Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Boncuk_35 Boncuk_35 çok teşekkür ederim ürünlerin çok güzel. Seninle alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım. İnşallah ilerde yine alışveriş yapmak nasip olur. :-)

D denizkaan kendisinden doğacak yeğenim için (inşallah) alışveriş yaptım. hepsi tertemiz mis gibi özenle ayrı ayrı paketlenmiş o kadar ciciler ki, baka baka doyamadım. son yaşadığım alışverişin hayal kırıklığından sonra bu çok güzel oldu

çok teşekkürler hediyeleriniz için de ayrıca teşekkürler. çoraplara da bayıldım :) sizi takip edeceğim denk geldikçe. helali hoş olsun aldığınız paranın.

Çok sağolun ben de çok memnun oldum. Her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum. Güle güle kullanın..

ben sattığım kişiyi yazacağım tam tersi :) matery matery nickli arkadaşımız ile yaptığımız alışverişten çok memnun kaldım, chicco mama sandalyesi ve chicco puset sattım kendisine ve sorunsuz, sıkıntısız bir alışveriş süreci yaşadık her ikimizde. keşke herkes böyle sorunsuz ve güvenilir olsa.

Nooption Nooption la alışveriş çok keyifliydi . kızıma kitaplar aldım .. uygun fiyata kaliteli ürünler satıyor ..
tereddüt etmeden ürünlerini alabilirsiniz ...

A azizemurat
müthis bir alısverişti.. oyuncaklar tertemiz elime ulaştı .. kargo da kırılmasın diye ürünler cok guzel pketlenmişdi..
güvenle alışveriş yapabilirsiniz .. teşekkür ederim ..

buryuk buryuk ile çok güzel bir alışveriş ve de takas yaptık. çok çok teşekkür ederim. neredeyse doğacak bebişimizin 1 yıllık kıyafetleri hazır oldu. hem uygun hem temiz hem de gönlü bol bir arkadaşımız. tanıdığıma çok memnun oldum.

buryuk buryuk ile çok güzel bir alışveriş ve de takas yaptık. çok çok teşekkür ederim. neredeyse doğacak bebişimizin 1 yıllık kıyafetleri hazır oldu. hem uygun hem temiz hem de gönlü bol bir arkadaşımız. tanıdığıma çok memnun oldum.
Teşekkürler Can'ım.prenses iyi günlerde kullansın inşallah.takas ürünleri mis gibi sıfır ayarında.özenli paket ve hediyeler için de çok teşekkür ederim.keyifli bir alışverişti
Güvenilir alakalı arkadaşmızdan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...

no_angel82 no_angel82 ben de bu arkadaşımızdan alışveriş yaptım. Ve gerçekten çok memnun kaldım. Kendisi çok kibar ve çok anlayışlı. Ürünleri de tam resimlerinde gösterdiği gibi. Rahatlıkla gösterdiği elbiseleri aldım. Burdan da çok teşekkür ederim kendisine.

no_angel82 no_angel82 ben de bu arkadaşımızdan alışveriş yaptım. Ve gerçekten çok memnun kaldım. Kendisi çok kibar ve çok anlayışlı. Ürünleri de tam resimlerinde gösterdiği gibi. Rahatlıkla gösterdiği elbiseleri aldım. Burdan da çok teşekkür ederim kendisine.

bende çok teşekkür ederim sizde çok tatlıydınız keşke yakın oturmuş olsaydık gerçekten sık sık görüşmek isterdim iyi günlerde sağlıcakla giyinsin inşallah minik pranses

bende çok teşekkür ederim sizde çok tatlıydınız keşke yakın oturmuş olsaydık gerçekten sık sık görüşmek isterdim iyi günlerde sağlıcakla giyinsin inşallah minik pranses
dediğiniz gibi keşke yakın olsaydık size. Siz de öpün prensesinizi bizim için:)

Bu konu cok onemli urun alip_satacak arkadaslarimiz icin..
Guzel, guvenilir alisveris ve guzel dostluklari gorunce cok mutlu oluyorum..
Arveze Arveze arkadasimizdan da gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz..

Angel87 Angel87 ile alışveriş yaptım kargom bugün elime geçti.. Chicco park yatak ve pierre cardin bebek arabası. Gerçekten sıfıra yakın derecede.. Çok memnun kaldık ikimizde. Teşekkürler arkadaşım :KK19::nazar::KK54:

X