- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Eşim 2 sene önce bir mont aldı lacoste dan 2500 tl idilacoste dan hiç kıyafet almadım.bir montum var hediye gelmişti o da.ayakkabı çanta saat alırım ama mağazasından değil.
Wooawe 16 tl...bal mi yedin o gün
He valla kanatları olmalı bence deGerçekten inanılmaz pahalı ya. 2400 lira verdiğim ayakkabı beni uçursun isterim şahsen
love moschinolarda o civarlarda.resimlerine bakıyorummm ancaGerçekten inanılmaz pahalı ya. 2400 lira verdiğim ayakkabı beni uçursun isterim şahsen
Ben resmine de bakamıyorum onların ceycey düşün öyle fakirimlove moschinolarda o civarlarda.resimlerine bakıyorummm anca
burberry kim ben kim.ha bir saatim var o da beleş hediye.kıyafetlerine uzaktan hayranımdır
seni uzaktan sevmekkkk aşkların en güzeliiiiiiiiiibenim tarzım değil bazı çantaları güzel o kadar.
onlarda uzaktan güzel
Edp mi edt mi ? Souffle marais ve chamomile sandalwood al beni diye çığıriyor resmenÇook önceden bayılarak bi tane almıştım ama asla kalıcı değil ve o zaman bile fiyatını hak etmemişti şimdi hiç etmez bence:)
Bu arada eşime 1 kot 2 dandik üst aldım 1.000 tl resmen ağlamak istiyorum
bu ülkede her an her şey olabilerrr derimm.5 kuruş kazanamadım bu hafta borsadan zaten.1 ileri bir geri param hep aynıKızlar size sorayım dolar altın cumaya kadar ne olır yaaa düşer mi artar mı
Edp ve EDT'nin açılımlarını biliyorum ama arada ne fark var hiç bilmiyorum ya ne fark var sahidenEdp mi edt mi ? Souffle marais ve chamomile sandalwood al beni diye çığıriyor resmenhele 2.si hakkında asla yorum bulamiyorum
valla kuzum son 2 senedir fakirleştiğimden dolayı zara parfüme geçtim.hatta yakında kolonyaya transfer olacağımmm.Edp mi edt mi ? Souffle marais ve chamomile sandalwood al beni diye çığıriyor resmenhele 2.si hakkında asla yorum bulamiyorum
içlerindeki parfüm oranı değişiyor.edp de parfüm oranı fazla yani kalıcılığı fazla.zaten daha pahalıdırEdp ve EDT'nin açılımlarını biliyorum ama arada ne fark var hiç bilmiyorum ya ne fark var sahiden
Sağol ceyceyiçlerindeki parfüm oranı değişiyor.edp de parfüm oranı fazla yani kalıcılığı fazla.zaten daha pahalıdır
Edp daha kalıcı...edt su gibi varla yok arasıEdp ve EDT'nin açılımlarını biliyorum ama arada ne fark var hiç bilmiyorum ya ne fark var sahiden
Edp olması lazım edt ise zaten daha da eyvahlar o parayaEdp mi edt mi ? Souffle marais ve chamomile sandalwood al beni diye çığıriyor resmenhele 2.si hakkında asla yorum bulamiyorum
Ben orda alacak bir şey bulamıyorum ya çok genç işi geliyor:)Herkesde marka konuşuyorbende dun ambardan aldım dedim kimsenin ilgisini cekmedi tabi
İstanbulda var mı acabaaHerkesde marka konuşuyorbende dun ambardan aldım dedim kimsenin ilgisini cekmedi tabi
bu ambar marka mı?nette var mı ben de bakayımmBen orda alacak bir şey bulamıyorum ya çok genç işi geliyor:)
Fragrantica orta kalıcılık diyordu galiba souffle'ye ama sen oyle diyince bi çekindim...bakalım zengin anıma denk gelirse alırım belkiEdp olması lazım edt ise zaten daha da eyvahlar o paraya