• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

canım hızlı cevabın için çok teşekkür ederim,

maşallah yaaa aman aman Allah nazarlardan korusun senin gibileri görünce nasıl mutlu oluyorum, keşke bende böyle olabilseydim ama yapı meselesi işte olmayınca olmuyo.

bana doktor ezberden spor yapamazsın demedi, durumuma bakıp söyledi, zannediyorum benim izlerin geçmesi biraz daha vakit alacak, yoksa havuz-deniz 2 ay enfeksiyon ihtimaline karşı yasak demezdi diye düşünüyorum. ben diğer sporları da bir süre erteleyeyim o zaman, şu dikişler yoluna girsin de öyle yaparım, dediğin gibi yavaş yavaş başlarım bende.

ben spordan uzak kalacağımı tahmin ettiğim için ameliyattan önceki haftalarda her gün saatlerimi geçirdim spor salonunda, şimdi spor yapamıyorum ya çıldıracak gibiyim, ameliyattan çıkınca gerginliğimi ilk hissettiğimde inşallah çabuk geçer de spora başlarım diye içimden geçiriyordum, ama acele etmicem, noolur noolmaz, iyi birşey yapiyim derken kötü birşeye sebep olmiyim.

ama şunu söylemezsem çatlarım :)) bu haftasonu ilk sütyenlerimi aldım, doktor sporcu sütyenini bırak push up harici normal sütyene geç dedi,tanrım o nasıl bir duygu anlatamam ki şuan aldıklarım sadece günü kurtarsın diye doktor der demez gidip aldıklarım, biri uçuk sarı, biri beyaz, modelleri gayet normal, yani öyle sexy cicili bicili renkli renkli değildi, bunlar da bile nasıl mutlu oldum, kaldiki birde diğerlerinden alsam herhalde havalara uçucam :)) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah....

ben en iyisi şu dikiş olayını bekliyim, üstüne de hafif yürüyüşlerle başliyim, ufak ağırlıkları da eklerim, ondan sonra gerisi gelir herhalde :)) annem biraz daha yumuşasınlar öyle git acele etme spor salonu kaçmıyor ya diyor.

bide bana doktorum ilk ameliyattan sonra da bakınca demişti, seninkilerin yumuşaması biraz vakit alacak diye, o da yapımla ilgili sanırım, yapımı değiştiremeyeceğime göre sabretmek en iyisi dimi?

ben yazı iple çekiyorum şekerim, bikini olayına öyle bir giricemki kendimden korkuyorum, bütün maaşı bırakıcam galiba :)))

bu arada dikiş yerleri için kullandığın bir jel krem veya ona benzer birşey var mı? sadece bilgi amaçlı soruyorum.

olur canım olur, ama kimisinin kısa sürede oluyor, kimisinin biraz daha uzun. kendini zorlamanın da bir alemi yok tabi. bugün değilse haftaya, o da olmazsa mayısta en geç sen de toparlamış olursun. spor eksikliğini de bu kadar çekiyorsan bence git yürüyüş yap, metabolizma hızını da düşürmemiş olursun spordan uzak kaldığın süre boyunca. ben de aslında bir düzene oturtamadım ameliyattan sonra, geçtiğimiz hafta hiç gitmedim, ondan önceki hafta da her gün gitmiştim. napalım olduğu kadar artık.

bana doktorum contratubex vermişti. kremin etkisi midir yoksa zaten böyle mi iyileşeceklti bilmem gayet memnunum. izlerim görünmeyecek kadar ince ve silik. aklıma geldikçe sürüyorum, sürmeye de devam ederim daha epey zaman. nasılsa zararı olmaz. ben de 1 ay sonra kontrole gidicem, bakalım doktorum ne diyecek...

canım hızlı cevabın için çok teşekkür ederim,

maşallah yaaa aman aman Allah nazarlardan korusun senin gibileri görünce nasıl mutlu oluyorum, keşke bende böyle olabilseydim ama yapı meselesi işte olmayınca olmuyo.

ben yazı iple çekiyorum şekerim, bikini olayına öyle bir giricemki kendimden korkuyorum, bütün maaşı bırakıcam galiba :)))

bu arada dikiş yerleri için kullandığın bir jel krem veya ona benzer birşey var mı? sadece bilgi amaçlı soruyorum.

Alexus, ameliyattan once bikac hafta da spor yapmamistim demissin.
Doktor mu yapma dedi? Ben de sanirim karar verdim ve olucam ama haril haril spora gidiyorum.
Agirliklarda yukleniyorum iyice.
Bi sebebi mi var sormak istedim.

Son düzenleme:
yok şekerim doktorum hiç bir şey demedi, tembellikten benimkisi :52:

Alexus, ameliyattan once bikac hafta da spor yapmamistim demissin.
Doktor mu yapma dedi? Ben de sanirim karar verdim ve olucam ama haril haril spora gidiyorum.
Agirliklarda yukleniyorum iyice.
Bi sebebi mi var sormak istedim.

günaydın kızlar :16:

meme görmekten sıkılanlar için :52: yeni dans ayakkabılarımın resmini ekledim, sadece ufak bir sıkıntım var, kıyıp da giyemiyorum :27:

Ben de ayakkabı delisi olan biri olarak canım çooook beğendim ayakkabılarını kıyamaman normal ;)

meme görmekten sıkılanlar için :52: yeni dans ayakkabılarımın resmini ekledim, sadece ufak bir sıkıntım var, kıyıp da giyemiyorum :27:

güle güle giy canım... :nazar: yıllarca aynada düz bir bayan gördüğüm için göğüs görmekten asla sıkılmadım. ameliyatımdan sonra sadece kendiminkilere bakıcaaam. :52: :nazar:

ahaha az kaldı canım, o günler de gelecek, çantanda ayna falan taşımaya kalkma da, çıkarıp çıkarıp bakmak için :52:

güle güle giy canım... :nazar: yıllarca aynada düz bir bayan gördüğüm için göğüs görmekten asla sıkılmadım. ameliyatımdan sonra sadece kendiminkilere bakıcaaam. :52: :nazar:

merhaba kızlar, ve benim tatilim geldiiiiii :52:
bütün bikinilerim Türkiye'de evde, tek korkum hiç birine sığamamak :27:

bi süre internetim olmayabilir, yada olabilir ama ben daha eğlenceli işler peşinde olabilirim, tekne gezileri falan ahaha.
ameliyat yolu gözleyen arkadaşlara bol şanslar ve güzel memeler diliyor, hepinizi öpüyorum :16:

bi süre internetim olmayabilir, yada olabilir ama ben daha eğlenceli işler peşinde olabilirim, tekne gezileri falan ahaha.
ameliyat yolu gözleyen arkadaşlara bol şanslar ve güzel memeler diliyor, hepinizi öpüyorum :16:

derdin bikinilere sığamamak olsun. :16:

:)))) bol eglenceler :42:

Ben döndümmmmm :16:
Biraz beklediğimden uzun sürdü ama tatile çıktığımdan beri çok güzel vakit geçirdim ve tatilim devam ediyor. Evime internet bağlandı 3 gün önce, artık takipteyim :1:
Korktuğum olmadı, eski bikinilerin 1 tanesi dışında hepsi oluyor :52:
Konulara bir göz attım ama hepsini okuyamadım tabi, son havadisleri bekliyorum, aramıza katılan taze memişler var mı bilgilendirin beni :27:

Ben döndümmmmm :16:
Biraz beklediğimden uzun sürdü ama tatile çıktığımdan beri çok güzel vakit geçirdim ve tatilim devam ediyor. Evime internet bağlandı 3 gün önce, artık takipteyim :1:
Korktuğum olmadı, eski bikinilerin 1 tanesi dışında hepsi oluyor :52:
Konulara bir göz attım ama hepsini okuyamadım tabi, son havadisleri bekliyorum, aramıza katılan taze memişler var mı bilgilendirin beni :27:

Hoşgeldin şekerr...:54::54: Yaz yeni başlıyor,bu sene tatil uzun olacak valla..Bende naip olursa bu ay sonu gidiyorum :52: Eeee..Bronzlaştınmı,yeni fotolar varmıı... :34:

Hoşbuldum canım, fazla bronzlaşma olmadı henüz, Antalya çok yoğun geçti, Bodrumda da ev işleri vs henüz ne deniz ne havuz gördüm valla. Yarın eşim geliyor, o burdayken pek iş falan yapmıyorum, yarından sonra tatilci moduna girerim artık :1:

Bu arada yazamadım, dudakların çok hoş olmuş, umarım kısa sürede inmez. Ben de bi dudak resmi koysam aslında, kızlara da yazmıştım koyucam diye, ihmal ettim.

Hoşgeldin şekerr...:54::54: Yaz yeni başlıyor,bu sene tatil uzun olacak valla..Bende naip olursa bu ay sonu gidiyorum :52: Eeee..Bronzlaştınmı,yeni fotolar varmıı... :34:

istek üzerine yeni resim koymak istedim ama ameliyattan sonra pek resim çektirmemişim, ben de geçen yazdan ameliyat öncesi bir resim buldum ekledim :16:

Back