- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi biryesilelma
-
Şöyle bir yazdıklarıma baktım da ne kadar çok "annem" demişim. Sanırım onu terkettim gibi içinden çıkamadığım bir suçluluk duygusu bu[/QUOT
kendinize sıkıntı aramayın bence evet alışmak zor oluyor ama artık eski evinizde rahat edemezsiniz sizin bi düzeniniz var.bu şekilde eşinize haksızlık etmeyin bi süre sonra sıkılırsa bu durumdan ozaman işler dahada karışır.herşey mükemmel olmasa kv niz düğününüzü berbat etse görümceniz evinizden çıkmasa her yptığınza karışsa emin olun bunları düşünecek zamanınız bile olmazdı birçoğumuzdan daha şanslı olduğunuzun farkına varın.hayatı burnunuzdan getiren kimse yok ama siz kendi kendinize zehir etmeye çalışıyosunuzki bizimle eşit olasınız...
Keske benimde sorunsuz nisanliligim olsa da evlenip muradima ersem mutlu mutlu , bence bir aktivite edin ve evde bi evcil hayvan al sorumlulugun olsun evde durmk icin , muhabbet kusu al yawru mesela besle buyut onu ...belki haklısındır
katılıyorum şımarıklık bu sadece..hayatta ne dertler var .hiç mi sıkıntı görmediniz ben anlamıyorum. Hiç mi derdin yok arkadasım anlamıyorum.
biraz empati yapayım dedim ama yok yapamadım vallahi..derdin ne.
Hastane kösesinde yoğun bakım ünitesinin önünde oturmuş anneni mi bekliyorsun,mahkeme köşelerinde seni aldatan eşinden boşanmak için sıra mı bekliyon ki bu kadar dertlisin.
Yası gecmiş evlenememiş bir yuva kuramamış insanlar burada neler cekiyor.sen yuvanı da kurmuşsun..
2 km evinin ötesinde gözyası döküyorsun,şeytan seni avucunun içine almış,şükür edeceğine ağlıyorsun.
Daha gecen gün maden faciasında birsürü insanın eşi kardeşi babası öldü ..hemde camurda ve boğularak..
İki gündür o ailenin bakışları gitmiyor gözümden,ağlamaktan mahvolduk.hele o yırtık ayakkabı ile cenazeye gelen baba yüreğimi dağladı..
Kusura bakma ama sana hiç empati yapamayacağım.
Kendine gel ve şükret
ay yazık kadınaaaa yaaa aynen bende annemin çook yakınında oturuorum allah korusun rabbim hiç kimsenin yuvasını bozmasınannem hep şunu der keşke yurtdışnda olsaydınızda yılda birkez görseydimde mutlu haberiniz gelseydi...gözümün önündesiniz istediğimde görüyorum ama telefon çalacak diye korkuyorum...çünkü kadın bıkmış hergün sıkıntı yaşamaktan bizim kahrolduğumuzu görmekten.hatta bazen sn başka bi şehire git tayininiz çıksın bi kurtul sadaka vericem derAllah başka dert verip bu günlerinizi aratmasın konu sahibi...
bırak Allah aşkına ya B.kunu çıkardı
üyenin nicki sabah bu değildi, nurettii gibi bişeydi. Değişti birden sebebini merak etmekteyimYa bana üslup biraz şey geldi. Hani bizim sıralayacağımız soruları da sonradan sırayla eklemiş gibi metne. Psikolog filan, detaylar sonradan sırayla eklenmiş gibi yani. 'Şunu da sorarlar bu arada onun cevabı da şu" gibi.
Gene bi sezgiler bastı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?