışverişimiz olur.
ben teşekkür ederim canım her şey içinY yagmur7968 çok teşekkür ederim herşey için.kendin kadar yolladığın eşyalarda tertemiz. Gerçekten çok iyi niyetli bi bayan. Son derece Güvenilir. Kesinlikle gözü kapalı alışveriş yapılabilir.
orion6 çok düzgün ve iyi niyetli bir satıcı. kendisiyle yaptığım alışverişten çok memnun kaldım.
teşekkürler ediyor , esenlikler diliyorum.