alışveriş guruları buraya

bu ambar marka mı?nette var mı ben de bakayımm
evet

Kızlar hediye olarak iphone 11 alacagım bir süredir fiyatları takip ediyorum 8.500 bandında 128gb, az önce migrosun sitesinde 7900 e denk geldim. Sizce almalı mı yoksa kasımı mi beklemeli? Dolar arttı ya artarsa diye de kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kutulu fiyatı mı 7900? Eğer öyleyse hiç kaçırmayın derim. Çünkü benim aldığım zamanlarda 64 gb kutusuz bir de, 7300₺ idi. Bence iyiymiş. Doların da halini düşünürsek.

Kızlar ben de füme veya siyah, straight fit veya mom fit jean arıyorum. Güzel bi şeyler görürseniz hayrınıza üzerime link atın olur mu 🥰🙈

Slim istemiyorum. Yani kalçalara otursun ama bacakları yapışmasın istiyorum :KK49:
bende mom jean arıyorum
giyiniyorum ama göbekten gidiyor

Sen sınava mı hazırlanıyorsun? Tyt coğrafya sorun olursa her zaman bakarım ahsjjajsja
Evet büyüyünce doktor olucam 😁 ay teşekkür ederim en kötü olduğum ders coğrafya🙈 ama ilginç bir şekilde dokuzuncu sınıf coğrafya ortalamam 99 küsur, onuncu sınıf coğrafya ortalamam 100. Şu an aklında ne var diye sor Ege'de dağlar denize dik uzanır

ya şu modele bayılıyorum,ama bir pantolona bu kadar vermek istememek beni cimri mi yapıyor sizce kızlar?? :110:
F3736760-53C9-4726-B6AD-5D0DFB502C3E.png

X