alışveriş guruları buraya

Eklentiler

• 2A4E89C6-D75C-4D1F-B1C3-AE335E8722B4.jpeg
    2A4E89C6-D75C-4D1F-B1C3-AE335E8722B4.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 70
yoo baya baya normal penye kumaş
il... k..l öneriyordu hep
zamanla çok ukala garip bir tip oldu
ben de takibi bıraktım
çok ucuzladı diyip indirimli fiyatı 300 tl olan penyeyi de sunmazsın yani
300 el ben ck ayakabı alır giyerim .penyeyi de üstüne 25 tl ye alırım miss.ayakkabı çanta kaliteli olunca bir de iyi bir saat istersen eşofmanla dolan gene havalı oluyorsun

300 el ben ck ayakabı alır giyerim .penyeyi de üstüne 25 tl ye alırım miss.ayakkabı çanta kaliteli olunca bir de iyi bir saat istersen eşofmanla dolan gene havalı oluyorsun

bizim işyerinde bir ödül sistemi vardı. oradan gönderdikleri puanları paraya çeviriyorsun falan.
üzerine 100 tl ekleyip bir nacar bir de casio saat aldım

Bende kızıma hoodie esofman ust bakiyorum,fiyatlar ortalama 120 ile 170 arası addaxın cok basarili daha once almistik.Trendylda ucuza addaxin hoodie sweati koyup baska marka diye satmislar yakaladim 🤪 yorumlari okudum gorselle ayni degilmis..

Kadıkoy cilek sk fiyatlar ucmus yani yoksa ordan bakardim.

arkadaşlar ben de komple home office bir iş düzenine geçicem. masamı sağolsun beyzadem hediye etti ama evden çalışırken hayatımı kolaylaştıracak pratik fikirlere ihtiyacım var.
al diyin alayım
En sevdiğim çalışma konseptli ürünler ❤️❤️ Bulup bulup atarım sana astrom ❤️
Herkese slm davetli degilim ama konuyu görünce geldim🤭instagramda bugun evime ne aldim sayfasi var , cok guzel indirimler paylasiyor .
Estağfurullah hoş geldiniz, davete gerek yok çıkın çıkın gelin 🥰🙈
Cıks. Model yok ama siyah olcek. Ruhu renkli bir insan olarak pembe, cart yeşil, mor falan var siyah yok, biraz ağır başlı olayım. 😂😂😂
Tamam o iş bende, bakınayım biraz 🤔🤔

En sevdiğim çalışma konseptli ürünler ❤️❤️ Bulup bulup atarım sana astrom ❤️

Estağfurullah hoş geldiniz, davete gerek yok çıkın çıkın gelin 🥰🙈

Tamam o iş bende, bakınayım biraz 🤔🤔

yaa kuşum home office düzeni ile beraber beslenme şeklimde de iyileştirmeye gidicem
sağlıklı ürünler de almam lazım
bakalım

tüm kadınların en sevdiği aktivitelerdendir.Gelin burada paylaşım yapalımmm :KK200:
Kız,etiketlenmişim ama ben hiç sevmem
ki alışveriş yapmayı yaa. Dünyada en nefret ettiğim şey mağaza gezmektir. Turist gezdirirken bazen waikiki mango molası vermek istiyorlar. Eğer hatrı nazi geçen biri değilse ben eşlik bile etmiyorum. Kapi önünde bir banka oturup bekliyorum,o kadar tahammülüm yok :) İnternetten alırken bile hafakanlar basıyor beni..

Ama şu konuda yardımcı olabilirim; diyelim ki saç kurutma makinası almak istiyorsunuz, ya da epilator,ya da telefon ya da her neyse.
Aklınızda özellikler var ama hangi modeli alacağınızı kestiremiyorsunuz. Ben öyle zamanlarda
Epey.com 'a giriyorum, aradığım özellikleri -butce aralığimi yazıyorum, karşıma çıkanları da beğendiklerimi seçip birbiriyle karşilaştirma seçeneğine basiyorum.
Böylece istediğim özelliklerde hangi marka-modeller var, çeşit çeşit bulmuş oluyorum. (Eğer mağaza gezmeyi seven biriyseniz sonrasında mağazalarda da dolaşıp bakabilirsiniz belirlediginiz şey nasil, alınır mı diye).
Modeli belirledikten sonra cimri.com 'a girip,modeli yazıp en ucuz hangi sitede ona bakiyorum.
Cimri.com'un en altında şey var; o ürünün bir senelik taban fiyatlari. Yani mesela ürün 300 TL o bir yıllık grafikte de en düşüğü 250 falansa tee aylar öncesinden. Diyorum ki 'heee,ederi bu demek ki,alayim'
Ama bazen ürün 300 TL, grafikte yakın zamanda 200-230 TL falan var, diyroum ki ; hmmm takipte kalayım da,düşer belki. Mesela telefonumu böyle almıştım.
Benim için telefonunun hiç önemi yok, aktif olarak kullandığım bir şey değil. En harika telefonu da alsan aynı insanlar mesaj atacak yani. Yalnizsan ayfon 11in de calmayacak🤪 O yüzden çok umrumda olan bir şey degil. Güzel foto çeksin yeter. Onda da profesyonel Foto aramiyorum çünkü bir başka en sinir olduğum şey de devamlı resim çekilen ortamlardır. Benim için yani paramla gezeyim, gittiğim yerlerden de 'aha buradaydim ve çok mutluydum' anı fotografi çekeyim onbeş saniyede,bitti gittti.
O yüzden aradığım özellikleri yazdığımda xiomi redmi note 7 'yi beğenmiştim - tam pandemi başlamadan önce. Cimri sayfasında da 1900 liraydı ama bazen 1500lere iniyordu. Nasıl bir şey diye mahallemdeki telefoncuya gittim, beğendim (ikibin liranın ustundeydi) .
Takipte kaldim, on gün sonra bir sitede 1500'e indi, hemen sipariş ettim. İki yil oldu , çok da mutluyum:)
Teknolojik aletlerde genelde bu yolu izliyorum. Tavsiye ederim .

Bende kızıma hoodie esofman ust bakiyorum,fiyatlar ortalama 120 ile 170 arası addaxın cok basarili daha once almistik.Trendylda ucuza addaxin hoodie sweati koyup baska marka diye satmislar yakaladim 🤪 yorumlari okudum gorselle ayni degilmis..

Kadıkoy cilek sk fiyatlar ucmus yani yoksa ordan bakardim.
Su anda defactoda sweat indirimi var.Bir bakin isterseniz.Gunluk giymelik icin aldim ben 1 tane fiyatina 3 tane.

X