- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Rica ederim:)Fragrantica orta kalıcılık diyordu galiba souffle'ye ama sen oyle diyince bi çekindim...bakalım zengin anıma denk gelirse alırım belkiteşekkür ettim ilgin icin
evetbu ambar marka mı?nette var mı ben de bakayımm
Kutulu fiyatı mı 7900? Eğer öyleyse hiç kaçırmayın derim. Çünkü benim aldığım zamanlarda 64 gb kutusuz bir de, 7300₺ idi. Bence iyiymiş. Doların da halini düşünürsek.Kızlar hediye olarak iphone 11 alacagım bir süredir fiyatları takip ediyorum 8.500 bandında 128gb, az önce migrosun sitesinde 7900 e denk geldim. Sizce almalı mı yoksa kasımı mi beklemeli? Dolar arttı ya artarsa diye de kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.
bende mom jean arıyorumKızlar ben de füme veya siyah, straight fit veya mom fit jean arıyorum. Güzel bi şeyler görürseniz hayrınıza üzerime link atın olur mu
Slim istemiyorum. Yani kalçalara otursun ama bacakları yapışmasın istiyorum
Benim vücudum tam armut tipli. Belim ince basenler kıvrımlı. Ondan göbek sorunum pek yok şükür. Ama bacağıma yapışmayan mom jean asla bulamıyorumbende mom jean arıyorum
giyiniyorum ama göbekten gidiyor
belim pandemiden önce inceydi yedim yedim şiştimBenim vücudum tam armut tipli. Belim ince basenler kıvrımlı. Ondan göbek sorunum pek yok şükür. Ama bacağıma yapışmayan mom jean asla bulamıyorum
Sen sınava mı hazırlanıyorsun? Tyt coğrafya sorun olursa her zaman bakarım ahsjjajsjaBluz köpeen olsun ceyceyim
sen coğrafya hocası mısınSen sınava mı hazırlanıyorsun? Tyt coğrafya sorun olursa her zaman bakarım ahsjjajsja
Evet büyüyünce doktor olucamSen sınava mı hazırlanıyorsun? Tyt coğrafya sorun olursa her zaman bakarım ahsjjajsja
Eğer öyleyse beni de cimri yapıyorya şu modele bayılıyorum,ama bir pantolona bu kadar vermek istememek beni cimri mi yapıyor sizce kızlar??
Eki Görüntüle 2936546
modelini at,indirimde görürsem hemen sana link fırlatayım ceyceyahhaaa beğendiğim ayakkabının numarası gelmiş sonunda ama fiyatı 519 tl.yazıklar olsunnn fakirlikkkkkkkk.bakmaya devammm
bu fiyatlarda zaten artık jeanler.uzun zaman giyilen kolay eskimeyen ürün olduğundan ben olsam alırdımya şu modele bayılıyorum,ama bir pantolona bu kadar vermek istememek beni cimri mi yapıyor sizce kızlar??
Eki Görüntüle 2936546
adidas stella mc cartney serisi.aslında fiyatı piyasaya göre çok uygun da ben de bütçe yok bu aymodelini at,indirimde görürsem hemen sana link fırlatayım ceycey
Benim de kıçım büyük meme sıfır. Ne tipi oluyo bilmiyorumBenim vücudum tam armut tipli. Belim ince basenler kıvrımlı. Ondan göbek sorunum pek yok şükür. Ama bacağıma yapışmayan mom jean asla bulamıyorum
Evetsen coğrafya hocası mısın
yaaa öyle mi