Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Fdmbrk ile yaptığım oyuncak alışverişinden cok memnun kaldım. Anlayışından ve ilgisinden dolayı burdan da teşekkür ederim :) iyi alışverişleer

Canan2156 dan alışveriş yaptım.ürünlerim temiz ve güzel geldi.uygun fiyata eksiklerimizi gidermiş olduk.anlasmamızda olmamasına rağmen kargo fiyatını da kendisi karsilamis.bu güzel jesti ve ürünleri için tesekkur ederim

geliza arkadasimdan alisveris yaptim. Her urunu tertemiz ve yepyeni. Cok memnun kaldim. Cok zarif kendisi hediye de koymus. Herkese tavsiye ederim.

Neeennen arkadasimdan yaptigim alisveristen cok memnun kaldim kaliteli urunu uyguna verdi burdanda tesekkur ediyorum herkese tavsiye ediyorum guvenle alis veris yapabilirsiniz

Ben de seni tanidigima memnun oldum arkadasim. Güle güle ,guzel gunlerde kullansin yakışıklı inşallah

gulay_yildirim ile yaptığım alıştan çok memnun kaldım.Çok güvenilir,özenli bir anne.Paketi açtığımda mis gibi kokular yayıldı.Çok uygun fiyat ve çok çok temiz ürün için sevgiler...

efeeylulden almış olduğum ilk adım ayakkabısı gerçekten muntazam.Giyildiği asla anlaşılmayan bir ürünü bana çok uygun fiyata verdiği ve özenle paketlediği için kendisine çok teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim memnun kalmanıza sevindim iyi günlerde kullansın prenses.

aliberat arkadaş tan kıyafet aldım çok memnun kaldım ayrıca çokta anlayış gösterdi teşekkür ediyorum

A altinyunus arkadaşımdan aldığım ürünler yine harikaydı. Daha önceki alışverişlerimde olduğu gibi beni yanıltmadı. Buradan da teşekkür etmek isterim, biraz geç olsa da

E eda222 hanfendiden sanirim ekim ayinda ogluma kiyafet ve oyuncak almistim. Sagolsun hem indirimli hem hediyeli hem de tertemiz urunler gonderdi. Mis gb kokuyorlardi. Bir kac kez daha 2. El alisverisinde bulundum ama hicbirisi onun gb degildi. Gonderdigi urunlerden az cok bir bayanin nasil oldugunu anliyorum.tekrar tsk ederim eda hanim :)

A Aden25 hanimefendiden kizima mont aldim. Cok tesekkur ediyorum kendisine montun hem hiçbir deformasyonu yok hemde temiz ve zamaninda gonderdi. İndirim de yapti Allah razi olsun. İlgili alakali ve titiz davranisindan dolayi kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Tesekkurler Aden♡

elif emre mesut hersey ıcın tesekkur ederım aldıklarımın fazlasını hedıye gondermıssın paketı acınca cok mutlu oldum ve cok sasırdım hepsıde bırbırınden tertemız urunler, oglum suan oyuncagını oynuyor ve kahkahalar atıyor ne kadar guzel bır oyuncak mıs :) hayırlı bol kazancların olsun hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…