- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ben kış başlamadan aldım hemen zamlandı 805 e satılıyor artık şaka gibiÇok seviyorum o rengi, tamda istediğim gibi uzun lazımdı iyi oldu bu fiyata 500 drn aşağı kaban yok
nerden aldınız..ipekyoldan bir kabanım var ama az kg aldım dar gelirse bakıcam mecburen kabanUzun kaban arayanlar 350 tl çok iyi rengide tarcın benum gibi çok üsuyenler kapsın
Kotondan almış. Trendyolda daha ucuzmuş.nerden aldınız..ipekyoldan bir kabanım var ama az kg aldım dar gelirse bakıcam mecburen kaban
Ben 805 tl lik kabanı 280 e malettim. Tam bir ölücüyümmmevet kaban kotonmuş arkadaşlar, hatta 280 e bile bulmuşsunuz valla bravo ucuz ucuz ne varsa topladınız piyasadan :))
favorilere alıp sürekli takip mi ediyorsunuz şu an çok kıskandımm...Ben 805 tl lik kabanı 280 e malettim. Tam bir ölücüyümmm1069 tl lik adidas botuda kıza 270 almıştım
Evet her gün bakıyorum. Hele dolap uygulamasında paraya sıkışan ya da üründen kurtulmak isteyenler sıfır etiketli ürünleri çok ucuza satıyorlarfavorilere alıp sürekli takip mi ediyorsunuz şu an çok kıskandımm...
Azcık daha sık dişiniBenim oğlana vurmuş olabilir her gece 3 den sonra kopuyorrrr
Sıkmasın dişleri. Diş yaptırmak çok pahalı iyi bakalım mübareklereAzcık daha sık dişini
Sorma sorma iyi bilirimSıkmasın dişleri. Diş yaptırmak çok pahalı iyi bakalım mübareklere
Bunaldim ya kovaya göre değilmiş annelik ben anladım ...Allah cidden isteyene versin ama yildim. Biraz büyüsün sahalara döneyimAzcık daha sık dişini
Diş için gece plağım varrrr kiiiiiiiiSıkmasın dişleri. Diş yaptırmak çok pahalı iyi bakalım mübareklere
Ya işte her doğuran böyle diyorda hala bu kadar insan nasıl çocuk yapiyor evlilikler bile bitiyor kaç konu okuduk etrafımda da o kadar örnek var bu üreme isteği nasıl bu kadar baskın geliyorBunaldim ya kovaya göre değilmiş annelik ben anladım ...Allah cidden isteyene versin ama yildim. Biraz büyüsün sahalara döneyim
Ama onlarsizda olmuyor ben anneliğe çok anlam yükledim ve çok kastım kendimi bunu yapmamaliydim.Ya işte her doğuran böyle diyorda hala bu kadar insan nasıl çocuk yapiyor evlilikler bile bitiyor kaç konu okuduk etrafımda da o kadar örnek var bu üreme isteği nasıl bu kadar baskın geliyor
Valla ben kedime bile çok bağlıyım çocuk gibi benim için, çocuk sorumluluğu alamam korkunç geliyor banaAma onlarsizda olmuyor ben anneliğe çok anlam yükledim ve çok kastım kendimi bunu yapmamaliydim.
Benim de geçen biyolojik saat çaldı düşün benimBunaldim ya kovaya göre değilmiş annelik ben anladım ...Allah cidden isteyene versin ama yildim. Biraz büyüsün sahalara döneyim
Ben tek çocuk olarak büyüdüm ve mutlu değildim o yüzden istedim ikinciyi ama tamam artık bitti inşallah ben yoluma onlar yoluna... Birde şu korona beni çok kastı yahu....Benim de geçen biyolojik saat çaldı düşün benim3 günde zor susturdun namıssızı,beynim beni neyle kandırıyor 3 yılın kaldı yaptin yaptın
Cidden biyolojik saat varmış oha dedim acayip sebepler uretiyor neyse ki sustu da 16 yaşıma geri döndümkendi kendime bunu bir daha istemediğime zor anlattim ya
Güle güle kullanınKoton yazmayı unutmuşum
bir de combo 3 çocuk yapanlar var.en problemli çocuklarda onlar okulda.birinin yakasına yapışacağım bir gün:kadın kadınnnnn daha bir çocuğa doğru dürüst bakamamışsın hem tembel hem terbiyesiz hem küfürbaz.senin nene gerek 3 çocukkkk kadınnnn diyesim varrrYa işte her doğuran böyle diyorda hala bu kadar insan nasıl çocuk yapiyor evlilikler bile bitiyor kaç konu okuduk etrafımda da o kadar örnek var bu üreme isteği nasıl bu kadar baskın geliyor