Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.341
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Merhaba
Siteyi yeni sürüme zorunlu olarak geçiş yapacağımızdan dolayı beğeni , alıntı vb uygulamalarda iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni sürüme bu güncellemeler yapıldıktan sonra geçilecektir. Bu sebeple bu süreç içinde anlayış göstermenizi rica ediyoruz.

Beğeni olayı hep böyle aşağıdaki yıldızda mı kalacak ?
Birüre sonra düzelsinde bekleriz

beğeni toplam 2 puan yazıyor bu puanlar ne olcak

Yeni sürüme geçişle beraber mevcut güncellemelerde kalacak mı ?

Özellikle eski beğen sistemi geri gelmeli . Aöf sayfamda onca arkadaşımın bildirimlerini tabloya geçirirken beğen butonu çok işime yarıyordu , okuduğum mesajların işareti idi o buton benim için .

Tabii benim işime yarıyor diye güncellemelerden taviz verilemez de okuduğum kadarı ile kimse bu yeni sistemden memnun değil.

Geçici bir süre ise bu , ricaya gerek kalmadan anlayış bizden de , hep böyle kalacaksa ....biraz can sıkıcı oldu .

beğeni toplam 2 puan yazıyor bu puanlar ne olcak
Nerden görebiliyoruz bu puanları :44:
Profilimize mi girmemiz lazım nerde bu puanlar

------->hıı pardon gördüm şimdi:13:

Son düzenleme:
Bence eski sürüm artık yenilenmesi gerek çünkü eskiden pc vardı şimdi tablet var,mobil,lpon var eski sürüm yeterli gelmeyişi normal sanal dünyada sürekli yeniler kendini

Sabirla eski begen butonunun gelmesini bekliyorum...
Ne cok isimize yariyormus,kaybedince anladik degerini

Şu altta ki yeşil şeyi görünce online diye saatlerce mesaj yazmasını bekledim birisinin . :)
Eski beğen butonunu istiyorum .

hiç beğenmedim k.bkmayın . alıntı yapıldıktan sonra haberimiz olmuo zaten beğenerek geri bulabilioruz sayfayı çok kötü oldu .

Sanırım ben izah edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…