- 19 Mayıs 2020
- 46.359
- 207.409
- Konu Sahibi ceycey0406
Meme toplayan modellerden varsa at.Foti çekebilirsem çekerim çaktırmadan. Özel model isteğin var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meme toplayan modellerden varsa at.Foti çekebilirsem çekerim çaktırmadan. Özel model isteğin var mı?
Defactonun pantolonları çok güzel. Ben 5-6 sene falan tepe tepe kullandım. İş için almıştım. Hala taş gibi de paçasına kimyasal damladı bir de fermuarını bozdum. Fermuar hallolur da paçayı halledemedim bence eskiye göre de çizgisi baya değişti çok şık şeyler oluyor. Bebek koleksiyonunu da başarılı buldum ben.Ay mutlaka yorumunu bekliyorum ceycey nasil 44 liralik sweatler.49 liraya aldim bende bitane daha var gelmesine bi tane 50 digeri 65..Okula giyeriz dedim esimle ortakGerci defactoya karsi bi onyargim vardi.En son bir dugun icin havuc kesim krem tok bir pantolon arayisindaydim.Tam aradigimi defactoda buldum ve cok ta uygundu ve.ne deforme hicbisey olmadi.Kendilerini yenilediler heralde diyorum.
Valla kısa boylu hiç düşünmedim de ince olarak hayal etmiştim hep. O libidoyla insan nasıl 90 olur ona şaştımYorumlarımdan herkes beni çıtı pıtı zayıf kısa boylu falan sanıyor Sen de öyle sandın galiba Oysa hem boy var hem kilo
E bebekte 65 tl ye bile mont vardıKızlar 18 aylık bebeme mont almam lazım da indirimde olan bildiğiniz güzel markalar varsa yazabilir misiniz? Pek alışverişten anlamıyorum maalesef...indirimlerden haberim olana kadar bitiveriyor bedenler
Aynen ben de şaşırdım, yüzüne bakmazdık biz mağazasına bile girmezdik kalitesiz diye kaliteyi artırmıştır belki bilmiyorum ama o bile 180 olduysa vay halimize. Ben geçen kış bir exporttan tommy sweat aldım 120 liraya. Bence daha mantıklı.Ya addax nasıl 180₺ olabiliyor
260 tl ck sweatler ben bütçemi zorlamayayım diye defacto dan aldım. Addax gibi yerden o fiyatlara hayatta almamAynen ben de şaşırdım, yüzüne bakmazdık biz mağazasına bile girmezdik kalitesiz diye kaliteyi artırmıştır belki bilmiyorum ama o bile 180 olduysa vay halimize. Ben geçen kış bir exporttan tommy sweat aldım 120 liraya. Bence daha mantıklı.
Benimki de bol paça, botlarla şık duruyor. Bir de oversize rahatlığına alışınca dar şeyler rahatsız gelmeye başladı. Ben dar pantolonlarımı giymiyorum artık.o en baştaki eşofman gibi pantolandan indiriminde twistten almıştım 180 idi sanırım. çok rahatlar yaa. benimki birazcık da bol paça gibi ya altına spor ayakkabı da giysem oldu kalın topuklu bootielerle de oldu.
Pahalııııı daha ucuz ürünler bulalım hep beraberrrBen de buraya yazdıktan sonra fullamodaya düştüm yine. fena değiller.
Eki Görüntüle 2936133
Eki Görüntüle 2936132
Eki Görüntüle 2936131
Ben skinny jean giyerdim hep ama bu sene eşofman altları ve takımları aldım. Rahatlık gibisi yokBenimki de bol paça, botlarla şık duruyor. Bir de oversize rahatlığına alışınca dar şeyler rahatsız gelmeye başladı. Ben dar pantolonlarımı giymiyorum artık.
Evet ben almam. bakanlar vardı belki fikir olur diye şeyettim.Pahalııııı daha ucuz ürünler bulalım hep beraberrr
Heryer inşaat bezdumEnee asansörün alt sokağında ablam oturuyordu Ev fiyatları nasıl orda? Kentsel dönüşüm neyim var mı?
120 kiloluğu vardı eskiden unuttun heralde.Valla kısa boylu hiç düşünmedim de ince olarak hayal etmiştim hep. O libidoyla insan nasıl 90 olur ona şaştım
Benimki de bol paça, botlarla şık duruyor. Bir de oversize rahatlığına alışınca dar şeyler rahatsız gelmeye başladı. Ben dar pantolonlarımı giymiyorum artık.
Ben haftasonu bir sitede iphone 12 mini 128gb 8bine buldum ama güvenip alamadım Aslında 11ler de şu ekim indirimde düşmüştü fiyatlar 7 küsurlere. Ama kur da arttı. Bilemedim.Kızlar hediye olarak iphone 11 alacagım bir süredir fiyatları takip ediyorum 8.500 bandında 128gb, az önce migrosun sitesinde 7900 e denk geldim. Sizce almalı mı yoksa kasımı mi beklemeli? Dolar arttı ya artarsa diye de kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ya vatan bilgisayar turkcell migros Teknosa dışında almaya ben de cesaret edemem. Şu an fiyatı Migros’ta 7900 ama kasım indiriminde düşerse çok üzülürüm. Ama kurdan dolayı artarsa yine çok üzülürüm. Bu hikaye de en çok ben üzüleceğim gibi duruyorBen haftasonu bir sitede iphone 12 mini 128gb 8bine buldum ama güvenip alamadım Aslında 11ler de şu ekim indirimde düşmüştü fiyatlar 7 küsurlere. Ama kur da arttı. Bilemedim.