alışveriş guruları buraya

Dün 283 e almıstım ya ben bugün fiyatına bakın 😱

Eklentiler

• Screenshot_20211021-221906_Trendyol.jpg
    Screenshot_20211021-221906_Trendyol.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 55
Hanımlar trendyolda falan yani internette, orijinalliğine güvenebileceğim, tarzı Pandora’ya benzeyen bildiğiniz bir gümüşçü var mı? Pandora çok pahalı :KK70:

Hanımlar trendyolda falan yani internette, orijinalliğine güvenebileceğim, tarzı Pandora’ya benzeyen bildiğiniz bir gümüşçü var mı? Pandora çok pahalı :KK70:
sosyete pazarında çelik pandora taklidi almıştım arkadaşıma hediye.1 yıldır kullanıyor hiç bozulmadı.netten de araştır bulursun.pandora orjinal hiç yok ben de ama swarovski çok var.

Onada yazacam bir ara :KK70: o hiç banlamıyor beni. Diğeri banlıyor. 😂
sen daha yeni üye sayılırsın.ben yıllar içinde kaç kere banlandım sayılmaz bile.hele bir aralar tam 2 hafta ceza alıyordum da sıfırlandı cezalar kurtuldum :KK45: ama kimseye hakaret etmem.hep polemikten aldım

sen daha yeni üye sayılırsın.ben yıllar içinde kaç kere banlandım sayılmaz bile.hele bir aralar tam 2 hafta ceza alıyordum da sıfırlandı cezalar kurtuldum :KK45: ama kimseye hakaret etmem.hep polemikten aldım
Ben kocalara ediyorum hxnejdjjd
Polemik sevmiyorum :KK70: bazı kadınlar geriden gelme oluyor, zevk vermiyor :KK70: birde beni biliyorsun biraz hiciv sanatıyla konuşuyorum :KK70:

X