alışveriş guruları buraya

Ya işte her doğuran böyle diyorda hala bu kadar insan nasıl çocuk yapiyor evlilikler bile bitiyor kaç konu okuduk etrafımda da o kadar örnek var bu üreme isteği nasıl bu kadar baskın geliyor
Gereksiz gaza geliyoruz hep ondan ya düşündüm düşündüm ve bu deliliğin başka bir açıklaması yok. Bakın şimdilik burdayım çünkü bebem uyudu ..kendisinin musade ettiği kadar takılıyoruz

morhipo da mammaramma markasına bak.kızıma almıştım.fiyatları da çok uygun bir sürü de çeşidi var .80 li fiyatlardalar şimdi.boyner ürünüdür.

Sağol canım ya...bebeme vicco kışlık bot bakıyorum. 135 tl ye trendyolda gördüm şu an 20 giyiyor. 20 mi alsam 21 mi alsam daha ucuz ve kaliteli bir marka model bulabilirim miyim bebek için bilmiyorum
Biz vicco dan ne aldıysak iade ettik. Çok kalitesiz çıktı botları. 2 ayda açılan son ayakkabıdan sonra bir daha mı tövbe dedik

Vallahi bizemi denk geldi diyeceğim ama ne alsak sorun yaşadık. Pes ettik sonunda
O bahsettiğim ayakkabı buydu. En klasik modeli herhalde. Şimdi de bot almayı düşünüyordum. 200 liraydı. Almasam mı acaba dedim

Eklentiler

• 0CF1935B-5444-4A48-A88B-D2EEEA1979A8.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 65
O bahsettiğim ayakkabı buydu. En klasik modeli herhalde. Şimdi de bot almayı düşünüyordum. 200 liraydı. Almasam mı acaba dedim
Bilemedim trendyol satışı var mı bilmiyorum ama varsa oradaki yorumları artan puana göre sırala deyip okuyun. Olumsuz yorumları göremezsiniz başka türlü çünkü. Ben sürekli sorun yaşayınca şikayet var sitesine bakmıştım. Orada baya olumsuz yorum vardı. İnşallah ceza yemem şu linke bakın isterseniz

Evet ben de ayni modelin pembisinden giydiriyordum bir ara zaten 4 ay giyebildi sonra küçüldü. Giyerken bir sıkıntı da olmadi. En son b&g den almıştık.
Bebek botu için kaliteli bir marka öneren varsa fikir almak isterim.

Aynen kutulu ürün. Ben de 12ile değiştirmiştim artık 3-5 yıl değiştirmem yenileri için böbreeemi istiyorlar
Ya özür dilerim bildirimlerin içinde kayboldum. Şimdi gördüm mesajınızı

Kutulu kutulu derken, yanlış söylemişim, yani içinde kulaklık ve adaptörü de var mı? Aksesuarsız ise bu fiyat hmmm. Belki.

Çünkü üzerine 1000₺ istiyorlar full paket için.

Ama kulaklık ve adaptörü ayrı alırsanız 400₺ ye geliyor. Ne diye fazladan 600₺ vereyim ki dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…