- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Benim ergen kızim hem oversize hem kapsonlu fermuarli hem hoodie istiyor bulursam oraya da bakarim tesekkur ederimSu anda defactoda sweat indirimi var.Bir bakin isterseniz.Gunluk giymelik icin aldim ben 1 tane fiyatina 3 tane.
2 kredi kartımın da limitlerini bitirdim her ay 2 bin tl karta yatırıyorum
ben de aldım defacto dan bir şeyler yarın gelir.16 tl ye tişörtler aldım 44 tl ye sweat aldım.mavid e 179 tlden aşağı yokSu anda defactoda sweat indirimi var.Bir bakin isterseniz.Gunluk giymelik icin aldim ben 1 tane fiyatina 3 tane.
morhipo da aeropostale e bakınBenim ergen kızim hem oversize hem kapsonlu fermuarli hem hoodie istiyor bulursam oraya da bakarim tesekkur ederim
Ben baktım şimdi, bazılarını çok beğendim. Ben L, XL giyiyorum. Beğendiklerimin hepsinin sadece XXS’si kalmışSu anda defactoda sweat indirimi var.Bir bakin isterseniz.Gunluk giymelik icin aldim ben 1 tane fiyatina 3 tane.
Ay mutlaka yorumunu bekliyorum ceycey nasil 44 liralik sweatler.49 liraya aldim bende bitane daha var gelmesine bi tane 50 digeri 65..Okula giyeriz dedim esimle ortakben de aldım defacto dan bir şeyler yarın gelir.16 tl ye tişörtler aldım 44 tl ye sweat aldım.mavid e 179 tlden aşağı yok
Hep yasadigim problem benim de xl ,l arayip kalmamasiBen baktım şimdi, bazılarını çok beğendim. Ben L, XL giyiyorum. Beğendiklerimin hepsinin sadece XXS’si kalmış
Hemen bakiyorum en sevdigim sey bakmakmorhipo da aeropostale e bakın
morhipo da aeropostale e bakın
Bu ara aldıklarımdan beğendiklerimi ekleyeyim ama genele hitap etmez büyük ihtimalle
Böbrekle mi ödeme yapacan daha ne alıcan kızBen spor ayakkabı bi de bot alcam şimdilik ihtiyacım yok başka bişeye. 5 senedir falan ihtiyaç dışı alışveriş yapmıyorum ben.
Ben de altım bir tane öyle bir şey kızınızın istediği gibi mi bilmiyorum ama bakın isterseniz.Benim ergen kızim hem oversize hem kapsonlu fermuarli hem hoodie istiyor bulursam oraya da bakarim tesekkur ederim
Aynen tam olarak bunu istiyo zaten hicbiri addaxtaki gibi hoodie degil.Ben de altım bir tane öyle bir şey kızınızın istediği gibi mi bilmiyorum ama bakın isterseniz.
Allahtan bir sürü montum varda bu sene 10 milyara mont almıyorum…… ehonomi bilgim budur sjdjdjfjfk
Ya addax nasıl 180₺ olabiliyorBen de altım bir tane öyle bir şey kızınızın istediği gibi mi bilmiyorum ama bakın isterseniz.
Bibi sen nerde oturuyodun?Böbrekle mi ödeme yapacan daha ne alıcan kız
Sorma bu sene addax uctu, ben addaxtan 20liraya neler alirdim o da zamlandi hersey gibiYa addax nasıl 180₺ olabiliyor