- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Kazen,bu beğeniler yine eskisi gibi 20 kişi ile sınırlı değilmi..
Aynı kişiye tekrar beğeni yapabilmemiz için..
bu yeni sistemi hiç sevmedim
eski sistemi geri istiyorum
her alıntıda mesaj geliyo
20 değil abla..Saymadım ama 5 kişiyle sınırlı sanırım. Ben bugün aynı kişiye sık sık verebildim rep.
Keşke bir kaç sayfa geriye dönüp bir okusanız. Curly diğer seçenği sunmuştu bize.
Seçenkleri düzenle / Özel mesajlar / Alıntı bildirimi / hayır seçeneğini işaretlerseniz özel mesaj almazsınız.
Şu anda "hakkında yorum yapmak için erken"miş. onu görüyorum.nerden geliyorki haber size
birde sende 2012lisin bende sadece bir kalbin fazla benden niye sen simdi populersinde ben baslangicim
aynen yaBelki cahilliğimden biri bana açıklayıversin lütfeeen......neden samsung tablette sayfa düzeni farklı........beğen butonu yok kalpler yok yeşil yok.......şimdi yeni bir pc mi almalıyım........bilgisayarım bozulmuştu........pleaseeeeee
hımm daha tanılmam gerek yani onu demek istiyor demekkiŞu anda "hakkında yorum yapmak için erken"miş. onu görüyorum.
aynen yahicbirseyden sikayetci degilim ama:26:
ben suan tlfndan giriyorum yesil kutulara bastigimda hicbirsey yok
samsung tablettede ayni
ben gormek istiyorum ama
evet yaoabiliyorum ..sistem androidleri kabul etmiyor sanırımSamsung tabletten beğeni yapabiliyor musun ben neden yapamıyorum
bence alıntı yapılan mesajların bildirim olarak gelmesi süper ama farlı sayfa açılması olmamıs ,,,
Bu cevabımın alıntı mesajı size geldiğinde (eğer alıntı almak istiyorum dediyseniz) buraya tıklayına tıkladığınızda aynı sayfada açılmış olması lazım.
ben hiçbir yere bişey yazmadım...yanı bana size özel mesaj var diyo tıklıyorum üstüne yanda baska sayfa acılıyo...önceden bildirimi aynı sayfada görebiliyorduk bundan önceki uygulamada
bence alıntı yapılan mesajların bildirim olarak gelmesi süper ama farlı sayfa açılması olmamıs ,,,
Anlamadım galiba. Ben size bir yere bişey yazdınız demedim ki ?
bu mesajınızı gördüm. Bu mesajı siz yazmadınız mı?
farklı sayfada açılması olmamış yazmışsınız. Bende aynı sayfada açılacak şekilde değişiklik yaptım..
Sizi yanlış anladım galiba?
evet ben yazdım.....düzeldi sanırım tesekkür ederim ben yanlıs anlatmısım sıze sorun yok sımdı
İstediğiniz bu muydu peki ?
Anlamadım galiba. Ben size bir yere bişey yazdınız demedim ki ?
bu mesajınızı gördüm. Bu mesajı siz yazmadınız mı?
farklı sayfada açılması olmamış yazmışsınız. Bende aynı sayfada açılacak şekilde değişiklik yaptım..
Sizi yanlış anladım galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?