Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

bu yeni beğenle beğenilmiyor ki..tıklıyorum ama beğenip beğenmediğimi bile anlamıyorum :44: hoşuma gitmedi benim

ben de baska topikte bu yeni sistemden memnuniyetsizligimi dile getirdim.
bir kere begen tusuna basmak yerine, kirk kere adim adim tikliyoruz.
ayrica diger begenenleri de gormek istiyorum ben
neyse ozel mesaj kutusunu zirt pirt temizlemek de zor, ozel mesaj yerine bildirim seklinde gelebilir mi acaba ?:26:
yenilik guzeldir eskisini aratmadigi surece. hayirlisi bakalim. insallah zamanla rayina oturur, alisilir ya da

Site yetkilileri, teknik ekip;

Yenilikler icin tesekkürler ama su alintilarin mesaj olarak gelmesini iptal edin lütfeen.

Cok sinir bozucu inanin.

Tikla sil, tikla sil oluyor.

Bende alıntıların mesaj olarak gelmesini saçma ve geereksiz buldum , beğeni butonunun da böyle olması saçma hiç olmamışş

Bu mesaj alıntısını silmek ne kadar zor mobilden ben silmeyeceğim ,öyle kalsın vallahi uğraşamam bu yaşta sabır kalmıyor artık . Gençler şlkayet etmiş çok mu yani

abiiiii bu ne yeaaaaaaşimid bide mesaj kutusunu boşaltmak içinmi uğraşıcaz.ayy elimi kaldıracak halimm yokk

Begen butonu iyide ben bu alinti isini sevmedim,
özel mesaj olarak geliyorda tikliyorsunda bida tikliyorsunda bir sürü is...

Msj ima alinti yapilinca ozel mesaj geldi bana
Super bi uygulama
Tebrik ediyorum

Site yetkilileri, teknik ekip;

Yenilikler icin tesekkürler ama su alintilarin mesaj olarak gelmesini iptal edin lütfeen.

Cok sinir bozucu inanin.

Tikla sil, tikla sil oluyor.

Alıntı Bildirimi almak istemiyorsanız kullanıcı panelinize yeni bir özellik ekledik

Kullanıcı Kontrol Paneli

Seçenekleri Düzenle

Alıntı Bildirimi: Hayır

Seçerek alıntı mesajlarının gelmesini engelleyebilirsiniz.

Alıntı Bildirimi almak istemiyorsanız kullanıcı panelinize yeni bir özellik ekledik

Seçerek alıntı mesajlarının gelmesini engelleyebilirsiniz.

Cok tesekkürler

Curly teşekürler

Kadınlar Kulübü kullanıcıları icin yapılan calısmalar takdire sayan.

Her sıkıntımız icin getirdiğiniz çözüm önerileri, bize verdiğiniz değer inanın cok kıymetli sevgili yönetim.

Ama beğeni butonu acıklamaları sizce de cok rencide edici değil mi?

-Meyve veren ağac taslanır, göreceğiz kiraz mı visne mi?
-Ha gayret duygularımıza tercüman olacaksın
-Biraz daha güzel yorumlar yapmalısın vs vs (bunu ben uydurdum)

Hic hosuma gitmedi. Normalde espri yetenegi kuvvetli bir insanımdır ama bu acıklamalar bende dalga geciliyor izlenimi yarattı.

Bir diğer sorunum da bir konuda bir yorumcunun farklı yorumlarını beğenemiyor olusumuz. Yani X'in Y konuda 3 yorumu varsa ben sadece birini beğenebiliyorum, neden? Sonucta burası rekabete dayalı bir yer değil.

Bugün bir arkadaşın yorumunu beğenemedim, icimde kaldı :)

Yenilikler için teşekkür ederim.
Bu mesajı yeniliklere bahane bulmak için değil, belki iyileştirme çalışması olur diye yazıyorum.
Ben de bir arkadaşımın ikinci mesajını beğenemiyor olmaktan şikayetçiyim.

Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir. :26:

ElmayRacığım,

Ne o vişneler, elmalar, armutlar; biz fakir gariban "siyah" üyeler göremiyoruz? (Biz hiç elma görmedik ağğğbbbiii - küçük emrah modunda okunacak )

Pro olacağım ne zamandır aklımda ama çok özel bir insanım, ismim cismim belli olmasın diye olamıyorum. Vereceğim paradan geçtim.

İmza: Pimpirikli, İşkilli, Müşkülpesent İnsan Gülümsün

Ben Elmy 'ye katıldıgım gibi bir de alıntıların özel mesaja gelmesini çok rahatsız edici buldum..

adı üzerinde özel mesaj kutusu :Ssz:

önceden olduğu gibi ileti halinde gelemez mi.

Yorum yazdığında yüzümde güller actıran gülümsün :) canımsınnn :) kanımsıııınnnn :) diyerekten sarkıya da bağlarım :)

Şu yeşil kartın üstüne mouse getirdiğinde başlangıc vs yazmıyor mu sizde de :)

Tamam siz gariban üyelersiniz kabul ediyorum ama bence zamanla görünecektir :)

Ben Elmy 'ye katıldıgım gibi bir de alıntıların özel mesaja gelmesini çok rahatsız edici buldum..

adı üzerinde özel mesaj kutusu :Ssz:

önceden olduğu gibi ileti halinde gelemez mi.

Pudracım, kullanıcı kontrol panelinden bildirimi kapatabilirsin istersen ama bu sefer de hic göremiyorsun.

ElmayRa, şımaracağım şimdi.

Ha, sen onu diyorsun canım. Dünden beri o da değişmiş. :)

...ve ben gariban "siyah üye" BAŞLANGIÇtayım. Daha mı çok yazsam ki?
Çalışan kazanır, elması kızarır.

Yeşil karta dokunuyorum ama bişey çıkmıyor arkadaşım.

Şımar tabisii :)

Daha cok yaz daha cok banlan :) Benim mottom bu
Yeşil karta dokunuyorum ama bişey çıkmıyor arkadaşım.
ben dokunuyorum senin yeşil kartına vişne misin kiraz mısın belli değilmiş bebişim :)

Yeşil kart da kaymakamlığın dağıttığı kartlar gibi oldu

beğen butonunun eski haline getirilmesi temenni ediyorum
böylesi hiç olmadı bence :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…