- 6 Aralık 2009
- 6.135
- 2.708
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim siz de cok incesinizsemayayu tesekkur ederim.urunler hem cok hizli hem de guzel temiz sekilde ulasti elime.
Cok ta kibar ayrica.
Rahatlikla alisveris yapilabilir.
Çok teşekkür ederim sonraki alışverişlerde tekrar görüşürüz umarım:)Boncuk_35 çok teşekkür ederim ürünlerin çok güzel. Seninle alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım. İnşallah ilerde yine alışveriş yapmak nasip olur.
Nooption la alışveriş çok keyifliydi . kızıma kitaplar aldım .. uygun fiyata kaliteli ürünler satıyor ..
tereddüt etmeden ürünlerini alabilirsiniz ...
Teşekkürler Can'ım.prenses iyi günlerde kullansın inşallah.takas ürünleri mis gibi sıfır ayarında.özenli paket ve hediyeler için de çok teşekkür ederim.keyifli bir alışveriştiburyuk ile çok güzel bir alışveriş ve de takas yaptık. çok çok teşekkür ederim. neredeyse doğacak bebişimizin 1 yıllık kıyafetleri hazır oldu. hem uygun hem temiz hem de gönlü bol bir arkadaşımız. tanıdığıma çok memnun oldum.
no_angel82 ben de bu arkadaşımızdan alışveriş yaptım. Ve gerçekten çok memnun kaldım. Kendisi çok kibar ve çok anlayışlı. Ürünleri de tam resimlerinde gösterdiği gibi. Rahatlıkla gösterdiği elbiseleri aldım. Burdan da çok teşekkür ederim kendisine.
dediğiniz gibi keşke yakın olsaydık size. Siz de öpün prensesinizi bizim için:)bende çok teşekkür ederim sizde çok tatlıydınız keşke yakın oturmuş olsaydık gerçekten sık sık görüşmek isterdim iyi günlerde sağlıcakla giyinsin inşallah minik pranses