- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
Teşekkür ediyorum canım, güle güle giysin inşallah prenses. Görüşmek üzereyayaya canım bugün kargom geldi hepsi yine harika tertemiz ve ütülü hediyen içinde çok teşekkür ederim.
HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
Sagolasin cok tesekkur ederim..Sevgili Sare hem çok güvenilir hem de çok güzel ürünlere sahip. Herkese tavsiye ediyorum. Çünkü hediye de veriyor
Tşkler güle güle kullanın inşmryevr ürünleri aldım çok memnun kaldım tşkler
Ben çok teşekkür ederim canım. Güle güle giysin prensesler. Seninle alışveriş zevkti.ben de az önce yayaya'dan kargo aldım.ürünler gerçekten de çok temiz ve çok uygun fiyatlaydı. Kendisine çok teşekkür ederim.
canım bende çok teşekkür ederim sana.güzel sözlerin de senin kalbin kadar güzel ve sıcak.bu vesileyle seni tanıdığıma ayrıca çok mutluyum.her zaman görüşmek üzere canım benimBeyzaapla canım 2.kez alısverısımız oldu ve yıne aynı memmunıyet samımıyetın,sıcakkanlılıgın ve tertemız cıcılerın ıcın cok tesekkurler gorusmek uzere
Cok tesekkurler.Benim de ilk alisverisimdi ve sizden cok memnun kaldim.Cok anlayisli ve sozunde duran bir arkadassiniz.Hayirli gunlerde kullanin inşaallah...niyekine arkadaştan aldığım ürünler çok kaliteli ve çok ilgili bir arkadaş kendisine tekrar teşekkür ederim ilk defa buradan alışveriş yapmama rağmen hayal kırıklığına uğramadım tersine mağazadan almış gibi gönül rahatlığıyla kullanabilirim.