- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.811
- 43
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ha kendini mi yazdın. Ben eskiden mrsdelfino 120 kiloydu anladım
Heee ben de
Streetli bir site vardı ayakkabı için? Baktın mı?Stradivarius dan istediğim bir bot birde bilekte biten bir spor ayakkabısı var
Yok anam indirimin i'sine denk gelmedim ne mağazada ne nettte aylardır...şu kasımı da bekliycem artık olmazsa günah benden gitti
Ne yaptın ekmeğe falan mı bastın tasssss olmuşsun
e bebeğe daha bakmadım..streetli site hangisi ola ki..izmirde olduğum için sok dk ya kadar indirim bakınıp bir son dk kazığı yerim herhalde diye düşünüyorumStreetli bir site vardı ayakkabı için? Baktın mı?
Umayumay35 sen ebebek de baktın mı mont onlarda arada çok iyi oluyor.
Ben de penti seviyorum. Bir de H&M iç çamaşırları da güzelPentinin lazer kesimli sütyenleri çok iyi kullanımda çok rahat balende yok üstelik.
instreet diye bir ayakkabı sitesi ben bir kere acayip uygun markalı ayakkabı aldım kıza falan da aldım...e bebeğe daha bakmadım..streetli site hangisi ola ki..izmirde olduğum için sok dk ya kadar indirim bakınıp bir son dk kazığı yerim herhalde diye düşünüyorum
az süslü markalı bişey bulursam öyle bir şey almak istiyorum max bütçem 200... Markalı bir bebiş montu için az bir bütçe midir...E bebekte 65 tl ye bile mont vardı
Kuzucum bak bundan sonra hep sezon sonu al bunları şimdi pahalı oluyor .... Özdilek online mağazaya bak orada da var indirim ama sepet indirimi bqzilara ozelaz süslü markalı bişey bulursam öyle bir şey almak istiyorum max bütçem 200... Markalı bir bebiş montu için az bir bütçe midir...
kız bebek mont yok :Kuzucum bak bundan sonra hep sezon sonu al bunları şimdi pahalı oluyor .... Özdilek online mağazaya bak orada da var indirim ama sepet indirimi bqzilara ozel
Midemi aldırdımNe yaptın ekmeğe falan mı bastın tasssss olmuşsun
Pentinin birde askısız straplez sütyenleri var kullanıyorum yazın çok rahat askılı elbiselere iyi oluyorBen de penti seviyorum. Bir de H&M iç çamaşırları da güzel
İnstreet adı ama morhipoya bak marka takıntın yoksa slazenger spor ayakkabılar 100 tl altındaydıe bebeğe daha bakmadım..streetli site hangisi ola ki..izmirde olduğum için sok dk ya kadar indirim bakınıp bir son dk kazığı yerim herhalde diye düşünüyorum
Meminkler Allahu ekber daglarına bakiyorsa demekPentinin birde askısız straplez sütyenleri var kullanıyorum yazın çok rahat askılı elbiselere iyi oluyor
Millet beynini aldırmış bibim sen mideni aldırmışsın çok mu?Midemi aldırdım