- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
daha önce mağazadan aldım aynını 69 a.taş gibi valla okula gidip gelirken giyiyorum.kumaş olmayan ürünlerin ömrü 1 sene değmez büyük paralara.mudo dada vardı indirim 79 tl idi orada da kaldıysa.Ay mutlaka yorumunu bekliyorum ceycey nasil 44 liralik sweatler.49 liraya aldim bende bitane daha var gelmesine bi tane 50 digeri 65..Okula giyeriz dedim esimle ortakGerci defactoya karsi bi onyargim vardi.En son bir dugun icin havuc kesim krem tok bir pantolon arayisindaydim.Tam aradigimi defactoda buldum ve cok ta uygundu ve.ne deforme hicbisey olmadi.Kendilerini yenilediler heralde diyorum.
Enee asansörün alt sokağında ablam oturuyorduHalil rıfatpaşa asansöre yakinım baya
Biz geçen sene şu renkli olandan ördük yeğenime. 1 haftada bitirdik 3 kişiHomer Simpson su ünlü markaların bol hirkarindan örebilir miyim ki var mı sende model tarif falan
Normalde örerim ama model yok kendime guvenemedim
müteahhit misin yoksa?Enee asansörün alt sokağında ablam oturuyorduEv fiyatları nasıl orda? Kentsel dönüşüm neyim var mı?
Yok kentselden kaçmaya çalışıyorum. İzmir koca bir şantiyeye döndü ceyceymüteahhit misin yoksa?
Yaa maşallah 1-2 kişi daha bulsaydiniz bir haftaya kalmazmışBiz geçen sene şu renkli olandan ördük yeğenime. 1 haftada bitirdik 3 kişi
izmir gene de güzeldir ya.Sen Ankarayı görsen heryer gökdelen ve bina doldu.izmir de yaşayanları kıskanıyorum valla.ev fiyatları milyondan başlıyor artık bir deYok kentselden kaçmaya çalışıyorum. İzmir koca bir şantiyeye döndü ceycey
Başka şehirden geldi, bir hafta kalacaktı gitmeden yetişsin dedik motor taktıkYaa maşallah 1-2 kişi daha bulsaydiniz bir haftaya kalmazmış
Ben bebek yeleği,kazak,patik,lif falan herşeyi örerim ama ergen hirkasina cesaret edemedim
kıza atkı bere ör önce.sonra da hırka.ben başladım atkıyaYaa maşallah 1-2 kişi daha bulsaydiniz bir haftaya kalmazmış
Ben bebek yeleği,kazak,patik,lif falan herşeyi örerim ama ergen hirkasina cesaret edemedim
Yok kıskanacak bi tarafı kalmadı valla. İş güç olmasa kaçacaz. Cumartesi günü 20 km yolu 2.5 saatte geldim. Sol bacağım isyan etti debriyaja basmaktan.izmir gene de güzeldir ya.Sen Ankarayı görsen heryer gökdelen ve bina doldu.izmir de yaşayanları kıskanıyorum valla.ev fiyatları milyondan başlıyor artık bir de
Yok sıkılmam elimde hızlı yaparım da model bulayım bıBaşka şehirden geldi, bir hafta kalacaktı gitmeden yetişsin dedik motor taktık
Ben tek başıma da yapardım da uzun sürüyor bi de sıkılıyorum. Çocuk süveter istedi geçen seneden beri elimde. Ama zor değil. Benim gibi çabuk sıkılan insan değilsen yaparsın ergen hırkası.
Yaa model atsana bitince bende bakayımkıza atkı bere ör önce.sonra da hırka.ben başladım atkıya
nereye yerleşeceğiz o zaman?okul sorunu olmasa küçük bir kasabaya yerleşirdim ata demirer filmlerinde bayılıyorum o kasabalara.alaçatıyı da mahvettilerYok kıskanacak bi tarafı kalmadı valla. İş güç olmasa kaçacaz. Cumartesi günü 20 km yolu 2.5 saatte geldim. Sol bacağım isyan etti debriyaja basmaktan.
Yarasın tabi. Benimkinin anasında iş yok. Durup durup teyzeeaaa bunu örseneee diye arıyor. Etek bile ördüm yav, kıyamıyorum sıpaya.Yok sıkılmam elimde hızlı yaparım da model bulayım bı
Bebek hırkasını falan çok yapıyorum boş kalmayayim diye hediye ediyorum bu seferde kızıma yarasın
Bere,hırka falan istiyo
modeli yok ki düz örüyorum.ipinde maharet ben de değil.Yaa model atsana bitince bende bakayım
Onları yaparım ceycey ama hırka bana zor geliyor korkuyorum
Yaa kız çocuğa örmek daha güzel olur ben hep erkek ödüyorum,etrafta kız çocuk yokYarasın tabi. Benimkinin anasında iş yok. Durup durup teyzeeaaa bunu örseneee diye arıyor. Etek bile ördüm yav, kıyamıyorum sıpaya.
Alaçatı mahvolalı rahat bi 15-20 senesi var. İzmirli çoook eskiden kalma yazlığı falan yoksa çeşme tarafına uğramıyor artık.nereye yerleşeceğiz o zaman?okul sorunu olmasa küçük bir kasabaya yerleşirdim ata demirer filmlerinde bayılıyorum o kasabalara.alaçatıyı da mahvettiler
İyi geceler ceycey tavsiyen için teşekkürlergidip uyuyayım.sabah gene okula gidilecek.herkese iyi gecelerrrr