alışveriş guruları buraya

Ya özür dilerim bildirimlerin içinde kayboldum. Şimdi gördüm mesajınızı 🙈

Kutulu kutulu derken, yanlış söylemişim, yani içinde kulaklık ve adaptörü de var mı? Aksesuarsız ise bu fiyat hmmm. Belki.

Çünkü üzerine 1000₺ istiyorlar full paket için.

Ama kulaklık ve adaptörü ayrı alırsanız 400₺ ye geliyor. Ne diye fazladan 600₺ vereyim ki dimi :KK53:
Zaten hediyeyi alacağım kişinin geçmiş telefonları da apple olduğu için aksesuarları mevcut ama dün bahsettiğim fiyat arttı. İndirim bekliyorum🤣🤣🤣 zalım hayat

Ben illa dokunarak ve deneyerek alışveriş yapmalıyım. İnternetten hiç keyif almıyorum. Dolayısıyla pandemide ihtiyacım olmadıkça bir şey almadım. En son bebişe bir şeyler alacaktım. Kardeşim Ankara'dan yeğenlerimin eskilerini yolladı. Kıyafetten pusete, Göğüs pompasından beze kadar eksiklerim tamamlandı. Hamilelikte 2 numara büyüyen ayaklarım için ayakkabı alacaktım. Hobit gibi şekilsiz durdu. Yanlardan şişmiş ama boy aynı. Kullanmadığım 4 çift ayakkabımın arkasını kestirdim. Antalya daha sıcak. Havalar soğuyunca kapalı ayakkabı almam gerekecek. Zamanında o kadar çok alışveriş yapmışım ki 10 sene Çöp almasam stoğum yeter. En severek aldığım şey bijuteri. Şıkır şıkır takıştırmayı çok seviyorum. Eskiden tekstil olsun, aksesuar olsun çok çeşit vardı. Artık hep tek tip, birbirinin benzeri ürünler mevcut. Küçük esnaf diye bir şey kalmadı. Avm.lerde hep aynı markalar. Takip ettiğim belli bir marka yok ama alışveriş için İstanbul'u tercih ediyorum, daha çok çeşit var. Eskiden TL kuru normal seviyedeyken yurtdışından da alışveriş yapardım. Dubai'de Ocak ayında Alışveriş fuarı oluyordu. 3 kere gitmiştim. Muazzam bir yer. Bebe diye bir marka vardı. Spor abiye çok güzel kıyafetler almıştım. Artık yurtdışı da hayal oldu. En nefret ettiğim şey mağazada Satış görevlisinin başımda beklemesidir. O yüzden daha büyük store gibi yerleri tercih ediyorum. Renkli giyinmeyi tercih etmem. Siyah ya da beyaz giyinirim.

Öyle bi gitmişim ki 😂 öyle biii ban yemişim kiiii😂. Başım dönmüş beaa !
Ay ben geçen gün bi delilik yaptım bakın Trendyolda neleri ne fiyata aldım 🙈

Eklentiler

• 544F2D75-96F7-4305-86F3-4C171FF3EEE6.jpeg
    544F2D75-96F7-4305-86F3-4C171FF3EEE6.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 63
evet m bedenden başlayan zara kaban serüvenim bugün xs gelmesi ve yine büyük olması online xxs kalmaması sadece marmara forumda bir adet kalmasıyla devam ediyo :)))) sabah gidip almam lazım bu alışveriş manyaklığı berbat bişi taktınmı takıyon :))))

Tekrar merhaba herkese
Bugün geçen hafta sipariş verdiğim süveter ve gömleğim geldi gömlek gayet güzel beğendim süveter eh işte arkası biraz fazla uzun benim boyum 162 sanırım o yüzden🙈yine de ikisi birlikte güzel bir kombin oldu araştırıyorum deri pantolon alacağım onunla çok daha güzel olacaktır🔥Ayrıca bugün daha önce paylaştığım welder saatim de geldi gerçekten harika bir ürün çok beğendim✨Sizlerin yazdıklarını da okuyorum özellikle zaradan kaban alacak bir arkadaş var yukarıda yazan onun paylaşımını sabirsızlıkla bekliyorum😅

Eklentiler

• 6C4A8A44-36DD-4C88-B926-19CEDC044706.jpeg
    6C4A8A44-36DD-4C88-B926-19CEDC044706.jpeg
    117,2 KB · Görüntüleme: 52
bu fiyatlarda zaten artık jeanler.uzun zaman giyilen kolay eskimeyen ürün olduğundan ben olsam alırdım
Mayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı 🙁. Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer 🤷🏼‍♀️. Bu da sürekli düşüyor ve çok bol :KK70:

Tekrar merhaba herkese
Bugün geçen hafta sipariş verdiğim süveter ve gömleğim geldi gömlek gayet güzel beğendim süveter eh işte arkası biraz fazla uzun benim boyum 162 sanırım o yüzden🙈yine de ikisi birlikte güzel bir kombin oldu araştırıyorum deri pantolon alacağım onunla çok daha güzel olacaktır🔥Ayrıca bugün daha önce paylaştığım welder saatim de geldi gerçekten harika bir ürün çok beğendim✨Sizlerin yazdıklarını da okuyorum özellikle zaradan kaban alacak bir arkadaş var yukarıda yazan onun paylaşımını sabirsızlıkla bekliyorum😅
deri pantolon ben de istiyorum bu sene.ama giymeden netten almadım.deri işi zor kalıbı kötüyse berbat durur

Mayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı 🙁. Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer 🤷🏼‍♀️. Bu da sürekli düşüyor ve çok bol :KK70:
bir üye maviye götürdüm yenisini verdiler yazmıştı.ama nasıl verdiler orasını hiç bilmiyorum

o aksesuarı gibi kadının :KK45:
Saçlarımı mor yaptığımda cadı gibi giyinip benim cadıyla fotoğraf çekinmeye çalışmıştım. Hiçbir fotoğrafta ikimiz de güzel çıkamadık 😂. Benim güzel durduğumda o bulanıktı, onun güzel durduğunda ben garip bakmışım falan. Bir türlü istediğim gibi olmamıştı :KK70:. Kara kediyle düzgün fotoğraf çekmek imkansıza yakın.

X