- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Merhaba ben 45E ben genç olduğumdan 16.5
Hocam şey sorucam ben coğrafyada limit tyt coğrafya çözüyorum şu an başka ne çözebilirimYok kız anadolu lisesinde çalışıyorum zaten. Öğrencilerin geneli iyi. İstesem de sıfırcı olamam.
Aaa kim oşu f.b si olan afyon alıp ödeyemeyen üye geldi aklıma gece gece.uzun zamandır da konu açmıyor.en son görücü usülü köyünden evleniyordu
35 im ama ruhsal olarak 60 falanimdirE ben genç olduğumdan 16.5
Migros.comdaydı ürün sıkıntı olmaz heralde inşyurtdışı ürünü mü araştırsın ama.sonra kayıtta sorun çıkar kapanır telefon 3 ay sonra
Aynen kutulu ürün. Ben de 12ile değiştirmiştim artık 3-5 yıl değiştirmem yenileri için böbreeemi istiyorlardediğim gibi,kutuluysa kaçırmayın 7900 tl yi. 128 gb bir de. oldukça iyi. ben doların bir süre daha düşeceğini hiç sanmıyorum. iyi ki almışım telefonumu bu dönemden önce. hazır temel ihtiyaçlara bile zam gelmişken, bu tarz elektroniklere de vergi zammı olacağını düşünüyorum.
Geçen profilimede attmıstım ya gördün mü nasıl giyiniyorum hatta annemi konusturmustum güya35 im ama ruhsal olarak 60 falanimdir
Geçen sene 12 pro max e eşim 18000 telee verip kızıma alınca bende bir an böbreği gitti sanmıştımAynen kutulu ürün. Ben de 12ile değiştirmiştim artık 3-5 yıl değiştirmem yenileri için böbreeemi istiyorlar
Palme ile Yayın Denizi de güzel. Bir de Eis mi ne vardı, ben sınav sorularını bu sene o kaynaktan hazırlayacağım.Hocam şey sorucam ben coğrafyada limit tyt coğrafya çözüyorum şu an başka ne çözebilirim
18'im benBende 40
Palme'nin her şeyi mi güzel olur yav canım palmePalme ile Yayın Denizi de güzel. Bir de Eis mi ne vardı, ben sınav sorularını bu sene o kaynaktan hazırlayacağım.
Çocuğuma huawei falan alırım. Yeter de artar eşek sıpasına. Ps: cocuum henüz yokGeçen sene 12 pro max e eşim 18000 telee verip kızıma alınca bende bir an böbreği gitti sanmıştım
Bende spor şıklık seviyorumAha böyle giyiniyom
Valla ilk zayıfınca hep dar dar giyindim bezdum şimdide rahatlik arıyorumBende spor şıklık seviyorum
Bende 7 plus vardı küçük kız yere ata ata belledi telefonumu ve Huawei kullanıyorumÇocuğuma huawei falan alırım. Yeter de artar eşek sıpasına. Ps: cocuum henüz yok
Aynen bende. Bazen tarzımı değiştirmek istiyorum ama gözüm hep converse falan kayıyorValla ilk zayıfınca hep dar dar giyindim bezdum şimdide rahatlik arıyorumzaten genel olarak hep spor giyinirim klasik hiç giyinemem
Zara ile h&me baktiniz mi orda da güzel modeller oluyordu.kız bebek mont yok :şimdi trendyolamı mecbur kalmış oluyorum
Maalesef görmedim ya ama genç hissedip modayı takip ediyorsaniz ne güzel...Geçen profilimede attmıstım ya gördün mü nasıl giyiniyorum hatta annemi konusturmustum güya
Annem artık 40 oldun ona göre giyin
Ben diyip foto atmıstım