alışveriş guruları buraya

Ay mutlaka yorumunu bekliyorum ceycey nasil 44 liralik sweatler.49 liraya aldim bende bitane daha var gelmesine bi tane 50 digeri 65..Okula giyeriz dedim esimle ortak🤭Gerci defactoya karsi bi onyargim vardi.En son bir dugun icin havuc kesim krem tok bir pantolon arayisindaydim.Tam aradigimi defactoda buldum ve cok ta uygundu ve.ne deforme hicbisey olmadi.Kendilerini yenilediler heralde diyorum.
daha önce mağazadan aldım aynını 69 a.taş gibi valla okula gidip gelirken giyiyorum.kumaş olmayan ürünlerin ömrü 1 sene değmez büyük paralara.mudo dada vardı indirim 79 tl idi orada da kaldıysa.

Biz geçen sene şu renkli olandan ördük yeğenime. 1 haftada bitirdik 3 kişi 😂
Yaa maşallah 1-2 kişi daha bulsaydiniz bir haftaya kalmazmış 😂
Ben bebek yeleği,kazak,patik,lif falan herşeyi örerim ama ergen hirkasina cesaret edemedim 😂

Yok kentselden kaçmaya çalışıyorum. İzmir koca bir şantiyeye döndü ceycey
izmir gene de güzeldir ya.Sen Ankarayı görsen heryer gökdelen ve bina doldu.izmir de yaşayanları kıskanıyorum valla.ev fiyatları milyondan başlıyor artık bir de

Yaa maşallah 1-2 kişi daha bulsaydiniz bir haftaya kalmazmış 😂
Ben bebek yeleği,kazak,patik,lif falan herşeyi örerim ama ergen hirkasina cesaret edemedim 😂
Başka şehirden geldi, bir hafta kalacaktı gitmeden yetişsin dedik motor taktık 😂😂

Ben tek başıma da yapardım da uzun sürüyor bi de sıkılıyorum. Çocuk süveter istedi geçen seneden beri elimde. Ama zor değil. Benim gibi çabuk sıkılan insan değilsen yaparsın ergen hırkası.

izmir gene de güzeldir ya.Sen Ankarayı görsen heryer gökdelen ve bina doldu.izmir de yaşayanları kıskanıyorum valla.ev fiyatları milyondan başlıyor artık bir de
Yok kıskanacak bi tarafı kalmadı valla. İş güç olmasa kaçacaz. Cumartesi günü 20 km yolu 2.5 saatte geldim. Sol bacağım isyan etti debriyaja basmaktan.

Başka şehirden geldi, bir hafta kalacaktı gitmeden yetişsin dedik motor taktık 😂😂

Ben tek başıma da yapardım da uzun sürüyor bi de sıkılıyorum. Çocuk süveter istedi geçen seneden beri elimde. Ama zor değil. Benim gibi çabuk sıkılan insan değilsen yaparsın ergen hırkası.
Yok sıkılmam elimde hızlı yaparım da model bulayım bı 😍
Bebek hırkasını falan çok yapıyorum boş kalmayayim diye hediye ediyorum bu seferde kızıma yarasın 😂
Bere,hırka falan istiyo 🙈

Yok kıskanacak bi tarafı kalmadı valla. İş güç olmasa kaçacaz. Cumartesi günü 20 km yolu 2.5 saatte geldim. Sol bacağım isyan etti debriyaja basmaktan.
nereye yerleşeceğiz o zaman?okul sorunu olmasa küçük bir kasabaya yerleşirdim ata demirer filmlerinde bayılıyorum o kasabalara.alaçatıyı da mahvettiler

Yok sıkılmam elimde hızlı yaparım da model bulayım bı 😍
Bebek hırkasını falan çok yapıyorum boş kalmayayim diye hediye ediyorum bu seferde kızıma yarasın 😂
Bere,hırka falan istiyo 🙈
Yarasın tabi. Benimkinin anasında iş yok. Durup durup teyzeeaaa bunu örseneee diye arıyor. Etek bile ördüm yav, kıyamıyorum sıpaya.

Yarasın tabi. Benimkinin anasında iş yok. Durup durup teyzeeaaa bunu örseneee diye arıyor. Etek bile ördüm yav, kıyamıyorum sıpaya.
Yaa kız çocuğa örmek daha güzel olur ben hep erkek ödüyorum,etrafta kız çocuk yok😂
Birde bereli atkılı modeller çok güzel onlardan yap 😍

nereye yerleşeceğiz o zaman?okul sorunu olmasa küçük bir kasabaya yerleşirdim ata demirer filmlerinde bayılıyorum o kasabalara.alaçatıyı da mahvettiler
Alaçatı mahvolalı rahat bi 15-20 senesi var. İzmirli çoook eskiden kalma yazlığı falan yoksa çeşme tarafına uğramıyor artık.

Urladan bakıyoruz ev, çok pahalı. Kelepir düşürürsek o tarafa gitmeyi istiyoruz. İşe gidip gelmesi de kolay ordan.

Emekli olunca köye yerleşcem. Hangi köy olursa artık. 😂😂

X