Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

Birkaç günden beri sitede değişiklik var bunun zaten farkındayım hatta dün konu okurken bir baktım sağ alttaki pembe beğen butonu ki yeni yıldızlı hali - o gitmiş ama sol alt köşeye kib'in yanına bir yıldız gelmiş işte o zaman şöyle düşündüm - daha hala düzenlenme aşamasında biraz zaman ve sabır lazım:kkk:
Gelen hep gideni aratır çünkü insan alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçemez ama madem ki sitenin devamlılığı ve verimi için bunlar yapılıyor o halde bize bekleyip görmek düşüyor:ssz:

Serverlerin yetersizliğinden bahsetmiş kazen..Uygulama satın aldıkları adamlar siteleri kapatmış demiş. Uzun uzun açıklamaya çalışmış. Yani elden gelen bir şey şu anda yok. Daha fazla beğeni butonunu sorgulamaya gerek yok sanırım.

Bu sunucular, uygulamalar v.s maliyetli işlerdir ayrıca. Öyle bedava alınan yapılan şeyler değil. Biraz da bu açıdan düşünmek lazım.

Ayrıca özel mesajla gelen alıntı uyarıları, manuel olarak kontrol panelinden kapatılabiliyor. Bence gayet yerinde bir seçenek olmuş.
Elinize sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
nerden geliyorki haber size:42:
birde sende 2012lisin bende sadece bir kalbin fazla benden niye sen simdi populersinde ben baslangicim:1:

Benim kalbim fazla mı? :1: Farkında değilim inan.
BEĞEN'i telaşı bundan mıdır? Onu da bilmiyorum. :26:

Nereden gördüğünü daha anlayamadın mı canım ya?
Kalplerin altında bir yeşil kare bir şey var ya onun üzerine tut farenin ok işaretini. Orada yazacak BAŞLANGIÇ vs. diye...:34:

bu yeni sistemi hiç sevmedim :ssz:
eski sistemi geri istiyorum:kkk::kkk:
her alıntıda mesaj geliyo:4:

anladim tesekkur ederim ..ondanmiydi herkesin begeni telasi,
sen yesil kutuda yazilanlari gorebiliyormusun peki:26:
evet gözüküyor
"Hazal başlangıç" yazıyor

mavi kalemle yuvarlak içine aldığım yere, fare ile üzerine gelirsen görebilirsin şimdi resim ekliyorum örnek olarak
$Ekran Alýntýsý.JPG

evet gözüküyor
"Hazal başlangıç" yazıyor

mavi kalemle yuvarlak içine aldığım yere, fare ile üzerine gelirsen görebilirsin şimdi resim ekliyorum örnek olarak
Eki Görüntüle 932480
evet orayı anlamıstım zaten
anlayamdıgım sey ben uzerine geliyorum hicbirsey cikmiyor
pcden girmiyorum ya tlfndan yada tabletten giriyorum parmagimla dokunuyorum ama olmuyor:50:

evet orayı anlamıstım zaten
anlayamdıgım sey ben uzerine geliyorum hicbirsey cikmiyor
pcden girmiyorum ya tlfndan yada tabletten giriyorum parmagimla dokunuyorum ama olmuyor:50:

desene en başta şunu :D
bende telden bakmıştım ama telden falan belli olmuyo

Son düzenleme:
ben sitenin şu anki durumunu beğendim. fakat olmasını istediğim birşey var umarım yönetim dikkate alır: istersek avatarları, mesaja eklenmiş resimleri ve imzaları görmeyebiliyoruz. buna çizelgeleri (hamilelik, evlilik vb.) de eklense? bununla ilgili bir konu açmıştım ama dikkate alınmamıştı o zaman. belki görülür diye tekrar yazıoyrum.

Back