- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.542
- Konu Sahibi ceycey0406
İyi ki aklıma getirdin, şunu sabah Dolap’a koyayım da satılsın.sülün osman banker kastelli.ne diyorsun margaret?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki aklıma getirdin, şunu sabah Dolap’a koyayım da satılsın.sülün osman banker kastelli.ne diyorsun margaret?
300 el ben ck ayakabı alır giyerim .penyeyi de üstüne 25 tl ye alırım miss.ayakkabı çanta kaliteli olunca bir de iyi bir saat istersen eşofmanla dolan gene havalı oluyorsunyoo baya baya normal penye kumaş
il... k..l öneriyordu hep
zamanla çok ukala garip bir tip oldu
ben de takibi bıraktım
çok ucuzladı diyip indirimli fiyatı 300 tl olan penyeyi de sunmazsın yani
aa tam mevsimi koy tabi ki.İyi ki aklıma getirdin, şunu sabah Dolap’a koyayım da satılsın.
300 el ben ck ayakabı alır giyerim .penyeyi de üstüne 25 tl ye alırım miss.ayakkabı çanta kaliteli olunca bir de iyi bir saat istersen eşofmanla dolan gene havalı oluyorsun
Nasıl şeyler düşünüyorsun? Model var mı aklında? Bakayım ben de EN UCUZUNU bulayım sanaBen spor ayakkabı bi de bot alcam şimdilik ihtiyacım yok başka bişeye. 5 senedir falan ihtiyaç dışı alışveriş yapmıyorum ben.
Cıks. Model yok ama siyah olcek. Ruhu renkli bir insan olarak pembe, cart yeşil, mor falan var siyah yok, biraz ağır başlı olayım.Nasıl şeyler düşünüyorsun? Model var mı aklında? Bakayım ben de EN UCUZUNU bulayım sana
instam hiç olmadııı
Adi geçen şahsı merak ettimyoo baya baya normal penye kumaş
il... k..l öneriyordu hep
zamanla çok ukala garip bir tip oldu
ben de takibi bıraktım
çok ucuzladı diyip indirimli fiyatı 300 tl olan penyeyi de sunmazsın yani
Flo ,barcın ,koray spor aklima geldikce yazarım..Oğluma.spor ayakkabısı bakıyordum tam. Hangi sitelerde uyguna olur . Bir el ativerin
En sevdiğim çalışma konseptli ürünler Bulup bulup atarım sana astromarkadaşlar ben de komple home office bir iş düzenine geçicem. masamı sağolsun beyzadem hediye etti ama evden çalışırken hayatımı kolaylaştıracak pratik fikirlere ihtiyacım var.
al diyin alayım
Estağfurullah hoş geldiniz, davete gerek yok çıkın çıkın gelinHerkese slm davetli degilim ama konuyu görünce geldiminstagramda bugun evime ne aldim sayfasi var , cok guzel indirimler paylasiyor .
Tamam o iş bende, bakınayım birazCıks. Model yok ama siyah olcek. Ruhu renkli bir insan olarak pembe, cart yeşil, mor falan var siyah yok, biraz ağır başlı olayım.
En sevdiğim çalışma konseptli ürünler Bulup bulup atarım sana astrom
Estağfurullah hoş geldiniz, davete gerek yok çıkın çıkın gelin
Tamam o iş bende, bakınayım biraz
Kız,etiketlenmişim ama ben hiç sevmemtüm kadınların en sevdiği aktivitelerdendir.Gelin burada paylaşım yapalımmm
Su anda defactoda sweat indirimi var.Bir bakin isterseniz.Gunluk giymelik icin aldim ben 1 tane fiyatina 3 tane.Bende kızıma hoodie esofman ust bakiyorum,fiyatlar ortalama 120 ile 170 arası addaxın cok basarili daha once almistik.Trendylda ucuza addaxin hoodie sweati koyup baska marka diye satmislar yakaladim yorumlari okudum gorselle ayni degilmis..
Kadıkoy cilek sk fiyatlar ucmus yani yoksa ordan bakardim.