- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
fişsiz demişti üye.sen bir sor bence.Fişi falan yanımda değil artık
Kadın bu kadar dert etmiyor, tittir et.Aşkitonun kocasına gerizekalı dedim diye. Hak ettim benkadını çok üzüyordu dayanamadım
Mavinin jeanleri hep öyle oluyor canım pamuk ağırlıklı olduğu için eşimde her sene alır 1 sezon sonu atarMayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı. Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer . Bu da sürekli düşüyor ve çok bol
Değişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değistiMayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı. Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer . Bu da sürekli düşüyor ve çok bol
Abovvvvv eşim hep pantolonları atıyor yaDeğişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değisti
ben de arabayı götürüp yenisini alabilsem keşkem bedaveeee.Değişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değisti
Bu bana yapışık salonda uyusun yatak odasına gideyim gelmesi sadece 10 saniyeo aksesuarı gibi kadının
Valla bizde gecen sene ögrendik kaynımda hep yırtiyormus artık ordan aliyor değisiyorlar direkAbovvvvv eşim hep pantolonları atıyor yakalıbı güzel diye her sezon 4 tane alır sonrasında kasık kısımları erimeye başlar ve atar
kedileri severimmm çoğalsınlar mutlu mutlu yaşasınlar.ama büyük köpüşlerden ödüm patlıyorrrr.Bu bana yapışık salonda uyusun yatak odasına gideyim gelmesi sadece 10 saniye
modelini beğenmediğimi de değiştirirlermi ki.eskidi desem?Valla bizde gecen sene ögrendik kaynımda hep yırtiyormus artık ordan aliyor değisiyorlar direk
Ya bende söyleyeyim eşime mavi kartta kayıtlı kalıyor ama yine de fişini atmasın iyi oldu bunu öğrendiğimValla bizde gecen sene ögrendik kaynımda hep yırtiyormus artık ordan aliyor değisiyorlar direk
bugün ürün kargoladım 2 tane.30 kusür tl kazanacağım ama olsun.bu pahalılıkta iyidir.kıza harçlık olur okuldaYa bende söyleyeyim eşime mavi kartta kayıtlı kalıyor ama yine de fişini atmasın iyi oldu bunu öğrendiğim
altında arttı bak hadi gene iyisinnn iyiiiiiYa bende söyleyeyim eşime mavi kartta kayıtlı kalıyor ama yine de fişini atmasın iyi oldu bunu öğrendiğim
Bir atasözü der ki Damlaya damlaya göl olurbugün ürün kargoladım 2 tane.30 kusür tl kazanacağım ama olsun.bu pahalılıkta iyidir.kıza harçlık olur okulda
Yarına kadar artsın sonrası düzene binsinaltında arttı bak hadi gene iyisinnn iyiiiii
Mavi kart varsa fise gerek yok daklamayın boşaYa bende söyleyeyim eşime mavi kartta kayıtlı kalıyor ama yine de fişini atmasın iyi oldu bunu öğrendiğim
Iıh mağazadan almıştım erkek arkadaşımın kredi kartıylaDeğişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değisti
Siz gene bi götürün bakalımIıh mağazadan almıştım erkek arkadaşımın kredi kartıyla