- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Yok canım bakayım orlara daZara ile h&me baktiniz mi orda da güzel modeller oluyordu.
Bu butigi bilmiyordum. Aldıklarıniz güzelmiş güle güle kullaninBaşlık tam benlik dedim daldım hemen herkese iyi akşamlarBen çok küçük bir şehirdeyim tek avm var onda da çok bir marka yok o yüzden hemen hemen herşeyimi internetten alıyorum son zamanlarda aldığım birkaç parça ürünü göstereyim sizlerden de öneri bekliyorum
En son denizbutikten trençkot ve siyah triko elbise aldım kiloma göre ikisi de çok iyi durdu ve beğenildi trençkotun kumaşı su geçirmez dikişleri vs gayet güzel,elbise triko olmasına rağmen ince biraz ve çabuk tüylenecek gibi duruyor onun kalitesini pek beğenmedim ikisi de şu an indirime girmiş.
Dün ayrıca saat&saatten welder saat aldım yarın elime geçer muhtemelen onunla ilgili yorumlarımı da yarın yazacağım.
Hangi mağazalara baktınız? Lcw nın çocuk ve bebek koleksiyonu çok geniştir aslında. Daha kaliteli bir şey mi istiyorsunuz?kız bebek mont yok :şimdi trendyolamı mecbur kalmış oluyorum
ordaysa alMigros.comdaydı ürün sıkıntı olmaz heralde inş
Şimdi burdan aldığım al gazıyla girdim ama bitmiş. Ağlayarak indirim beklemecelerordaysa al
Di miheyttt be 18 liklere taş çıkarırsınn
Geçen haftalarda lcw ye gittiğimde modellere bakmıştım beğenmedim o yüzden tekrar internet sitesine bakmadım.Hangi mağazalara baktınız? Lcw nın çocuk ve bebek koleksiyonu çok geniştir aslında. Daha kaliteli bir şey mi istiyorsunuz?
Ben de aynı renk aldım akşam atarım resmini. 380 di 50 tl indirimi vardı 50 de morhipo bonus kazandım ucuza geldi. 1 ay önce aldım şimdi aynı kaban 805 tl morhipodaUzun kaban arayanlar 350 tl çok iyi rengide tarcın benum gibi çok üsuyenler kapsın
Benim oğlana vurmuş olabilir her gece 3 den sonra kopuyorrrrYalniz varya Koç dolunayi varya gümbür gümbür geldi bana ...bi hengamenin içine buldum kendimk dur bakalım sonu nasıl olacak
Aldın mı peki? İzmir de kış oluyormuydu?Koton yazmayı unutmuşum
Yok kız oluyor accuhAldın mı peki? İzmir de kış oluyormuydu?
A101 e ip şiş tığ ponpon aparatı kaneviçe seti vs gelmiş. İstediğim renk yoktu almadım ipYok kız oluyor accuh
Bende trendyoldan buldum daha ucuza aldım hemenNetten buldum resmini 280 e maloldu bana
Muhteşem güle güle giyy. Bu sene tarçınızBende trendyoldan buldum daha ucuza aldım hemen
Çok seviyorum o rengi, tamda istediğim gibi uzun lazımdı iyi oldu bu fiyata 500 drn aşağı kaban yokMuhteşem güle güle giyy. Bu sene tarçınız