alışveriş guruları buraya

Başlık tam benlik dedim daldım hemen herkese iyi akşamlar✨Ben çok küçük bir şehirdeyim tek avm var onda da çok bir marka yok o yüzden hemen hemen herşeyimi internetten alıyorum son zamanlarda aldığım birkaç parça ürünü göstereyim sizlerden de öneri bekliyorum🤗
En son denizbutikten trençkot ve siyah triko elbise aldım kiloma göre ikisi de çok iyi durdu ve beğenildi trençkotun kumaşı su geçirmez dikişleri vs gayet güzel,elbise triko olmasına rağmen ince biraz ve çabuk tüylenecek gibi duruyor onun kalitesini pek beğenmedim ikisi de şu an indirime girmiş.
Dün ayrıca saat&saatten welder saat aldım yarın elime geçer muhtemelen onunla ilgili yorumlarımı da yarın yazacağım.
Bu butigi bilmiyordum. Aldıklarıniz güzelmiş güle güle kullanin

İpekyoldan çok hoş bir gömlek aldım kargoyla beraber 180₺ , girin bakın bence fiyatlar çok güzel. Çoğunda beden kalmamış.

Hangi mağazalara baktınız? Lcw nın çocuk ve bebek koleksiyonu çok geniştir aslında. Daha kaliteli bir şey mi istiyorsunuz?
Geçen haftalarda lcw ye gittiğimde modellere bakmıştım beğenmedim o yüzden tekrar internet sitesine bakmadım.

bunun 2 yaşını aldım herkes yorumlarda büyük alın dediği için ve kızım uzun olduğu için...bakalım nasıl bir şey gelecek...3-5 ay giyecek ama yine de çok ucuz bir şey almaya gönlüm razı olmadı ya.. :KK43:

Uzun kaban arayanlar 350 tl çok iyi rengide tarcın benum gibi çok üsuyenler kapsın 😍

Eklentiler

• Screenshot_20211020-160452_Gallery.jpg
    Screenshot_20211020-160452_Gallery.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 73
Uzun kaban arayanlar 350 tl çok iyi rengide tarcın benum gibi çok üsuyenler kapsın 😍
Ben de aynı renk aldım akşam atarım resmini. 380 di 50 tl indirimi vardı 50 de morhipo bonus kazandım ucuza geldi. 1 ay önce aldım şimdi aynı kaban 805 tl morhipoda

Netten buldum resmini 280 e maloldu bana

Eklentiler

• B2823866-4500-4632-A21C-7EA5C34CF081.png
    B2823866-4500-4632-A21C-7EA5C34CF081.png
    558 KB · Görüntüleme: 73
X