- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
dolar artınca fırsatı kaçırmamışlar.iyi ki almışız tarçınlarımızıDün 283 e almıstım ya ben bugün fiyatına bakın
HaklısınKadın bu kadar dert etmiyor, tittir et.
Kim?Haklısınyalnız bi psikopat var bana taktı kafayı
Gunces diye biri
o psikopat dediğin benim arkadaşım amaHaklısınyalnız bi psikopat var bana taktı kafayı
Ama ben arkasından konuşmuyorumo psikopat dediğin benim arkadaşım ama
vayy muneye beğenmedim atmak ta.ben cesaret edemezdim valla.hele kazenden acayip korkuyorummmAma ben arkasından konuşmuyorummune nin mesajını bile beğenmedim atmak nasıl bir kafa.
sosyete pazarında çelik pandora taklidi almıştım arkadaşıma hediye.1 yıldır kullanıyor hiç bozulmadı.netten de araştır bulursun.pandora orjinal hiç yok ben de ama swarovski çok var.Hanımlar trendyolda falan yani internette, orijinalliğine güvenebileceğim, tarzı Pandora’ya benzeyen bildiğiniz bir gümüşçü var mı? Pandora çok pahalı
Onada yazacam bir aravayy muneye beğenmedim atmak ta.ben cesaret edemezdim valla.hele kazenden acayip korkuyorummm
sen daha yeni üye sayılırsın.ben yıllar içinde kaç kere banlandım sayılmaz bile.hele bir aralar tam 2 hafta ceza alıyordum da sıfırlandı cezalar kurtuldumOnada yazacam bir arao hiç banlamıyor beni. Diğeri banlıyor.
Ben kocalara ediyorum hxnejdjjdsen daha yeni üye sayılırsın.ben yıllar içinde kaç kere banlandım sayılmaz bile.hele bir aralar tam 2 hafta ceza alıyordum da sıfırlandı cezalar kurtuldumama kimseye hakaret etmem.hep polemikten aldım
Ben bugün biraz para harcadım. Kızıma lcw dan birşeyler aldım.paralar suyunu çekti galiba hepimizde.buralar pek sessizleşmişş
Ben de şaşırdım. Neden dövüştüler ki.o psikopat dediğin benim arkadaşım ama
lcw demek beymen demek artık.güle güle kullansınnBen bugün biraz para harcadım. Kızıma lcw dan birşeyler aldım.
konuyu görmedim ben bilmiyorumBen de şaşırdım. Neden dövüştüler ki.