- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ya sorma vallahi öylelcw demek beymen demek artık.güle güle kullansınn
Bir kere biz özelden yönetimin dedikodusunu yaparken bir arkadaşın bir mesajını beğenmişti. Mesaj da böyle ya tek kelimeydi ya emojiydivayy muneye beğenmedim atmak ta.ben cesaret edemezdim valla.hele kazenden acayip korkuyorummm
küçülenleri de sat valla dolap ta.devir ekonomi devri.ben 15 tl bile kzansam satıyorum.kıza harçlık veriyorum paraları da okuldaYa sorma vallahi öylekıytırık bir çocuk taytı 55 lira sırf lisanslı olduğu için. Çocuk bölümünün 14 yaşı geliyor bana kendimede alıyorum bazen sweat falan. Anne kız kombini yapıyorum
Çok mağaza gezdim bugün avm de. Sezon yeni başladığı için indirimde hiçbir şey yoktu. Kışlık almak için ocak ayını beklemek lazım.küçülenleri de sat valla dolap ta.devir ekonomi devri.ben 15 tl bile kzansam satıyorum.kıza harçlık veriyorum paraları da okulda
ya aslında sezon sonu diğer sezon için alacağız artık. Kızımın seneye ki tüm yazlıkları hazır meselaÇok mağaza gezdim bugün avm de. Sezon yeni başladığı için indirimde hiçbir şey yoktu. Kışlık almak için ocak ayını beklemek lazım.
sezon sonu yalvara yalvara verirler.en o zamanı bekliyorum.şimdilik eşofman altları aldım sadece.ihtiyaç olmasa onları da almazdım.yazın kışlık kışın yazlık felsefemdirÇok mağaza gezdim bugün avm de. Sezon yeni başladığı için indirimde hiçbir şey yoktu. Kışlık almak için ocak ayını beklemek lazım.
geçen hafta etiketi 120 tl olan h@m tulumu 40 tl ye aldım kızıma.yazın giyer miss gibi.11 12 tl yede defacto dan tişörtler aldım.ya aslında sezon sonu diğer sezon için alacağız artık. Kızımın seneye ki tüm yazlıkları hazır mesela
Dövüşmek ve benkonuyu görmedim ben bilmiyorum
Dolaptan ben çok alıyorum. Etiketli ürünler mis gibi. Carters marka pek çok şey aldım, lcw fiyatınageçen hafta etiketi 120 tl olan h@m tulumu 40 tl ye aldım kızıma.yazın giyer miss gibi.11 12 tl yede defacto dan tişörtler aldım.
sen denişik hatun görmemişsin o zaman sitede.neler var nelerrrr.bazıları nik değiştirip saklanıyorlar ama biz gene de tanıyoruz onlarıDövüşmek ve ben
Kız bebek uyuyunca gelebiliyorumonda da zaten banlanıyorum
Ben kimseyle küs filan değilim. Ama denişik bir hatun.
ben kızıma etiketli calvin klein mont aldım yazın 200 tl ye.lcw den ucuz valla.havalı havalı giysin evladımmmDolaptan ben çok alıyorum. Etiketli ürünler mis gibi. Carters marka pek çok şey aldım, lcw fiyatına
Bana yolla onlarısen denişik hatun görmemişsin o zaman sitede.neler var nelerrrr.bazıları nik değiştirip saklanıyorlar ama biz gene de tanıyoruz onları
puha ha ha.ben de bir ara dolaptan çok satış yapıyordum günde 3 4 paket.benim koca da:korkuyorum bir gün beni de paketleyip kargolayacaksın diye derdiAyy yazmazsamm ölerimmm
Kocam diyor kii bunların hepsini nasıl kuponla alıyorsun. ( cidden kupon çok takip ederim)
Bende e takip ediyorum diyorum.o anda kocam beyde diyor kibeni de kuponla verebilsen verirsin dedi yok abartma ama iphone 11 verseler takas ederim dedim jdjsjdjd
Çok üzgün djejjdjdjdjd
ben de bir bakayım merak ettim
Kocalar candır. Bugün akşam pazarına götürdüm zorlapuha ha ha.ben de bir ara dolaptan çok satış yapıyordum günde 3 4 paket.benim koca da:korkuyorum bir gün beni de paketleyip kargolayacaksın diye derdi
Peki parfümler orjinal mi?Dolaptan ben çok alıyorum. Etiketli ürünler mis gibi. Carters marka pek çok şey aldım, lcw fiyatına
aman nereleri cann.tek başına üreme olsa asla evlenmezdim benKocalar candır. Bugün akşam pazarına götürdüm zorlaherif bilmiooo. Sonra poşetleri , kızın pusetini filan hep o taşıdı ohh be yaa
ya aslında sezon sonu diğer sezon için alacağız artık. Kızımın seneye ki tüm yazlıkları hazır mesela
Kışın yazlık, yazın kışlık alınca boşa para veriyormuşum gibi hissettiğim için hep pahalıyken alıyorumsezon sonu yalvara yalvara verirler.en o zamanı bekliyorum.şimdilik eşofman altları aldım sadece.ihtiyaç olmasa onları da almazdım.yazın kışlık kışın yazlık felsefemdirbu şekilde hep marka giyiyoruz