- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.542
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Kötü halinle o ortalamaları nasıl yaptınEvet büyüyünce doktor olucamay teşekkür ederim en kötü olduğum ders coğrafya ama ilginç bir şekilde dokuzuncu sınıf coğrafya ortalamam 99 küsur, onuncu sınıf coğrafya ortalamam 100. Şu an aklında ne var diye sor Ege'de dağlar denize dik uzanır
matematik ve fizik hocalarım beni gerizekalı diğerleri de deha sanırdı.o denli farklıydım yanii.Kötü halinle o ortalamaları nasıl yaptınAllah’tan kötüymüşsün ahsjjajs
armut sanırımBenim de kıçım büyük meme sıfır. Ne tipi oluyo bilmiyorum
Hayret genelde sevmezler. Benim gibi bir öğretmene denk gelmedikleri için………yaaa öyle mi
çok severdim coğrafyayı
sıfırcı Margaret olmasın okulda adın?Hayret genelde sevmezler. Benim gibi bir öğretmene denk gelmedikleri için………
fiziği hiç sevmemmatematik ve fizik hocalarım beni gerizekalı diğerleri de deha sanırdı.o denli farklıydım yanii.
navigasyon bilgimin de iyi olduğunu söylerlerHayret genelde sevmezler. Benim gibi bir öğretmene denk gelmedikleri için………
Dersi hep dinleyip not tuttum, ödevlerimi yaptım, yazılıdan önce çalıştım yer isimlerini hep o zaman ezberledim. Hoca zor sormasına rağmen en düşük yazılı notum 98 oldu. Ama asla kalıcı hafızaya atamadım. Tekrar yapayım diyorum bugün çalışıp ertesi gün unutuyorum.Kötü halinle o ortalamaları nasıl yaptınAllah’tan kötüymüşsün ahsjjajs
Aaa lady biliyorsun ben de sevmiyorum ama geçen fizikfinito diye bir kanal buldum o kadar iyi ki keyifle dinledimfiziği hiç sevmem
o kanalı duymuştumAaa lady biliyorsun ben de sevmiyorum ama geçen fizikfinito diye bir kanal buldum o kadar iyi ki keyifle dinledim
Öyle mi diyorsunuz ya, indirime düşerse diye umudum var ama artarsa çok daha üzülürüm.Kutulu fiyatı mı 7900? Eğer öyleyse hiç kaçırmayın derim. Çünkü benim aldığım zamanlarda 64 gb kutusuz bir de, 7300₺ idi. Bence iyiymiş. Doların da halini düşünürsek.
margy sen benim hocam olsaydın kesin seninle anırarak gülerdik derslerde,sonra adın otrişi kayıran tü kaka örtmene çıkardıHayret genelde sevmezler. Benim gibi bir öğretmene denk gelmedikleri için………
şu f.b si olan afyon alıp ödeyemeyen üye geldi aklıma gece gece.uzun zamandır da konu açmıyor.en son görücü usülü köyünden evleniyorduÖyle mi diyorsunuz ya, indirime düşerse diye umudum var ama artarsa çok daha üzülürüm.
dediğim gibi,kutuluysa kaçırmayın 7900 tl yi. 128 gb bir de. oldukça iyi. ben doların bir süre daha düşeceğini hiç sanmıyorum. iyi ki almışım telefonumu bu dönemden önce. hazır temel ihtiyaçlara bile zam gelmişken, bu tarz elektroniklere de vergi zammı olacağını düşünüyorum.Öyle mi diyorsunuz ya, indirime düşerse diye umudum var ama artarsa çok daha üzülürüm.
yurtdışı ürünü mü araştırsın ama.sonra kayıtta sorun çıkar kapanır telefon 3 ay sonradediğim gibi,kutuluysa kaçırmayın 7900 tl yi. 128 gb bir de. oldukça iyi. ben doların bir süre daha düşeceğini hiç sanmıyorum. iyi ki almışım telefonumu bu dönemden önce. hazır temel ihtiyaçlara bile zam gelmişken, bu tarz elektroniklere de vergi zammı olacağını düşünüyorum.
Zaten var öyle birkaç kafa öğrencim. Ama kayırmadığımı not döneminde görüyorlar zaten.margy sen benim hocam olsaydın kesin seninle anırarak gülerdik derslerde,sonra adın otrişi kayıran tü kaka örtmene çıkardı
Yok kız anadolu lisesinde çalışıyorum zaten. Öğrencilerin geneli iyi. İstesem de sıfırcı olamam.sıfırcı Margaret olmasın okulda adın?
E ben genç olduğumdan 16.5Ben orda alacak bir şey bulamıyorum ya çok genç işi geliyor:)