Bende size çok teşekkür ederim nezaketiniz için.Hayırlı günlerde kullanın..Angel87 ile alışveriş yaptım kargom bugün elime geçti.. Chicco park yatak ve pierre cardin bebek arabası. Gerçekten sıfıra yakın derecede.. Çok memnun kaldık ikimizde. Teşekkürler arkadaşım
Çok teşekkür ederim. Ben de sizden çok memnun kaldım. Tekrar görüşmek üzere
Canım benim, çok teşekkür ediyorum. Aynı şeyleri hissediyorumyayaya kesinlikle ben de alışveriş yapmanızı öneririm
Canım cok teşekkür ederim seninle de alışveriş çok keyifliydi sağlıkla giysin tatlı Kızın ..Ben de simdiye kadar ozelden memnuniyetimi bildiriyordum fakat su dolandiricilik olaylarindan sonra burada da belirtmek gerektigini farkettim. F Furada arkadasimdan kizim icin pekcok kiyafet aldim. cok ilgilendi saolsun aldiklarim disinda da pekcok hediye gondermis.ben kendisiyle alisverisimden cok memnun kaldim gonul rahatligiyla tavsiye ederim
Canim beni çok mutlu ettin bu dusuncelerinle seninde ürünlerin tertemiz le lekesiz geldi üstelik te mis gibi kokuyorlar :) hediyelerin içinde ayrıca tesekkur ederim canim hepsi öyle güzeller ki umarım yollarımız yine kesisir de birlikte alışveriş yaparız :)pinar39 arkadasımla takas yaptık kendısı cok hanımefendı ve cok anlayıslı bırı mutlaka tanısıp alısverıs yapmalısınız tertemız urunler aldım en kucuk leke dahı yok ve cok mutlu oldum Rabbım saglıkla,sıhhatle bebısını dunyaya getırmeyı nasıp etsın
Canım ınsallah yıne yollarımız kesısır Allaha emanet ol
Teşekkür ederim. Jet hızında bir alışveriş oldu süpersiniz sizde. Sağlıklı günlerde giysin kuzunuz.Ayte1325 nickli arkadaştan kızıma ayakkabı aldım ilgili ve çok canayakın bir arkadaş kargomuzda çok hızlı geldi ve ayakkabıyı çok begendik güvenerek alışveriş yapabilirsiniz :)
Çok teşekkür ederim sağlıklı günlerde giysin kuzucuklar umarım tekrar görüşürüzBoncuk_35 ten uygun ve sıfır ürünler aldım hediyeleri ile birlikte çok memnun kaldım süper
Canım Bahar temizliği yaptığım için biraz geç gelen bir teşekkür oldu ama unutmadım hani unutulacak gibi değildiBoncuk_35
kusura bakma S sare canım mesajını yeni gördüm teşekkür ederim güzel düşüncelerin için seninle alışveriş yapmak da çok güzeldi ama en güzeli senin gibi güzel bir arkadaş kazanmak :)Bu konu cok onemli urun alip_satacak arkadaslarimiz icin..
Guzel, guvenilir alisveris ve guzel dostluklari gorunce cok mutlu oluyorum..
Arveze arkadasimizdan da gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz..
Cok tesekkurler. Canim bizde sizi iyi ki tanıdık :)