alışveriş guruları buraya

Bunaldim ya kovaya göre değilmiş annelik ben anladım ...Allah cidden isteyene versin ama yildim. Biraz büyüsün sahalara döneyim
Ya işte her doğuran böyle diyorda hala bu kadar insan nasıl çocuk yapiyor evlilikler bile bitiyor kaç konu okuduk etrafımda da o kadar örnek var bu üreme isteği nasıl bu kadar baskın geliyor

Ya işte her doğuran böyle diyorda hala bu kadar insan nasıl çocuk yapiyor evlilikler bile bitiyor kaç konu okuduk etrafımda da o kadar örnek var bu üreme isteği nasıl bu kadar baskın geliyor
Ama onlarsizda olmuyor ben anneliğe çok anlam yükledim ve çok kastım kendimi bunu yapmamaliydim.

Bunaldim ya kovaya göre değilmiş annelik ben anladım ...Allah cidden isteyene versin ama yildim. Biraz büyüsün sahalara döneyim
Benim de geçen biyolojik saat çaldı düşün benim 3 günde zor susturdun namıssızı,beynim beni neyle kandırıyor 3 yılın kaldı yaptin yaptın
Cidden biyolojik saat varmış oha dedim acayip sebepler uretiyor neyse ki sustu da 16 yaşıma geri döndüm kendi kendime bunu bir daha istemediğime zor anlattim ya

Ben tek çocuk olarak büyüdüm ve mutlu değildim o yüzden istedim ikinciyi ama tamam artık bitti inşallah ben yoluma onlar yoluna... Birde şu korona beni çok kastı yahu....

Hala ıslak mendil indirimi bulan yok demiiiiii

bir de combo 3 çocuk yapanlar var.en problemli çocuklarda onlar okulda.birinin yakasına yapışacağım bir gün:kadın kadınnnnn daha bir çocuğa doğru dürüst bakamamışsın hem tembel hem terbiyesiz hem küfürbaz.senin nene gerek 3 çocukkkk kadınnnn diyesim varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…