- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ben ne zaman baksam mutlaka bedenim bitmis oluyor ya...38 bedenimDirek yazıyor zaten herşeyi öyle arama yapabilirsin umay
Gereksiz gaza geliyoruz hep ondan ya düşündüm düşündüm ve bu deliliğin başka bir açıklaması yok. Bakın şimdilik burdayım çünkü bebem uyudu ..kendisinin musade ettiği kadar takılıyoruzYa işte her doğuran böyle diyorda hala bu kadar insan nasıl çocuk yapiyor evlilikler bile bitiyor kaç konu okuduk etrafımda da o kadar örnek var bu üreme isteği nasıl bu kadar baskın geliyor
sen ihtiyaçları buraya yaz.bizler gördükçe haber verelimBi de ben biseyi favoriye alsam kesinlikle fiyat düşmez ya..bu yazılı olmayan bir kuraldır:)
en çok satan bedendir.ben de zor buluyorum indirimdeBen ne zaman baksam mutlaka bedenim bitmis oluyor ya...38 bedenim
Sağol canım ya...bebeme vicco kışlık bot bakıyorum. 135 tl ye trendyolda gördüm şu an 20 giyiyor. 20 mi alsam 21 mi alsam daha ucuz ve kaliteli bir marka model bulabilirim miyim bebek için bilmiyorumsen ihtiyaçları buraya yaz.bizler gördükçe haber verelim
hemennn bakayımmmmSağol canım ya...bebeme vicco kışlık bot bakıyorum. 135 tl ye trendyolda gördüm şu an 20 giyiyor. 20 mi alsam 21 mi alsam daha ucuz ve kaliteli bir marka model bulabilirim miyim bebek için bilmiyorum
Biz vicco dan ne aldıysak iade ettik. Çok kalitesiz çıktı botları. 2 ayda açılan son ayakkabıdan sonra bir daha mı tövbe dedikSağol canım ya...bebeme vicco kışlık bot bakıyorum. 135 tl ye trendyolda gördüm şu an 20 giyiyor. 20 mi alsam 21 mi alsam daha ucuz ve kaliteli bir marka model bulabilirim miyim bebek için bilmiyorum
ben de almıştım sert diye giymedi kızım.Biz vicco dan ne aldıysak iade ettik. Çok kalitesiz çıktı botları. 2 ayda açılan son ayakkabıdan sonra bir daha mı tövbe dedik
Allahtan kusurlarını kabul ettiler iade çeki aldık. Oda bekleyip duruyor ne alsak kötü çıkacak zatenben de almıştım sert diye giymedi kızım.
Bebemin ilkadım ayakkabısı Vicco’ydu. Şu an 3. çocuk giyiyor.Biz vicco dan ne aldıysak iade ettik. Çok kalitesiz çıktı botları. 2 ayda açılan son ayakkabıdan sonra bir daha mı tövbe dedik
Vallahi bizemi denk geldi diyeceğim ama ne alsak sorun yaşadık. Pes ettik sonundaBebemin ilkadım ayakkabısı Vicco’ydu. Şu an 3. çocuk giyiyor.
O bahsettiğim ayakkabı buydu. En klasik modeli herhalde. Şimdi de bot almayı düşünüyordum. 200 liraydı. Almasam mı acaba dedimVallahi bizemi denk geldi diyeceğim ama ne alsak sorun yaşadık. Pes ettik sonunda
BilemedimO bahsettiğim ayakkabı buydu. En klasik modeli herhalde. Şimdi de bot almayı düşünüyordum. 200 liraydı. Almasam mı acaba dedim
Evet ben de ayni modelin pembisinden giydiriyordum bir ara zaten 4 ay giyebildi sonra küçüldü. Giyerken bir sıkıntı da olmadi. En son b&g den almıştık.O bahsettiğim ayakkabı buydu. En klasik modeli herhalde. Şimdi de bot almayı düşünüyordum. 200 liraydı. Almasam mı acaba dedim
Sağol canım bakayım hemenmorhipo da mammaramma markasına bak.kızıma almıştım.fiyatları da çok uygun bir sürü de çeşidi var .80 li fiyatlardalar şimdi.boyner ürünüdür.
Ya özür dilerim bildirimlerin içinde kayboldum. Şimdi gördüm mesajınızıAynen kutulu ürün. Ben de 12ile değiştirmiştim artık 3-5 yıl değiştirmem yenileri için böbreeemi istiyorlar
Aha böyle giyiniyom