Alınganlık mı Ediyorum Yoksa Arkadaşlarım mı Bana Ayıp Ediyor?

Ama dememiş ve bu şekilde olmuş :)

1. Konuda kısmi bir haklılık payınız var. Size yalan söylemesi çok yanlış bu konuda haklisınız. Ama doğum günü onun ve enerjisinin tutmadığı birini çağırmak zorunda değil siz onu yalana itmişsiniz. 2. Konuda kesinlikle haksizsınız kimse kimseyi şahit yapmak zorunda değil benimde yakın arkadaşlarım evlendi beni şahit yapmadılar ama ben gayet eğlendim hepsinde. Biraz ben merkezli birisiniz gibi

Çünkü doğum günü sahibi de bu kadar açıklama yapmak zorunda değil. Bazı şeyler bellidir. Amacimi yapmaya gerek yok En başından biliyor erkek arkadaşının gelinmesini çok sevmediğini, ama kızlı erkekli olunca getiririm denilmesi bile ayıptır. Kız da artık bunu dahi bilmeyenle uğraşmak istememis, sabrının sonuna gelmiş ve sonra da iletisimleri bitmiş zaten.

Evet ve bu yuzden hakli olmuyor.

İstemediği şeylere istemiyorum diyemeyip yalanla başkalarının tercihlerine saygısızlık yapıyor.
İstenmedigini bildigi halde erkek arkadasi, bizde kural budur tarzında eşli bir ortam gördü mü erkek arkadaşını davetsiz çağıran kişi de hiç suç yani :)

Sizin için öyledir olabilir. Aklıma universitede grupta dahi erkek olduğu için bundan rahatsız olduğunu söyleyip kız arkadaşımızın gruptan çıkması gerektiğini söyleyen çift geldi bu muhabbet üstüne:)

Yani bu tarz görüşler ciddi seviye fark içeriyor. Herkes herkese uymak zorunda değil, bana göre o da çok bagnazcaydi bu da öyle. Kızlı erkekli ortama illa çift gidilmez, davete icap diye bir şey var
Davet edilmeyen yere kimse gidemez. Bu kuralı çiğneyip kendisine göre kural uyduran herkes de kusura bakmasın diğerlerine uygun muamele görmeyi hak eder zaten. O yüzden sıkıntı nerde anlamadım ben.

Evet, bir arkadaştan da olmuş. İşgüzarlığı kibarca kendisine iade edilmiş ortalık yerde. Her şeyi de yönetememiş yani öyle.
Valla konu sahibinin arkadaşı gayet bilinçli yapmış ve halinden eminim ki çok memnun. Kafa yapısı uymayan kişiler ile zorunlu ilişkiler kurmak her zaman daha zordur, keşke daha önce böyle olsaydı diye düşündüğüne eminim :)

Burcunuz ne? Aşırı alıngan ,Tripli,kincisiniz tebrikler

İnsanlara biraz ayak uydur, basmaya sevgilini istememişler sen de gitmeyiverseydin. Herkes herkesi sevmek zorunda değil, kozun doğum günü sevmediği birini istememiş bunu açıkça dile getirmiş. Belki senim bilmediğin başka işler var. Sevgilin grupta birine falan yazılmış olabilir mi ya da eski sevgili gibi şeyler olabilir mi? Tepki net çünkü istemiyorlar.

Başkasının düğününde rol çalmaya çalışmışsınız, seni şahit göstermek zorunda değiller. KırılmA diye eklemişler de zaten e daha ne yapsınlar? Düğün telaşı içindeki insanlara destek olunmalı moralini bozacak şeyleri zaten olur onları azaltmalı. Arkadaş böyle zamanlar için var. Yakın arkadaşım abim düğünümde bana küstü, neden yaptı hala bilmiyorum. Ben ise yardıma çok ihtiyaç duyduğum bi zamandaydım, destek olmasını sonra bana durumu açıklamasını isterdim. Dünyanın en anlayışlı insanlarından biriyimdir.
Hakkı olduğunu düşünüyorsan arkadaşlarını değiştirebilirsin zaten, görüşmezsin sınırlarını kendin çizersin.

Umarım memnundur halinden, gerçi çok memnun insan hareketleri yapmamış. Ben tavırlarından düşünce yapısından sıkıldığım birini böyle oyunla doğum günüme getirmeye çalışmazdım, açık olurdum, gelirsen ne ala gelmezsen mualla yani. Gerek yok. İşgüzarlığa giriyor bu. Bi de laf sokmaya çalışmış kendince. Anlamadığım bir şekilde karın ağrısı olduğunu düşünüyorum, kolay geçmez gibi duruyor umarım biz yanılıyoruzdur lakin.

Kız kıza denilen ortama diger herkes erkek arkadaşıyla gelmişse evet zorla erkek arkadaşını getirmesinde hiç suç yok. :)

İnsanlar ilişkilerini size veya bana göre yaşayacak değiller. İnsanların ilişkisindeki kurallar coook sacma bile olsa sizi alakadar etmiyor. Nereye tek nereye çift gidecek herkes kendi karar verir.
Beğenmiyorsaniz çift gelmek isteyen insanları kendi davetlerinize cagirmamalisiniz.

Yoo baya kandırıyor. Kız kıza olacağız diyor sonra konu sahibi bir bakıyor herkes sevgilisiyle gelmiş. Hatta masadan biri soruyor sen neden sevgilinle gelmedin diye.

İnsanlara fazla anlam yukluyorsunuz.
1 de erkek arkadasınızı cagırmak zorunda degıller,ayrıca senınle baska zaman gorusuruz denmıs,ben olsam hıc gıtmem o dogumgunune.
2.konu da da bukadae takılınacak bı konu goremedım ben.

Ay öf niye bu kadar kurulmuş acaba? Kendi yalnız diye olabilir mi? Normalde hiç böyle düşünmem ve konuşmam ama biri başkasının sevgilisiyle bu kadar kafayı bozuyorsa bir hazımsızlığı vardır. Masada laf falan sokmuş aciz aciz. Yazık yani ne diyim.

Görüş farkı dediğiniz ne? Alkollü mekan mı sevmiyor mesela. Eğer öyle bir yapısı varsa bozuyorsa haklı. İstemez istemez.
İkinci konuda hele külliyen haksızsın. Ne demek yani oynamamak tavır yapmak? Çocuk musunuz insanın en özel gününü zehir ediyorsunuz.
Benim şahidim de en yakın arkadaşım değildi. Hatta en yakın arkadaşım sayesinde tanıştığımız halde değildi. Çünkü mutlu evliliği olan biri olsun istedik. Bu da en doğal hakkım sitem de etmedi. Etse en yakınım olamazdı

1.konuda haklısın. Sevgilini sakinliğinden stres yönetimi konusunda davranışından dolayı takdir ettim. Çok olgunca davranmissiniz yolunuza bakmışsınız.
2. Konuda haklı degilsiniz. Ne olursa olsun sadece düğününde yanında olmanız yeterliydi. Nikah şahidinin kim olduğunun da pek bi önemi yok aslında. 2 dk lik bi olay zaten. Ama sizin gönlünüz kırıldı sizin de onu secmemeniz mantikli olur.

Adam muhafazakar ve malum partili. Şahsen ben böyle bie tipi kimse için doğumgünü masama alıp tadımı kaçırmam. Ha ben dürüstçe söylerdim sevmiyorum istemiyorum. Ya tek gel yada gelme ye. Arkadaşım için beş saniye bile o bahsedilen profilde birine katlanmam. Doğumgünü sahibini buna mecbur etmek de tuhaf.

2 konuda da ben sizi haklı buldum birebir anlattığıniz gibi olduysa.
1. konu da kız arkadaşınız sevgilinizi sevmiyor olabilir ama arada siz varsınız, sizinle derin bir dostluğu varsa tolerans tanıyabilir, tabi sevgilinizin kız arkadaşınıza karşı ciddi bir saygısızlığı olmadıysa sizin hattınıza orta yol bulunur diye düşünüyorum durmadan sevmiyorum istemiyorum demesi abartı hayırdır derim yani.
2. konuda ise evet sizi şahit yapmak zorunda değil ama sabah erkenden yanında ben gittiysem her işine ben kosturduysam demek ki en yakın arkadaşı benimdir bunun üzerine şahit olmayı beklerim hoşuma giderdi. Tabi şahit yazdirsalardi önceden haberiniz olurdu son dakika sasirmamaniz gerekirdi.

Konu sahibi böyle bir bilgiyi nerede vermiş Khomyuk? Yani arkadaşı bu yüzden mi istemiyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…