alışveriş guruları buraya

Kötü halinle o ortalamaları nasıl yaptın Allah’tan kötüymüşsün ahsjjajs

Kötü halinle o ortalamaları nasıl yaptın Allah’tan kötüymüşsün ahsjjajs
Dersi hep dinleyip not tuttum, ödevlerimi yaptım, yazılıdan önce çalıştım yer isimlerini hep o zaman ezberledim. Hoca zor sormasına rağmen en düşük yazılı notum 98 oldu. Ama asla kalıcı hafızaya atamadım. Tekrar yapayım diyorum bugün çalışıp ertesi gün unutuyorum.

Kutulu fiyatı mı 7900? Eğer öyleyse hiç kaçırmayın derim. Çünkü benim aldığım zamanlarda 64 gb kutusuz bir de, 7300₺ idi. Bence iyiymiş. Doların da halini düşünürsek.
Öyle mi diyorsunuz ya, indirime düşerse diye umudum var ama artarsa çok daha üzülürüm.

Öyle mi diyorsunuz ya, indirime düşerse diye umudum var ama artarsa çok daha üzülürüm.
dediğim gibi,kutuluysa kaçırmayın 7900 tl yi. 128 gb bir de. oldukça iyi. ben doların bir süre daha düşeceğini hiç sanmıyorum. iyi ki almışım telefonumu bu dönemden önce. hazır temel ihtiyaçlara bile zam gelmişken, bu tarz elektroniklere de vergi zammı olacağını düşünüyorum.

yurtdışı ürünü mü araştırsın ama.sonra kayıtta sorun çıkar kapanır telefon 3 ay sonra

Eğer s/xs bedenseniz us poponun İnternet sitesinde indirimde güzel ürünler bulabilirsiniz. Ben 45 liraya tişörtler, 70 küsürdü sanırım kot pantolon almıştım. Küçük bedenler indirimde oluyor genelde

Başlık tam benlik dedim daldım hemen herkese iyi akşamlarBen çok küçük bir şehirdeyim tek avm var onda da çok bir marka yok o yüzden hemen hemen herşeyimi internetten alıyorum son zamanlarda aldığım birkaç parça ürünü göstereyim sizlerden de öneri bekliyorum
En son denizbutikten trençkot ve siyah triko elbise aldım kiloma göre ikisi de çok iyi durdu ve beğenildi trençkotun kumaşı su geçirmez dikişleri vs gayet güzel,elbise triko olmasına rağmen ince biraz ve çabuk tüylenecek gibi duruyor onun kalitesini pek beğenmedim ikisi de şu an indirime girmiş.
Dün ayrıca saat&saatten welder saat aldım yarın elime geçer muhtemelen onunla ilgili yorumlarımı da yarın yazacağım.

Eklentiler

• 0AE6C11D-162D-4DF2-BF13-C4A787964CD7.png
    270,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 11B98322-0826-45AD-BBB8-67EE6E8CD953.png
    425,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 05A371F5-84A4-4DBA-9D1E-5A4DD296ED17.png
    255,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…