- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Yok ya 90 kiloya merdiven dayadım ya da 90 kiloyuml xl mi giyiyorsun ben şokk.oversize dursun diyedir umarımm
Bu ara aldıklarımdan beğendiklerimi ekleyeyim ama genele hitap etmez büyük ihtimalle
1- Şu pantolon tarzı eşofman altından çok memnun kaldım. Pek fazla değerlendirmesi yoktu ama beğenince bir anda aldım ve üstümde gören herkes nereden aldığımı sordu. Gerçekten kaliteli duruyor üstünüzde.
2- Normalde millayı hiç sevmem ama süveter arıyordum ve modelini çok beğendiğim için sipariş ettim. Diğer ürünleri gibi pazar malı tarzında değil. İçine gömlek giyiyorum çok tatlı bir kombin oluyor.
3- Ben normalde pull and bear sweatlerine falan bayılıyorum ama fiyatları 300 civarında olduğu için daha uygun alternatiflere bakıyorum mecburen. Addaktan aldığım şu sweat fiyatına göre çok iyi. Bana biraz elbise gibi oluyor ama olsun.
Alaçatı mahvolalı rahat bi 15-20 senesi var. İzmirli çoook eskiden kalma yazlığı falan yoksa çeşme tarafına uğramıyor artık.
Urladan bakıyoruz ev, çok pahalı. Kelepir düşürürsek o tarafa gitmeyi istiyoruz. İşe gidip gelmesi de kolay ordan.
Emekli olunca köye yerleşcem. Hangi köy olursa artık.
Çok söylersem olur belkiurla benim de hayalim ya..
ama her hayalim gibi bu hayalim de pahalı işte.
elit zevklerimin kurbanıyım
Çok söylersem olur belki
Sütyen.Pentinin outletine gitcem bugün. İhtiyacı olan var mı fiyat bakim
Foti çekebilirsem çekerim çaktırmadan. Özel model isteğin var mı?Sütyen.
Ben de hep internetten bakıyorum aslında, şu an elimde tarif yokHomer Simpson su ünlü markaların bol hirkarindan örebilir miyim ki var mı sende model tarif falan
Normalde örerim ama model yok kendime guvenemedim
Pentinin lazer kesimli sütyenleri çok iyi kullanımda çok rahat balende yok üstelik.Sütyen.
Ayy benim de mont almam lazımBenim ergen kıza mont alınacak bı bakayim dedim DeFacto da 350 liradan başlıyor
Şöyle güzel önerisi olan var mıdır
Birde eşime ve kızıma bot alınacak.
Eşim Lumberjack istiyor hafif olsun,sıcak tutsun,su gecirmesin dedi
Kızın bot zevkini hala anlayamadım anlayınca burdan sorarım onu da
Pentinin outletine gitcem bugün. İhtiyacı olan var mı fiyat bakim
Geçen sene kotondan 50 lira gibi bişeye şişme mont aldım bakkala çakkala giyerim diye. Hayatımda giydiğim en rahat ve güzel mont çıktı enteresan bir şekilde.Benim ergen kıza mont alınacak bı bakayim dedim DeFacto da 350 liradan başlıyor
Şöyle güzel önerisi olan var mıdır
Birde eşime ve kızıma bot alınacak.
Eşim Lumberjack istiyor hafif olsun,sıcak tutsun,su gecirmesin dedi
Kızın bot zevkini hala anlayamadım anlayınca burdan sorarım onu da
Yorumlarımdan herkes beni çıtı pıtı zayıf kısa boylu falan sanıyorl xl mi giyiyorsun ben şokk.oversize dursun diyedir umarımm
Benim size bu ara verebileceğim tek öneri bebek bezi, ıslak mendil ve pişik kremi falan olur