alışveriş guruları buraya

Mavinin jeanleri hep öyle oluyor canım pamuk ağırlıklı olduğu için eşimde her sene alır 1 sezon sonu atar

Değişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değisti

Değişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değisti
Abovvvvv eşim hep pantolonları atıyor ya kalıbı güzel diye her sezon 4 tane alır sonrasında kasık kısımları erimeye başlar ve atar

bugün ürün kargoladım 2 tane.30 kusür tl kazanacağım ama olsun.bu pahalılıkta iyidir.kıza harçlık olur okulda
Bir atasözü der ki Damlaya damlaya göl olur

Hiçbir zaman uygulayamadım bu sözü lisedeyken bile harçlığımı haftalık verirdi babam 1 günde canım ne isterse yer bitirir bir günün beyliği beylik derdim

Hala da değişmeye çabalıyorum

dolar neredeyse 10 tl olacak ama ilginçtir zen pırlanta asla fiyatlarını arttırmıyor ne zamandır.daha önce aynı gün zam yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…