alışveriş guruları buraya

Hanımlar trendyolda falan yani internette, orijinalliğine güvenebileceğim, tarzı Pandora’ya benzeyen bildiğiniz bir gümüşçü var mı? Pandora çok pahalı

Hanımlar trendyolda falan yani internette, orijinalliğine güvenebileceğim, tarzı Pandora’ya benzeyen bildiğiniz bir gümüşçü var mı? Pandora çok pahalı
sosyete pazarında çelik pandora taklidi almıştım arkadaşıma hediye.1 yıldır kullanıyor hiç bozulmadı.netten de araştır bulursun.pandora orjinal hiç yok ben de ama swarovski çok var.

Onada yazacam bir ara o hiç banlamıyor beni. Diğeri banlıyor.
sen daha yeni üye sayılırsın.ben yıllar içinde kaç kere banlandım sayılmaz bile.hele bir aralar tam 2 hafta ceza alıyordum da sıfırlandı cezalar kurtuldum ama kimseye hakaret etmem.hep polemikten aldım

sen daha yeni üye sayılırsın.ben yıllar içinde kaç kere banlandım sayılmaz bile.hele bir aralar tam 2 hafta ceza alıyordum da sıfırlandı cezalar kurtuldum ama kimseye hakaret etmem.hep polemikten aldım
Ben kocalara ediyorum hxnejdjjd
Polemik sevmiyorum bazı kadınlar geriden gelme oluyor, zevk vermiyor birde beni biliyorsun biraz hiciv sanatıyla konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…