- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
- Konu Sahibi ceycey0406
terapi valla alışveriş :) yarın gelicek olan kabanım var mesela m aldım büyük s aldım büyük xs aldım bakalım nasıl olacak buda olmassa xxs artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu eşofmanların her rengi var bende addax :) en sevdiğim kombinAha böyle giyiniyom
Zaten hediyeyi alacağım kişinin geçmiş telefonları da apple olduğu için aksesuarları mevcut ama dün bahsettiğim fiyat arttı. İndirim bekliyorum zalım hayatYa özür dilerim bildirimlerin içinde kayboldum. Şimdi gördüm mesajınızı
Kutulu kutulu derken, yanlış söylemişim, yani içinde kulaklık ve adaptörü de var mı? Aksesuarsız ise bu fiyat hmmm. Belki.
Çünkü üzerine 1000₺ istiyorlar full paket için.
Ama kulaklık ve adaptörü ayrı alırsanız 400₺ ye geliyor. Ne diye fazladan 600₺ vereyim ki dimi
Ayıptır sorması, neden gitmişsiniz?Öyle bi gitmişim ki öyle biii ban yemişim kiiii. Başım dönmüş beaa !
Ay ben geçen gün bi delilik yaptım bakın Trendyolda neleri ne fiyata aldım
Aşkitonun kocasına gerizekalı dedim diye. Hak ettim ben kadını çok üzüyordu dayanamadımAyıptır sorması, neden gitmişsiniz?
Mayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı . Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer . Bu da sürekli düşüyor ve çok bolbu fiyatlarda zaten artık jeanler.uzun zaman giyilen kolay eskimeyen ürün olduğundan ben olsam alırdım
Bir de kara kedi detayıAha böyle giyiniyom
deri pantolon ben de istiyorum bu sene.ama giymeden netten almadım.deri işi zor kalıbı kötüyse berbat dururTekrar merhaba herkese
Bugün geçen hafta sipariş verdiğim süveter ve gömleğim geldi gömlek gayet güzel beğendim süveter eh işte arkası biraz fazla uzun benim boyum 162 sanırım o yüzdenyine de ikisi birlikte güzel bir kombin oldu araştırıyorum deri pantolon alacağım onunla çok daha güzel olacaktırAyrıca bugün daha önce paylaştığım welder saatim de geldi gerçekten harika bir ürün çok beğendimSizlerin yazdıklarını da okuyorum özellikle zaradan kaban alacak bir arkadaş var yukarıda yazan onun paylaşımını sabirsızlıkla bekliyorum
o aksesuarı gibi kadınınBir de kara kedi detayı
bir üye maviye götürdüm yenisini verdiler yazmıştı.ama nasıl verdiler orasını hiç bilmiyorumMayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı . Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer . Bu da sürekli düşüyor ve çok bol
Saçlarımı mor yaptığımda cadı gibi giyinip benim cadıyla fotoğraf çekinmeye çalışmıştım. Hiçbir fotoğrafta ikimiz de güzel çıkamadık . Benim güzel durduğumda o bulanıktı, onun güzel durduğunda ben garip bakmışım falan. Bir türlü istediğim gibi olmamıştı . Kara kediyle düzgün fotoğraf çekmek imkansıza yakın.o aksesuarı gibi kadının
Fişi falan yanımda değil artıkbir üye maviye götürdüm yenisini verdiler yazmıştı.ama nasıl verdiler orasını hiç bilmiyorum
amanın bunlar nasıl fiyatlar.sen alışveriş profu olmuşsun.ustamızsınnnnÖyle bi gitmişim ki öyle biii ban yemişim kiiii. Başım dönmüş beaa !
Ay ben geçen gün bi delilik yaptım bakın Trendyolda neleri ne fiyata aldım
O benim şans kara kedim anası kurban olsunBir de kara kedi detayı