- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.474
- 28
-
- Konu Sahibi Black Wine
Kenara çekmeme gerek kalmadı, kendisi "o benim yakınım değil, hem onun gireceği bi ortam değil" diye ilan etti zaten.Hayir yapmazdim ama yapildiysa kenara ceker bana kiz kiza demistin herkes cift ben rahat edemedim biz seninle baska zaman kutlayalim der kibarca sivisirdim. Surat asip insanlari germezdim. Sevgilim beni almaya geldiyse istenmedigi yere onu iceri almaz ben cikar arabasina binerdim
Yapışık ikizlerden ben de hoslanmıyorum ama katakulliye getirilmiş konu sahibi.
Herkesin erk ark varsa benimki de olacak.
Kızkıza denmişse de millet erk ark ile gelmişse bal gibi de cagırırım.
Sizin erkek arkadasinizi muhafazakar buluyo olabilir mi? Erkek arkadasiniz oyle mi? Sanki oyle bi izlenim aldim benKenara çekmeme gerek kalmadı, kendisi "o benim yakınım değil, hem onun gireceği bi ortam değil" diye ilan etti zaten.
Ilan ettigi ortama sevgilinizi niye cagirdiniz iste o zaman? Istenmedigini bile bile adami niye muhatap ettiniz yani. Konuya nerden baksam bi garip. Ya insanlari fazla onemsiyosunuz ya cok takintilisinizKenara çekmeme gerek kalmadı, kendisi "o benim yakınım değil, hem onun gireceği bi ortam değil" diye ilan etti zaten.
İki arkadaşımı aynı kefeye koymam mumkun değil zaten. İkinci arkadaşımla tabii ki görüşmeye devam edeceğim. Ama açıkçası arkadaşımın düğündeki tavırlarından da kendisini suçlu hissettiğini düşündüm çünkü düğünün geri kalanında ben oynayıp katılmama rağmen sürekli yanıma gelip beni kontrol etti, iyi misin egleniyo musun vs. Ertesi gün de arayıp naptınız vardınız mi nasılsın falan diye sordu. Bu kadar ilgi göstermesine hala tavır yapmak bana da doğru gelmiyo, ama ne bileyim çok icerledim. Şu hayatta her sıkıntımızda yan yanaydik ama, sevincinde beni yanında istememesi koydu bana.Konu bir de haklı gördüm sizi erkek arkadaşınız olgunluk göstermiş masayı selamlamış arkadaşınızı kutlamış arkadaşınız ayıp etmiş konu iki de haksız gördüm nikah onun istediği kişiyi tercih edebilir siz de öyle
Siz onu seçerdiniz diye o da sizi seçmek zorunda değil ki yine size ilgi göstermiş gönlünüzü almaya çalışmış iki arkadaşınızı da eşit tutmayın size karşı ikisi de farklı davranmış ama ilki kabul edilir değil
Soruna cevap verdim.O zaman dürüstçe soyleyebilirdi. Soruma hala cevap vermediniz?
Bir de ben sizinle "siz" diye konuşuyorum, rica ederim siz de bana sen diye hitap etmeyin.
Çok fazla olmasa da öyledir evet. Fazla muhafazakar olsa zaten birlikte yapamazdık çünkü ben de tam tersine biriyim. Arkadaşım da muhafazakar olduğunu benim anlattığım kadarıyla biliyor, yoksa birlikte oturduğumuz ortamda hiç öyle kimseyi yargilamisligi kimseye "cık cık cık" yapmisligi yoktur.Sizin erkek arkadasinizi muhafazakar buluyo olabilir mi? Erkek arkadasiniz oyle mi? Sanki oyle bi izlenim aldim ben
Diger misafirlerle uyum saglayamayacigini, sohbeti acilsa tartisma cikmasinin ihtimal oldugunu dusunmus olabilir mi?Çok fazla olmasa da öyledir evet. Fazla muhafazakar olsa zaten birlikte yapamazdık çünkü ben de tam tersine biriyim. Arkadaşım da muhafazakar olduğunu benim anlattığım kadarıyla biliyor, yoksa birlikte oturduğumuz ortamda hiç öyle kimseyi yargilamisligi kimseye "cık cık cık" yapmisligi yoktur.
Ama şöyle bi durum da var, o geceki masada kız arkadaşına "x kişisine oy vermezsen senden ayrılırım" diyebilecek kapasitede insanlar da vardı. En yakınlarım dediği o. Aynı şekilde arkadaşımın benim sevgilimden daha beter iki yüzlü muhafazakar biriyle ilişkisi de vardı, hatta arkadaşım o dönemde "işte böyle erkeklerle oluyo, galiba ben aşık oldum" falan diye geziyodu. Hani kendisine tamamen yabancı bi olay olsa gene hak vericem.
Neden sordunuz merak ettim ben de oğlak burcuyum daOglak burcu musun konu sahibi?
Ay yok artık hadi ikinci konu neyse de, ilk konuda beni haksız buluyo olamazsiniz ya. Ben zaten ilk başta onun istemediğini farkedince gelmemeyi kabul etmişim, tavir vs de yapmadım üstelik, "tamam ben seni daha sonra yemeğe çıkarırım" dedim. Kendisinin ısrarla beni araması, üstüne bana yalan söylemesi ve "o benim yakın arkadaşım değil ki neden burda olsun" demesi normal mi yani? Aynı masada oturduğumuz çocuk bile ben hiçbisey demememe rağmen üstüne basa basa "ayıp değil mi neden cagirmadin, çağır gelsin tanışalım" dedi. Sizin bu yorumunuza anlam veremiyorum açıkçası.
Benim kizim ve kuzenim oglak. Ikisi de alinganNeden sordunuz merak ettim ben de oğlak burcuyum da
Aslinda bi tane de universeteden arkadasim vardi oglak. Herseye o kadar alinirdi ki sonunda gorusemez oldum.Benim kizim ve kuzenim oglak. Ikisi de alingan
Yani olabilir sanırım. Her ne kadar erkek arkadaşım öyle biri olmasa da böyle düşünmüş olabilir evet. Ama keşke direkt soyleseydi işte.Diger misafirlerle uyum saglayamayacigini, sohbeti acilsa tartisma cikmasinin ihtimal oldugunu dusunmus olabilir mi?