alışveriş guruları buraya

Aynen tam olarak bunu istiyo zaten hicbiri addaxtaki gibi hoodie degil.
Ben 180 liraya aldım ama geçen günlerde 150 olmuştu. Daha aşağı inmez ama takip edin isterseniz. Addax önceden sadece İzmir'de vardı (ben öyle biliyorum en azından) ve çok uygun bir markaydı, biz sürekli okul çıkışı bir şeyler alırdık. Pandemi döneminde aniden patlama yaptı sonra fiyatları da tavan tabii. Bershka ücretinde satıyor neredeyse ama kesinlikle o kalitesi yok. Bir de kolları falan ince yani çok uzun süre dayanmaz gibi. Aynısını Bershka'da 230 liraydı sonradan gördüm. Bilseydim az daha para verip onu alırdım en azından dikişleri daha kaliteli, uzun süre giderdi.

Aynisini yegenim soyledi, ustune koyup h&m den almis..Kalitesi iyi degilse hic girmiyim ben o islere.

Ay sorma gerçekten, kışlık alışveriş yapmak çok pahalıya patlıyor. Yaz daha güzel, şort ve crop ikilisi her zaman şık duruyor. Sweatler falan öyle değil ucuz olunca kendilerini çok belli ediyorlar.
Ben etek ya da elbise giyiyorum kışın, çok fazla sweat hakimiyetim yok piyasa açısından ama addaxta 180 olmayıversin.

Yaaa ben kaç aydır çorapla,don alcam çok pahalı diye alamadım
Dün gittim almaya yine param yetmedi parayı harcadım geldim
Lcw coraplarini seviyodum 50 lira
3 paket alsam 150
Ne yapcam ben

Benim ergen kıza mont alınacak bı bakayim dedim DeFacto da 350 liradan başlıyor
Şöyle güzel önerisi olan var mıdır
Birde eşime ve kızıma bot alınacak.
Eşim Lumberjack istiyor hafif olsun,sıcak tutsun,su gecirmesin dedi
Kızın bot zevkini hala anlayamadım anlayınca burdan sorarım onu da

araştırayım yarın.national geographic botları su geçirmez harikadır.morhipo da vardı bak istersen.lumberjack ten kalitelidir.grayder markası da öyle

Ya botlara hemen bakayım da bu hafta onları hallederim çok teşekkürler
bazı günlerde daha fazla indirim oluyor hemen kapıyorum.takip etmek lazım devamlı.öyle bota 700 800 e gerek yok.cat botlarda iyidir ama şimdi pahalı yazın almalıydın kıza.national geographic zaten doğa markası taş gibidir ama erkek botu vardı sadece alamadım ben

ergen kıza da people by fabrika markasına bak.aeropostale markasına bak morhipo da araştır markaları bulursun

Kıza geçen sene aldım ama beğenmiyor
Giydiremedim bu sene çizme gibi bişey istiyor indirimden buldum beğenmedi hala bekliyoruz onu
Şuan botler zaten 500 den başlıyor
National boylarına şimdi baktım hoşuma gitti benim alalım kurtulayım ama kadın yok zaten onda.
Ama 700 falan veremem zaten bir kira parası yazık ya

kadın olsa hemen alacaktım ben.kıyafetlerinden aldık kıza taş gibiler.botlar adidasta 1000 küsür nike da öyle maalesef.yazın alacaktın geç kalmışsınn

National geographic Jonas lacivert outdoor bot var baksana ceycey beğendim ama önce fiyatı 399 yazıyordu içine girdim baktım 570 diyor
değiştiriyorlar sık sık fiyatları orada.takip ederek al.sık sık bak.ben ordan mont aldım 380 e 50 tl de indirim yaptı hediye çekiyle.aradan 1 hafta geçti mont 805 tl oldu.tüm botları tara sepete at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…