istek üzerine yeni resim koymak istedim ama ameliyattan sonra pek resim çektirmemişim, ben de geçen yazdan ameliyat öncesi bir resim buldum ekledim
iyi ki olmuşsun bu ameliyatı. eski halinle de her ne kadar kötü gözükmesen de. giysili fotolar da yüklemek gerek. bunu biraz ihmal mi ediyoruz ne. gerçi benim foto yüklemem için birazcık zaman daha gerek. bebişimin biri çok nazlı. üzüyor beni biraz :26:
doğru diyorsun aslında, giysili de yüklemek lazım. bugün dayanamadım 5,5 aylık resimlerini de çektim ekledim. bir de giysili resimlere bakiyim.
nasıl oldun sen? son resimlerde iyi görünüyordu ama iyileşmesi daha uzun sürecek galiba???
merhaba akın beye ameliyat olmuşsunuz sanırım ben de antalyada ameliyat olmayı düşünüyorum bir kaç arkadaş akın beye olmuş tavsiye ettiler siz ne düşünüyorsunuz? tavsiye eder msiniz? özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum
beş günlük bir ağrı çektim. ağrıyan göğsümün üstüne yatmamakla dindi nihayet!
fotolarının birine yazdığım yorumu sayfana da yazmak istiyorum. (konu başlıklarınıza topik demeyin arkadaşlar. memocan ve memonazlarınıza deseniz daha hoş olur)
oof oof ooooooffffben sütyene sütyen demem, içleri böyle güzel dolmadıkça! alexuscum, harika görünüyorsun tek kelimeyle
hadi tekrardan çok geçmişler olsun. sen de alemsin yani, meme zaten ağrıyor, sen de üstüne yatıyorsun. bu da iyi
birazcık daha özen lütfen!!!
canım, göğsümün üstüne uyurken ağrımıyordu ki! öyle olsa zaten üstüne uyur muyum hiç bebişimin
ömrümde kullanmadığım kadar göğüs kelimesini kullanıyorum. yazarak da olsa çok hoş bişeeeey
ay yazık hepinizeeee
neyse çok şükür atlattın, bundan sonra her gün daha iyiye gidecek inşallah. ben de yeni bişi farkettim kendimde, eskiden neredeyse yarı çıplak gezen ben, şimdi bakan olur diye kapalı giyiniyorum. sanki eskiden kimse bakmıyormuş gibi
sağol canım.göğüslerinin varlığını hissetmeye başlamışsın, ondandır. ben de, biraz bol giysem de bazen, biliyorum ki artık göğüslerim var, hiç takmıyorum. önceden olsa göğüslerimi belli edecek (!?) giysiler giymeye gayret ederdim...
şuna ne dersinameliyat olacağım diye M ve L beden giysiler almıştım. S beden giyiyorum normalde. M aldıklarım neyse de, L beden almasaymışım keşke.
ahahaha bu da iyi, bi geldiğimde uğrayıp L olanları ben aliyim o zaman
ahahaha bu da iyi, bi geldiğimde uğrayıp L olanları ben aliyim o zaman
Yavrum ne yaptın sen yahu...L beden senin gibi zarif bir bayana olmazki.Çuval gibi ne yapacaksın onları yahuM beden ideal bence,S bile olabilir yanee ama gögüsler büyüdügünden M d,yelim biz yinede
ah canım keşkeee, görüntüye aldanmayalım
Yavrum ben görüntüye aldanmıyorum zaten.Gördüklerime gözlerime inanıyorumYani seni görmesem L bedenin tam olacağına kilonunda 65-70 civarı bir hatun oldugunu düşüneceğim Göğüslerin ne kadar güzel ve dolgun olsada L beden sana büyük oluuurrrr.... Bana bile büyük olur yahu bak iddia etme şimdi
maşallah manken gıbı fızıgın var alexuscum.. haksızlık etme kendıne
Kız Gizoş sen söyle kız..Bu zarif manken gibi arkadaşımıza hiç L beden olurmu yahuuuu
resimler nerde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?